My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
heej!
witam się poweekendowo, byliśmy na weselu więc pobudka do łatwych nie należała ale za to się wybawiliśmy że hej
Bąbel trzymaj się!
Lara nasiona moczę mleku kokosowym własnej produkcji i przekładam z musem z owoców, np. kiwi i jabłka, jak na zdjęciu (po prawej stronie wersja z nasionami moczonymi w soku porzeczkowym), w necie jest masa przepisów, poprzeglądaj, na pewno coś Cię zainspiruję, my to lubimy w formie deseru albo śniadania właśnie z owocami
Ania_84, LaRa, bąbel, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Ara zamieńmy się na lodówke
aleś mi narobiła smaka
Bąbel trzymam kiukiżeby wszytsko się ułożyło
hej kochane ja oczywiście zarobiona ..zaraz lece znaspotkanie z kilentm
no i się pochwale mój maz założył pierwsze szafki w kuchni moze do urodzin kuchnia bedzie wyremontowana z moja wymarzona wyspąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 10:29
ara, bąbel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Ara czy tak samo pysznie smakuje jak wygląda?
Babel trzymam kciuki!!!
Asiulka czy beta naprawdę(-) czy nie chcesz zapeszac??? mam nadzieję jednak że będzie ok.
Ania to jak będziesz miała już tę wyspę w kuchni to zrobimy zjazd i ochrzcimy Ci te kuchnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 16:55
Mona_M, bąbel lubią tę wiadomość
-
Katja, beta <0,1
Mam pozwolenie od lekarza na odstawienie leków.
Na jesieni zmieniam klinikę, a teraz zajmuję się pracą.Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
nick nieaktualny
-
Asiula86 wrote:beta <0,1
Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie lubie!!Nie!!!!!!!!!!
-
zizia, cóż... takie życie.
Pisałam to już kiedyś - najwidoczniej nie każdemu jest pisane zostać rodzicem.
Dlatego apel do tych, którym się udało - które mają choć jedno dziecko... pomyślcie czasem o osobach takich jak ja albo innych - są ich miliony i doceńcie to co macie! Pomyślcie, jak puste byłoby Wasze życie, gdyby nie było Waszych dzieci... W szczególności, jak dzieci będą Was denerwować, będziecie zmęczone, niewyspane... Zastanówcie się, czy aby na pewno chciałybyście się choć na chwilę zamienić... I przytulcie mocno swoje pociechy!justi::, Kuba12, Anulkaa, Summerka, Izoleccc, WróżkaZielona, Katjaa, Ania_84, Mona_M, zizia_a, Inez87, konwalianka, Kaśka28, Myszk@, Kamila ;) lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
nick nieaktualnyAsiula ladnie powiedziane...Ja mojej znajomej, mlodej mamie za kazdym razem jak narzeka na zmeczenie, brak snu mowie: zamienie sie z toba od razu! Choc wiem, ze ma prawo byc zmeczona, niewyspana. I jej narzekanie ustaje...(troche wie o moich problemach)
Bywa ciezko, nawet bardzo, ale obiecalam sobie, ze dopoki mam szanse na macierzynstwo, to sie nie poddam. Czy to bedzie potomstwo naturalne, czy z ivf czy adpopcja - mam jeszcze duzo do zrobienia, zanim stane przed sciana i stwierdze, ze to juz koniec.
-
Asiula...ehh..własnie ostatnio sobie to uswiadomiłam..ze nie kazdemu jest byc dane rodzicem.. czyli mnie..nigdy nie bede mama czekam teraz na ostatnie podejscie i koncze przygoda pt "mama" ale nie wiem co poźniej zrobie...tzn co bede robiła..bo ja lubie miec jakis plan do działania..a po tym 3 podejsciu juz go nie bede miała
-
Hej kochne
Asiulka Ty wiesz kochana
co do opcji nie będę mamą. ja już wewnętrznie się pogodziłam że nie będziemy rodzicami .. i nawet odkładani UI mi na rękę.. jak będze to będzie .. no cóż
z racji tego że kasy brak póki co .. to wiem tez że jedna IUI przed nami i jedna procedura IVF i tyle wiecej nie mam zamiaru się zaporzycac bo ostne bez dziecka z mega długami .. i nawet zyc niebede miala jak
Szkoda że nasze miasto jeszcze nie wpadło na pomysl finansowana IVF zazdroszcze Wawie , Katowicom.. - bo tam nawet chca finansowac IVF z dawca .. nasz miasto jest za biedne wec no coz rozważymy moze przeprowadzke -
przytulam. Troszkę wiem co czujesz. Nie miałam ivf, ale od weekendu nie czuje się najlepiej. Przeniosłam się do naszego mieszkania i czuje taką pustkę... mam mieszkanie, tak długo na nie czekałam, ale jest puste... Patrze na ściany i wyje z tęsknoty za synem. Depresjo witaj...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyOj dziewczynki dziewczynki ;(
Asia jak mnie syn doprowadzi do szewskiej pasji to pomyśle o tym co napisałaś.
Byłam tu już dzisiaj? Chyba nie.
No to witam się serdecznie.
Marzusia czytałam że kupiłaś hybrydy na alieexpres Blingi? Ja tez właśnie czekam i na jednego Chńczyka już mnie nerwy ponoszą tyle już "idą".
Jakie kolory wziełaś?
-
Ja akurat zamówiłam z ellite99. Polki też chwaliły. Zamówiłam 2 kameleony, zestaw do frech, czerwony i brązowy. Jak się sprawdzą to sobie kupię więcej. Zamówiłam już kiedyś na allegro i wyrzuciłam, bo nie schodziły pod acetonem. Zamówiłam 30 marca. Liczę się z tym, że jeszcze poczekam. A ty jakie zamówiłaś?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny