My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki Bardzo Wam dziękuje za wszytskie miłe słowa i w ogóle za wszystko
Biedroneczko coś chyba w tym jest bo faktycznie ostatnio jedyne o czym myslalam to o mężu zreszt dzis dopeiro siadłam na spokojnie
do tej pory jeszcze ne czuje sie w ciazy .. wogóle nie umiem o tym nawet jeszcze myslecKuba12, cati, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Aniu zobaczysz kropke na ekranie i zakochasz sie po uszy i poczujesz zobaczysz teraz to czas dla waszej trójki celebrujcie go w sposób najfajniejszy dla was to wyjatkowy czas i odpoczywaj
Krokodylica, Izoleccc, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu bo ciaza z mozgu robi kisiel jest to calkowicie normalne dotrze do ciebie jak cie kopnie ten maly bombel w brzchu xD
to samo do katji zobaczycie jak bdziecie chcialy spac a maluchy w nalepsze sie bawic -
Cześć wszystkim, czy mogłabym dołaczyć do was?
Ja mam już trójke z przodu, mimo wszystko czasami czuję się jak siksa. To nasz 9-10 cykl starań. Podejrzewamy u nas czynnik męski, ale partner badań żadnych nie miał jeszcze. Umówiliśmy się, że do roku na luzie, ale oczywiście umówienie się swoje, a moja psycha swoje. I tak jest jużlepiej, pogodziłam się już z tym, że możliwe czeka nas dłuższa bitwa.
Ani juz gratulowałam, ale tu też powtórzę - przeogromnie się cieszę i niech moc będzie z Wami Groszkami
EDIT: Katja, również straszelne gratkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 21:39
Krokodylica, Izoleccc, Alexiaa, zizia_a, konwalianka lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
Bobby witamy
no to ierwszy raz w zyciu przesyłam Wam wszytskim kochane starającym się wiruski niech te testy Was zarażaja
dzień 1 testu
test z dziś
Bobby29, Katjaa, Asiula86, marissith, LaRa, Izoleccc, Alexiaa, Mona_M, zizia_a, marzusiax, justi::, Baronowa_83, nowatorka, Kuba12, Rudaaa, bąbel, Krokodylica, Myszk@, Nieukowa, Karolucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu, cieszę sie waszym szczęściem gratulacje po raz kolejny a mówiłam, ze bedzie dobrze!!!!
W miarę możliwości odpoczywaj....
Zdrowia dla M!!!
Witaj, BobbyBobby29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
niby na 15 lutego termin..ale juz sie cykam bo zrobiłam test dzis coprawda innej firmy ale kreska jest blada