My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej kochane
niby na 15 lutego termin..ale juz sie cykam bo zrobiłam test dzis coprawda innej firmy ale kreska jest bladaAnia_84, zizia_a, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Anka wiesz co ja mam twój adres wiesz..... zaraz tam do ciebie podjade i jak ciężarnych nie biję to Tobie skopię dupsko....
-
Mona_M wrote:Anka wiesz co ja mam twój adres wiesz..... zaraz tam do ciebie podjade i jak ciężarnych nie biję to Tobie skopię dupsko....
dobrze gadasz!! Ania głowa do góry bedzie dobrze!!
co do czystka..nie odczułam tego..ani zeby mnie wysuszyło (niestety ) ani nic innego..tylko ze wiesz ja pije tego pół kubka, ale codziennie a potem dopijam kawa herbatą i wodąMona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Aniu ja przy becie 244 miałam jeszcze blade kreski... weź już nie rób tych testów! Niepotrzebne stresy sobie robisz!!!
A ja zostałam mianowana przez córkę kosmitka byłyśmy wczoraj we dwie na spacerze na cmentarz i wyjadalam szczaw... wiem że to dziwne ale tak mi się kwasu chciało
Bobby witaj
MonaBobby29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Mona bo on taki duży i kwasniutki był... nawet nie wiecie jaka ulga... I nie z cmentarza tylko w drodze na cmentarz he he
A wyjadanie szczawiu to nic dziwego, córka młoda to się dziwi, nie takie rzeczy się za młodu zjadało -
beta 183,22
progesteron 42,90
Średni dwudniowy przyrost to 183 mlU/ml (177.3%)zizia_a, Asiula86, Asiak, Katjaa, Krokodylica, Bobby29, Mona_M, Nieukowa, Karolucha lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam za miłe przyjęcie!
Ania, super przyrost!! oby tak dalej, trzymam kciuki
A ja pamiętam jak się jadło szczaw "za łebka", taki szczaw co to porastał sobie rowy i inne takie. Albo z lasu. Ale to kwachy są.. No ale jak sa zachciewajki no to nie ma zmiłuj chyba a zupą szczawiową, taką z jajem i śmietaną, to bym nie pogardziła!
Ja czekam na @, dzisiaj teoretycznie termin. Mogłaby już przyleźć bo jutro wyjeżdżam a cały weekend i nie usmiecha mi się zwiedzać z potokiem w majtach. Ale chyba tak właśnie się zapowiada. Miłego wieczoru wszystkimMona_M lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
dzieki dziewczyny jeszcze raz za wszystko
co do szczawiu ... my za młodu jedlismy koło boku zawsze rósł ..nie chce wiedziec kto tam sikałIzoleccc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny