My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej kochane
niby na 15 lutego termin..ale juz sie cykam bo zrobiłam test dzis coprawda innej firmy ale kreska jest bladaAnia_84, zizia_a, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Anka wiesz co ja mam twój adres wiesz..... zaraz tam do ciebie podjade i jak ciężarnych nie biję to Tobie skopię dupsko....
-
Mona_M wrote:Anka wiesz co ja mam twój adres wiesz..... zaraz tam do ciebie podjade i jak ciężarnych nie biję to Tobie skopię dupsko....
dobrze gadasz!! Ania głowa do góry bedzie dobrze!!
co do czystka..nie odczułam tego..ani zeby mnie wysuszyło (niestety) ani nic innego..tylko ze wiesz ja pije tego pół kubka, ale codziennie a potem dopijam kawa herbatą i wodą
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Aniu ja przy becie 244 miałam jeszcze blade kreski... weź już nie rób tych testów! Niepotrzebne stresy sobie robisz!!!
A ja zostałam mianowana przez córkę kosmitkabyłyśmy wczoraj we dwie na spacerze na cmentarz i wyjadalam szczaw... wiem że to dziwne ale tak mi się kwasu chciało
Bobby witaj
MonaBobby29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Mona bo on taki duży i kwasniutki był... nawet nie wiecie jaka ulga... I nie z cmentarza tylko w drodze na cmentarz he he
A wyjadanie szczawiu to nic dziwego, córka młoda to się dziwi, nie takie rzeczy się za młodu zjadało -
beta 183,22
progesteron 42,90
Średni dwudniowy przyrost to 183 mlU/ml (177.3%)zizia_a, Asiula86, Asiak, Katjaa, Krokodylica, Bobby29, Mona_M, Nieukowa, Karolucha lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam za miłe przyjęcie!
Ania, super przyrost!! oby tak dalej, trzymam kciuki
A ja pamiętam jak się jadło szczaw "za łebka", taki szczaw co to porastał sobie rowy i inne takie. Albo z lasu. Ale to kwachy są.. No ale jak sa zachciewajki no to nie ma zmiłuj chybaa zupą szczawiową, taką z jajem i śmietaną, to bym nie pogardziła!
Ja czekam na @, dzisiaj teoretycznie termin. Mogłaby już przyleźć bo jutro wyjeżdżam a cały weekend i nie usmiecha mi się zwiedzać z potokiem w majtach. Ale chyba tak właśnie się zapowiada. Miłego wieczoru wszystkimMona_M lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
dzieki dziewczyny jeszcze raz za wszystko
co do szczawiu ... my za młodu jedlismy koło boku zawsze rósł ..nie chce wiedziec kto tam sikałIzoleccc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny