My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
elo!
Ania raz jeszcze zdrówka dla męża, niech szybko dochodzi do siebie! współczuję stresów :*
Katja gratki, nie było mnie tu kilka dni a tu taka nowina! brawo Wy!
Mona nie żebym lubiła za myśli samobójcze ale jak sobie wyobraziłam fryzurę a'la Kopernik to prawie monitor poplułam śniadaniową chią z kiwi
My dziś po południu do teściów się udajemy, zrobiłam więc na tę okoliczność tartę mocno kokosową bez cukru, glutenu i mleka - muszę zadbać o coś dla siebie do kawki, co by się nie ślinić na widok sernika teściowej (na marginesie - robi przepyszny) Lecę po truskawy na rynek i kończę moje dzieło
Mam ochotę zrobić porządek w szafie z ciuchami... znacie ten stan gdy z zapałem wszystko wyrzucicie z szafy i rozglądacie się po kątach kto mógłby to zapakować z powrotem?
miłego weekendu!Katjaa, Mona_M, Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAra:) mi tam do śmiechu nie było wtedy. Teraz już tak:)
Ja truskawki właśnie nabyłam, a co do szafy... znam to, zresztą zaraz będę miała podobną akcję. Mąż. Już miesiąc za mną chodzi i mi o tym przypomina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 10:25
-
Kochane dziewczyny, my zdecydowaliśmy, że w tym roku już nie podchodzimy do kolejnej procedury. Mój organizm mówi STOP - daj mi chwilę wytchnienia. Tak więc odpoczywamy od wszystkiego, wizyt lekarskich, liczenia cykli, zastrzyków, stymulacji itp.
Chciałam Wam bardzo podziękować za kciuki, za cenne rady i wsparcie.
Trzymam za Was wszystkie kciuki &&&
Katja gratuluję
Aniu dużo zdrowia dla męża i dalej kciukam za pozytywną betę
Mona udanych wakacji Kochana
Choco, summerka,zgredka, zizia, myszk@, kuba, anulka, biedroneczka, lara miło było Was poznać tutaj
marisith, Kochana niech Ninka zdrowo rośnie
Asiula dziękuję za wszystko
Powodzenia Kochane, trzymajcie się i jeszcze raz dziękuję
Może kiedyś tu wrócę
marissith, choco, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
dziękuję za słówka wsparcia
Mężu jest już w domku a ja zmieniam zawód na wykwalifikowaną pielęgniarkę
dopiero teraz powoli wszystko ogarniam
jutro jeszcze jadę kupić kołnierz ortopedyczny , a poniedziałek jade załatwic wypisy, L4 zgłoszenie do Zusu wypadku w pracy i akie tam .. plus moja robota
Bąbelku myśle zę odpoczynek od tego wszytskiego jest potrzebny , my jak teraz si enie uda zapewne wczeniej niz za pół roku nie podejdziemy -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w niedzielę!
Tak mnie z rana na rozmyślania zebrało.
Ania, na pewno sobie poradzisz ze wszystkim. Obrotna z Ciebie bestia.
Bąbel, naladuj akumulatory i ze zdwojoną siłą wróć i działaj.
Kat ja, jak to się robi? Też chce odpuścić, ale nie potrafię. Mój zabieg został przełożony na początek lipca, więc może Cię jeszcze dogonię. I będziemy mieć drugie w tym samym wieku.
Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyHej
Aniu teraz to się porobiło z tym Twoim mężem mam nadzieję że szybko wyzdrowieje!
Kuba psychicznie musisz odpuścić... Nie tylko mówić że odpuszczam ale tak zrobić. Ja byłam tak zajęta tym załatwianiem spraw w WKU do tego M ciągle na wyjazdach był ze byłam pewna że 2 i to tak wcześnie nie popsuja moich szykow z wojskiem... A tu albo ovu szybko było albo chłopaki długo wytrzymali. Brałam też żurawinę ale to na bakterie w moczu więc może mi ph zmieniło i może chłopakom odpowiadało. Nie wiem...
Jak odbieralam wyniki próby ciazowej z moczu w wojsku jakież było moje zdziwienie gdy pielęgniarka oddając mi wynik poinformowała iż wynik jest watpliwy co może oznaczać wczesna ciążę... szczękę miałam przy podłodze ze zdziwienia bo przez myśl mi to nie przeszło. 25 cykli bez żadnej nadziei, starania zakończone a tu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 14:05
Kuba12, Summerka lubią tę wiadomość
-
Bąbel odpocznij, to bardzo ważne. Tylko nie zapomnij o nas i się pochwal gdybyś jakąś wpadkę zaliczyła
Ja Dziewczynki właśnie odpoczywanie zakończyłam, i rozpoczeliśmy ultradługi protokół. Ma potrwać co najmniej 3 miesiące. Tylko że od 3 dni boli mnie brzuch. Mam wrażenie że to macica. Bo boli nisko i centralnie na środku więc trawienne sprawy odpadają chyba. Zastanawiam się czy powinnam iść z tym do lekarza? Byłam we wtorek w 21 dc i dostałam primulon-nor na 21 dni więc @ mnie ominie (jupi) i tak myślę czy ten ból brzucha to temu że właśnie termin @ jest czy coś innego ehhh**********************Gang 18+***********************