My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChoco 3 miesiące to strasznie długo, ale ważne żeby cel został osiągnięty
Ania jak Michał?
A ja witam was z jedząc tabletki Tymianek i podbiał. Matko jakie to paskudne, ale tak mnie kaszel dusi (znowu) a nie wiem co innego na kaszel można brać przy staraniach. A wole na wszelki wypadek nie faszerowane się lekami.choco lubi tę wiadomość
-
no wreszcie moglam siasc tak poczytac ale widze nie duzo napiszałycie
Choco mamanadzieje ze ta stymulacja przyniesie super efekty moze troche potrwa ale mysle ze warto
Mona z M już lepiej jutro załątwiam mu łózko rehabilitacyjne bo samej ciezko mi go podnosic a na łózku bedzie mógł sam sterowac sobie nachyleniem plus bedzie trójkat zeby sie mogł podnesc
coprawda jest obolały noga mu pulcuje szczegolnie to kolano ale jakos daje rade choc psychicznei troche gorzej 3 dzien lezenia to dla niego juz katorgachoco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki jestem po ginie... widział fasola a raczej jakaś kropkę (ja nic tam nie widziałam) i mówi że błona zmieniona ciazowo ( cokolwiek to znaczy). Beta albo o 13.30 albo jutro rano.
Ania_84, zizia_a, Anulkaa, choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBabel odpoczywaj i wróć z dobrymi nowinami
Choco trzymam kciuki, żeby ten dluuuuugi protokół był szczęśliwym.
Mona a sok/ syrop z cebuli albo czarnego bzu?
Aniu dobrze, że z Michałem lepiej, złamana noga boli, zwłaszcza kolano, też przez to przechodzilam, a co dopiero dwie. Oby było już tylko lepiej
Katja wierzysz juz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 11:46
Ania_84, choco lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczynki
Katja pieknie
to jak juz widac cos w macicy to beta powinna byc wysoka
emaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBabelku mam nadzieje, ze porzadnie wypoczniesz, zregenerujesz sie i nabierzesz sil. Dbaj o siebie!
Choco trzymam kciuki za spokojna stymulacje i dobre efekty. Rzeczywiscie dlugo, nie wiedzialam nawet, ze takie sa, ale zobaczysz, warto bedzie
Ania jestem pewna, ze dacie sobie rade i przejdziecie przez to, jestescie dzielni i poradzicie sobie. Mam nadzieje, ze maz szybko wroci do formy psychicznej i fizycznej.
Katja elegancko!
Mona podobno herbatka z lipy ladnie lagodzi gardlo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 23:19
-
Bąbel..odpoczywaj..ale wróć kiedyś..
Aniu jak szanowny małżonek??zakupiłaś już strój pielęgniarki?
Choco..trzymam kciuki:) oby jajca rosły
Mona przeszło Ci gardełko? Pamiętaj ze jutro środa dzień loda...a ponoć lody są najlepsze na gardło
Katja gratuluje kropeczki:)
a ja od dziś zaczynam diete...a w pracy taki prezencik na mnie czekał..:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cc3a8cbebd0.jpg
miłego dnia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 08:37
Mona_M, choco, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZizia - mój małż już dawno mi mówił, że to by mi na ból pomogło.
Póki co dalej mnie dusi kasze a dodatkowo wczoraj miałam atak migreny także jak nie urok to....
Dodatkowo, mój organizm mnie zrobił w konia, myślałam, ze miałam owulkę bo troszkę bolało i tempka wzratała a ona dzisiaj myk w dół. Ale nic to bo od nastęnego cyklu biore CLO i niech się dzieje co chce. -
nick nieaktualnyzizia_a wrote:Mona a rozważałaś wizytę u lekarza??zawsze lepiej jak Cie ktoś "osłucha"??
moj tez mnie w konia zrobił tym razem..daje sobie uciąć głowę ze miałam dwie owulki...ale jak zawsze nic z nich nie wyszło..;/
Ania trzyma nas w napięciu
Ach ta Ania Ale czuje w kościach, że jak już napisze to z pozytywnymi wieściami
Zizia, a jest cos takiego jak podwójna owulka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 13:48
-
tzn ze najpierw peka pecherzyk z jednego jajnika a pozniej z drugoego..kiedys miałam potwierdzona przez monitoring...a teraz przypuszczam ze miałam bo bolało mnie owulacyjnie wiec mysle ze to własnie była podwojna owulka...chyba
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane dzis pierwszy raz w życiu ujrzalam cień beta 66,72 progesteron 51,50 nadal nie wierze :o
konwalianka, zizia_a, Biedroneczka83, Katjaa, Alexiaa, ara, choco, marzusiax, Mona_M, Myszk@, Baronowa_83, Daven, Asiak, nowatorka, Krokodylica, Asiula86, Kuba12, justi::, Izoleccc, LaRa, emilanka, Yasmin, Ola_Ola, Sylwia87, Domili, urocza, Karolucha lubią tę wiadomość