My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania wow suuuuper gratuluje z całego serca ostatnio chyba szczęśliwy czas jak to moja sąsiadka powiedziała prawdziwy rok Miłosierdzia bo tylu parom sie udaje co długo walczyli o szczęście malutkie
Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
O je je Ania w ciąży jest ,
O je je będzie guba teraz ,
O je je cieszymy się z Tobą
Kochana nie wiem co napisać. Gratulacje, dbaj o siebie i fasolę. Będę trzymać kciuki i modlić się żeby wszystko toczyło się jak trzeba.Ania_84, Summerka, Izoleccc, zizia_a lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Aniu, napisze tez tu...gratulacje!!! Tak Wam kibicowałam!!! Ależ radość. Beta sie nie stresuj, teraz juz mysi byc dobrze!!
Dziewczęta, mam nadzieje, ze Ania (chociaz chyba Katjaa),zapoczątkowała szczęśliwa serie - trzymam kciuki.
Czytam Was na biezaco;))zizia_a, justi::, Myszka86, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ania84 wiedzialam ze sie kiedys uda,trzymam kciuki!
I tu sie sprawdza"gdy tylko czegos pragniesz,gdy bardzo chcesz..."
Ja zaczynam pomalu badania bo juz mnie wkurzac to zaczyna,zapladniam sie jak krolik ale i rownie szybko leci ze mnie.....
A tak na marginesie jakis okres przeziebien jest? U mnie prawie wszyscy pozaziebiani,zakaszleni..... -
cześć, czy ja już tu gratulowałam? Hę? jesli nie, to Ania, gratulacje
justi, coś wisi w powietrzu..ja kaszlę i gardło boli..mój młodszy kaszle i zaczyna się katar.. starszy też miał dziś atak kaszlu..buuu..a miało być tak pięknie..
Kochane życzę aby ten worek z zielonymi groszkami szybko znalazł swoich właścicieli
słonecznego dnia! -
nick nieaktualny
-
A ja tak sobie pomyslałam kurcze Michał miał wypadek nie dobrze stres zmartwienie ale może to po to by odwrócić uwagę Ani od wyniku testu zeby nie myslała zeby miała niespodziankę by uwieżyła ze bedzie ok a teraz ma męża w domku radośc pod serduchem Michał dzielny chłop da rade dojdzie do siebie a w tym czasie nasz Ania bedzie już bardzo okrąglutka
Tak sie ciesze Aniu z waszego szczęścia no i trzymam kciuki za powrót do zdrowia Michała
justi::, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No kurde wlasnie kaszel najgorszy,a moze cos pylic zaczelo i jakie uczulenie wiekszosc ma,bo jakby pod to podpadało,chyba ze jaki wirus z cieploty sie tak uaktywnił.
Ile ludzi tyle trosk,w kazdym razie trzymamy sie dzielnie.
I czekamy co nam ten los przyniesie.....
Normalnie aż pragne choć na pare godzinek wypierniczyć na gorący piasek i szum jeziora,morza,gril itp..... -
nick nieaktualny