My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChoco 3 miesiące to strasznie długo, ale ważne żeby cel został osiągnięty
Ania jak Michał?
A ja witam was z jedząc tabletki Tymianek i podbiał. Matko jakie to paskudne, ale tak mnie kaszel dusi (znowu) a nie wiem co innego na kaszel można brać przy staraniach. A wole na wszelki wypadek nie faszerowane się lekami.choco lubi tę wiadomość
-
no wreszcie moglam siasc
tak poczytac ale widze nie duzo napiszałycie
Choco mamanadzieje ze ta stymulacja przyniesie super efekty moze troche potrwa ale mysle ze warto
Mona z M już lepiej jutro załątwiam mu łózko rehabilitacyjne bo samej ciezko mi go podnosic a na łózku bedzie mógł sam sterowac sobie nachyleniemplus bedzie trójkat zeby sie mogł podnesc
coprawda jest obolały noga mu pulcuje szczegolnie to kolano ale jakos daje rade choc psychicznei troche gorzej 3 dzien lezenia to dla niego juz katorgachoco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki jestem po ginie... widział fasola a raczej jakaś kropkę (ja nic tam nie widziałam) i mówi że błona zmieniona ciazowo ( cokolwiek to znaczy). Beta albo o 13.30 albo jutro rano.
Ania_84, zizia_a, Anulkaa, choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBabel odpoczywaj i wróć z dobrymi nowinami
Choco trzymam kciuki, żeby ten dluuuuugi protokół był szczęśliwym.
Mona a sok/ syrop z cebuli albo czarnego bzu?
Aniu dobrze, że z Michałem lepiej, złamana noga boli, zwłaszcza kolano, też przez to przechodzilam, a co dopiero dwie. Oby było już tylko lepiej
Katja wierzysz juz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 11:46
Ania_84, choco lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczynki
Katja pieknie
to jak juz widac cos w macicy to beta powinna byc wysoka
emaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBabelku mam nadzieje, ze porzadnie wypoczniesz, zregenerujesz sie i nabierzesz sil. Dbaj o siebie!
Choco trzymam kciuki za spokojna stymulacje i dobre efekty. Rzeczywiscie dlugo, nie wiedzialam nawet, ze takie sa, ale zobaczysz, warto bedzie
Ania jestem pewna, ze dacie sobie rade i przejdziecie przez to, jestescie dzielni i poradzicie sobie. Mam nadzieje, ze maz szybko wroci do formy psychicznej i fizycznej.
Katja elegancko!
Mona podobno herbatka z lipy ladnie lagodzi gardlo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 23:19
-
Bąbel..odpoczywaj..ale wróć kiedyś..
Aniu jak szanowny małżonek??zakupiłaś już strój pielęgniarki?
Choco..trzymam kciuki:) oby jajca rosły
Mona przeszło Ci gardełko? Pamiętaj ze jutro środa dzień loda...a ponoć lody są najlepsze na gardło
Katja gratuluje kropeczki:)
a ja od dziś zaczynam diete...a w pracy taki prezencik na mnie czekał..:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cc3a8cbebd0.jpg
miłego dnia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 08:37
Mona_M, choco, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZizia - mój małż już dawno mi mówił, że to by mi na ból pomogło.
Póki co dalej mnie dusi kasze a dodatkowo wczoraj miałam atak migreny także jak nie urok to....
Dodatkowo, mój organizm mnie zrobił w konia, myślałam, ze miałam owulkę bo troszkę bolało i tempka wzratała a ona dzisiaj myk w dół. Ale nic to bo od nastęnego cyklu biore CLO i niech się dzieje co chce. -
nick nieaktualnyzizia_a wrote:Mona a rozważałaś wizytę u lekarza??zawsze lepiej jak Cie ktoś "osłucha"??
moj tez mnie w konia zrobił tym razem..daje sobie uciąć głowę ze miałam dwie owulki...ale jak zawsze nic z nich nie wyszło..;/
Ania trzyma nas w napięciu
Ach ta AniaAle czuje w kościach, że jak już napisze to z pozytywnymi wieściami
Zizia, a jest cos takiego jak podwójna owulka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 13:48
-
tzn ze najpierw peka pecherzyk z jednego jajnika a pozniej z drugoego..kiedys miałam potwierdzona przez monitoring...a teraz przypuszczam ze miałam bo bolało mnie owulacyjnie wiec mysle ze to własnie była podwojna owulka...chyba
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane dzis pierwszy raz w życiu ujrzalam cień beta 66,72 progesteron 51,50 nadal nie wierze :o
konwalianka, zizia_a, Biedroneczka83, Katjaa, Alexiaa, ara, choco, marzusiax, Mona_M, Myszk@, Baronowa_83, Daven, Asiak, nowatorka, Krokodylica, Asiula86, Kuba12, justi::, Izoleccc, LaRa, emilanka, Yasmin, Ola_Ola, Sylwia87, Domili, urocza, Karolucha lubią tę wiadomość