My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam ochote napic sie wódki i też miałam robić ale balkon i se postanowiłam że póki nie donosze nie zrobie balkonu w kwiatkach
Taak,ale to tak jest,wszystko na opak,jak chcesz żeby zadziałało to nie zadziała,
Mona a nie rób se nadziei,olewaj to zadziała. -
Hej kochane ja dopiero przez weekend może trochę posiedzę tak to pracowała
Mona kurde nie widze Twojego wykresu
Myszka mi to perz już zakwitł tak mam zachwaszczone
Justi a lekarz cos zlecił - jakieś badania ? -
nick nieaktualnyJusti mi nie chodzi o to że miałam nadzieję na ciążę. Bo u mnie dupek nie jest brany na podtrzymanie ewentualnej ciąży. Chodzi o to żeby w kolejnym cyklu @ nie przyszła nad morzem. Dlatego chciałam żeby cykl trwał ponad 30 dni. Normalnie miałam cykle 4 miesięczne a teraz na złość się wyregulował.
Ania poczekaj zaraz go udostepnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana kawą,
Brałam tylko lteine i progresteron,ale wynika z tego że to nie ten problem,niedługo ide na kolejną wizyte i zaczynam robić szczegółowe bardziej badania bo gdzieś przyczyna musi przecież być,tylko ciekawa jestem co sie mogło stać bo przecież mamy juz jedno dziecko.
A to tak można tabletkami regulować se cykle? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A to nie jest tak że jak sie bierze to @nie ma ale pod warunkiem że jest sie w ciążyn i oile problem jest pod tym względem,ale jesli ne ma ciąży to pomimo brania tych tabletek i tak dostanie sie@ bo te tabletki mają za zadanie utrzymać ciąże,a jak jej nie ma to pomimo brania dostanie sie@.
-
nick nieaktualny