My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mona jak tam dzis lepiej czy dalej gryziesz
Anullka to z czego ta kapiel ?? może masz jakies uczulenie na jakiś składnik ?? -
WróżkaZielona wrote:Ania- aaa ja sie czuje calkiem niezle, za tydzien mam wizyte u mojej ginekolog. trzymam kciuki, zeby @ szybko sobie poszla. bleee
noo niech pójdzie bo mojemu chcica się właczyła od dwóch dni -
nick nieaktualny
-
Ja nie rozumiem lekarzy, którzy bez badań już stawiają diagnozę i nastawia człowieka na najgorsze a potem sie okazuje ze to błędna teoria ;/
Zizia tego Ci życzę zeby wszystko było ok.
O co dokładnie chodzi? Po co kolonoskopia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 10:50
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Zizia, będzie ok. Trzymaj się.
A co zrobić na babską chcicę... Od jakiegoś czasu brak u mnie chcicy. no nic. macie jakieś sposoby.
I apetyt wzmożony. ciągle jeść mi się chce jak przed okresem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 11:25
-
nick nieaktualny
-
Mam piegi na wargach (polukał mi nawet w jamie ustnej czy czasem tam czegoś nie mam..), piegi na wargach bardzo rzadko się zdarzają, i mówił ze może to być objaw problemów rakowych z jelitami, później wypytał mnie o raka w rodzinie- mój dziadek miał raka jelita grubego..powiedział ze w swojej karierze lekarskiej miał parę przypadków gdzie te piegi występowały przy polipach które się tworzyły w jelitach ( jeśli się ich nie usunie może to być rak) więc zaleca mi zrobić kolonoskopie, a ze mam skłonności w rodzinie do raka to tym bardzie polecał...no i moja tusza...pan doktor powiedział ze raczej resztek nie jem..a nadwaga tez temu sprzyja....a miała to być zwykła wizyta dermatologiczna..
Kolonoskopia to jedynie na kasę chorych bo to już droższy zabieg i ze znieczuleniem ..a nie chce na żywca robić;/. wiec moze w przyszłym tygodniu pojde wyłudzac skierowanie?
no stresa mam a znowu stres wpływa na moja łuszczyce:( cały paznokiec na lewej ręce mam zajęty przez łuszczyce której się nie da wyleczyć a łuszczyca paznokcia jest najgorsza do leczenia
współczuje Wam PMS-ów..chyba nigdy czegoś takiego nie miałam..ja zawsze jestem wcurwiona..niezależnie od fazy cyklu
co do libido..moje jest równe zeru ..ale staram się to jakos meżowi wynagradzać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 11:35
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:
Anullka to z czego ta kapiel ?? może masz jakies uczulenie na jakiś składnik ??
A wlalam sobie kilka kropli olejku lawendowego do wanny. I myslalam, ze jak jestem uczulona to od razu bedzie reakcja, swedzenie, pieczenie, cokolwiek. ale nie bylo. to sobie zrobilam kilka takich kapieli, raz w tyg. I teraz mam.
Ale za to lazienka pachniala lawenda dwa dni!
Kuba u mnie podobnie, ale czasem podziala na mnie lampka wina, kapiel przy swiecach z mezem oczywiscie , moze jakis lekko erotyczny film?Kuba12 lubi tę wiadomość
-
Kochana no to lepiej zrobic nawet jak polip to usuna moja ciocia miala od razu jej usuneli dwa na pewno bedzie dobrze
-
Anulka no toś się załątwila teraz w krochmalu kąpiele
u mnie lawenda niestety ni moze byc moja kotk kojarzy ja z kueta itam gdzie ja poczuje moze zrobic niepodzianke
co do libido .no coz ja generlanie nie mam z tym problemu wystarczy ze mezu pomiziaKuba12 lubi tę wiadomość
-
Anulka zazdroszcze kapieli w wannie..ja mam tylko prysznic...a marze zeby sobie polezec w wannie..ehh..ehh..
Kuba no ogolnie ich mam sporo bo na twarzy tez mam..a na wargach parę ich mam..ale myślałam ze one po prostu fajnie wyglądają..hehe ze dodają mi uroku nigdy nie zwracałam uwagi czy mam ich dużo czy mało;/
Katja co tam u Ciebie??
a i zeby nie było za miło to mam jeszcze grzybka drożdzaka pod piersia i łuszczyce jeszcze w tyłku ;/...no koniec litania
dziekuje za pocieszenie i wysłuchanie...nie mam sie komu wyzalic a tu zawsze razniej dzieki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 12:02
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
Właśnie odebrałam swój pierwszy mandat. Na szczęście to tylko 14 km przekroczylam. Ale zdjęcie mam ładne. Uśmiechnięta od ucha do ucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 13:37
Ania_84, zizia_a, Mona_M, Kaśka28, Anulkaa lubią tę wiadomość
-
Kuba12 wrote:Właśnie odebrałam swój pierwszy mandat. Na szczęście to tylko 14 km przekroczylam. Ale zdjęcie mam ładne. Uśmiechnięta od ucha do ucha.
Kuba12 lubi tę wiadomość