My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do progesteronu mi raz wydluzal raz nie zalezy jak organozm zareaguje najlepiej wydluzyl mi orgametril ale jego npnw ciaxy nie bierzr sie wiec trzeba by bylo w danym cyklu sie nie starac
-
nick nieaktualny
-
Dla osoby postronnej to faktycznie wyglądałoby jakby go brat w ogóle nie interesował, ale ważne że Ty wiesz że się cieszy
Niebawem młodszy brat będzie wiernym słuchaczem Aspika, ciekawe czego bracia będą się od siebie uczyć -
nick nieaktualny
Dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie, chociaż nie ogarniam, która już w ciąży. Ania i Katjaa to wiem - gratulacje obie w najmniej prawdopodobnym (najmniej odpowiednim?) cyklu Dzieciaki już od poczęcia robią rodzicom niespodzianki.
Ara gratuluję ślubu
Mona zazdroszczę wyjazdu. Już za chwileczkę będziecie odpoczywać na plaży.
Zuzia, Mona - dogadajcie się, która bierze brzuch Chociaż myślę, że na dwie można by go podzielićWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 07:15
zizia_a, ara, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Zizia - jak by co "łap" ten brzuch bo u mnie w tym miesiącu nici Nawet szans nie było
Manabu - troszkę wiem jak mogą wyglądać relacje twoich synów. Widzę jak reaguje mój syn na młodsze dzieci w rodzinie. Lubi siostry cioteczne ale jakoś szczególnie im tego nie okazuje. Chociaż mój już potrafi okazywac emocje, mam wrażenie, ze jemu zaburzenie troszkę się cofnęło, chocia różowo nie jest zwłaszcza w szkole.
Dobra chyba pora zabierać się do pracy. -
nick nieaktualnyHej Dziewczynki :*
Idę dziś podglądać moje baby... co prawda dopiero pecherzyk ale dla mnie to już Dzidziuś
Manabu suwaczek zmień hehe już ciąża za Tobą! Ja w zupełności rozumiem Apsika przecież to dziecko... dla niego narodziny rodzeństwa to nie musi być ważne wydarzenie tak jak dla rodziców a ile Apsik ma lat? I jak naprawdę mają na imię chłopcy? Jeśli coś nie tak zapytałam Wybacz z mózgu kisiel mam przez ciążę
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Manabu zostań... miło Cie tu będzie znowu gościć
Mona...ja myślę ze jakoś sie podzielimy tym brzuszkiem:) damy rade:)
ja dziś w pracy...zapodaje herbatkę i ogarniam forum bo 2 dni w szkole i zaległości sie porobiły..a praca....?praca poczekaMona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochaen jak po wizycie u dermatologa obejrzała moje pieprzyki i wszytsko co mnie irytowało wsyztsko ok wiec luzik
dzis o 18 wizyta
Zizia luzik mnie w Novum za pierwzsza wizyte ciazowa zawołaja 225
-
nick nieaktualnyJusti - hmmm sperma wypływa pod jakims ciśnieniem jednak więc co ma dotrzeć to dotrze, do zapłonienia potrzebny jest jeden plemnik a nie miliony.
Także praktyki wiszenia z nogami pod żyrandolem są bez sensu, ale czego się nie robi dla poprawy spokoju psychicznego.
Cześć BabeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 08:28
-
Aniu, Choco: życzenia wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, zdrowia i dużo powodów do uśmiechu! Jak najmniej zmartwień No i kaska tez by sie przydała, wiec mozebzyczenia wygrania w lotto???? Wszystkiego najjjjjjjjj :*
choco lubi tę wiadomość
-
Dziendobry wam
A pogoda u mnie kiepska,pada,ponuro i chyba cos z cisnieniem bo czuje sie jak dętka.
Dołączam sie do życzeń LaRy dziewczynki.Chyba trza se kawke walnąć.
A co do spermy myśle że jesteśmy jak magnez hihi.
Masakra z samopoczuciem dziś przez ten deszcz
Kto pije kawe?choco lubi tę wiadomość