My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Asiula w czasie @ zawsze "żrem" jak świnia.
I tego po Tobie nie widać FarciaraKrokodylica lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Kroko serio z Ciebie taka szprycha? Możesz jeść te wszystkie cuda i nic po Tobie nie widać? Zazdraszczam, bo ja właśnie odkryłam że moja sukienka "skurczyła się w praniu" cholera no, Kroko pożyczyłabyś mi swoją figurę chociaż na 2 dni
Przekonałaś mnie, widziałam na allegroszu zestaw Kinghoffa, dla 12 osob tak jak chciałam, z przesyłką mniej niż 200 zł mnie wyniesie, w razie gdyby coś było nie tak z tymi sztućcami to zwalę na Ciebie a tak serio to muszę się przespać z tą myślą i chyba jutro podejmę decyzję. Nie wiem czemu uwzięłam się na te sztućce, ale u mnie tak już jest że ta pierwsza myśl jest zawsze strzałem w 10, więc nic nie zmieniamKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Myszka, sztućce zawsze się przydadzą, tak samo jak i pościelSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Asiula żebyś wiedziała! Dotychczas miałam standardową pościel to jeszcze przed ślubem obkupiłam się w kilka kompletów i teraz jak goście przyjeżdżają nawet dzień po dniu to zawsze mam na zmianę we wszystkich 3 kołdrach na nowe mieszkanie dostaliśmy 2 kołdry 200x220, mam 2 komplety pościeli i uwierz że czasem brakuje tego 3 kompletu. Tak samo jak nam się niespodzianie na głowę zwalili goście w liczbie osób 7, a my mieliśmy tylko jeden komplet sztućców... czyli po 6 sztuk wszystkiego a luda 9 osób na szczęście przywieźli ze sobą w prezencie dla nas 2 komplety amibiona właśnie
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Ania super ze z małżem lepiej..bardzo sie ciesze i dalej trzymam kciuki zeby doszedł jak najszybciej do siebie:)
Szczepienia zaczynam 3.08..troche sie boje tego wszystkiego..
Myszka ja tez dostałam sztucce i jestem z nich mega zadowolona..a firma jakas nieznana..ja przyznam szczerze nie sprawdzałam co od kogo dostałam i za ile..ja daje tyle co uwazam..
Kroko..Mona..kciukasy za nowy owocny cykl:)
Lara..trzymam kciuki za testowanie:)
Choco co tam u Ciebie?cos zamilkłas ostatnio??
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
i znowu mam doła ! nic nie wyszło te poranne testowanie do jakiejś traumy mnie doprowadzi (tracę wiarę w siebie) czy ja jestem aż tak beznadziejna ?! dziś mam taką refleksję nad swoją beznadziejnością od 6 rano, że zaraz padnę. Skończone 30 lat w marcu, staram się o dzidziusia, nie mam "normalnej" pracy i w ogóle tak mi źleWartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️
-
nick nieaktualny
-
Hej Mona_M ja urlop dopiero w listopadzie buuuu mam taką tradycję małą, że zawsze chodzę w listopadzie zbieramy cały rok kasę i jedziemy tam gdzie ciepło czy ja się długo staram ? nie ! bo jest to 3 nie udany cykl, stąd postanowiłam dołączyć do Ovu bo wiem, że nie będę sama. Dlaczego tak mnie to dołuje ? mam złą cechę charakteru- to co zaplanuje przeważnie mi się udaje ale nie z tym... jezuuuu jaką mam dziś beznadziejność, umrę dziś na narzekanie ! Okres jak cholera się zbliża
p.s. miesiąc urlopu ??!?!?!?!?!? WOW ! też chcę ja w listopadzie b.r będę wykorzystała urlop za 2015 r.Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
nick nieaktualny
-
Kicirożek wrote:i znowu mam doła ! nic nie wyszło te poranne testowanie do jakiejś traumy mnie doprowadzi (tracę wiarę w siebie) czy ja jestem aż tak beznadziejna ?! dziś mam taką refleksję nad swoją beznadziejnością od 6 rano, że zaraz padnę. Skończone 30 lat w marcu, staram się o dzidziusia, nie mam "normalnej" pracy i w ogóle tak mi źle
Kicirozek, witaj i glowa do gory
Ja mam juz lat 33 i pol, dziecka zadnego i nawet nie wiadomo, czemu sie nie udaje. Tylko na sytuacje zawodowa absolutnie nie moge narzekac. I na meza tez nie, bo fajny mi sie trafil. Moze prosciej: na nic nie moge narzekac, tylko na brak dzieciaka A i to mnie jakos specjalnie nie stresuje na razie.
3 mce staran to nic, ja sie nie zabezpieczam od 2 lat i ani razu nawet nie bylam w ciazy. Probuj dalej, na pewno sie uda -
dziewczyny ! siedzę i się uśmiecham (a nie mogę bo mój szef-palant na mnie patrzy ) ehhehe gdyby on wiedział co ja knuje wieczorami coż za akrobacje łóżkowe z ukochanym urządzam hehehe! u mnie zasada w firmie prosta- jesteśmy firmą rodzinną ale jak zajdziesz w ciążę to jesteś PERSONA NON GRATA :pWartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️
-
a tak w ogóle to wspomagacie się czymś ? nie wiem jakieś czary odprawiacie nad sobą, robicie salto itd bo ja oprócz kwasu foliowego nic nie biorę. Nawet na siłkę przestałam chodzić bo mi się nie chce. Lato a ja zamiast formę robić to jem jak szalona i tyjeWartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️
-
Kicirożek głowa do góry..ja mam 32 lata(skończę we wrześniu)..staram sie juz prawie 5 lat..wszyscy na około zachodzą a ja nie..prace w "miare"normalna mam dopiero od niedawna..i tez czasem mam wszystkiego dość...i tez mi zle...ale nic nie zrobisz na siłe...trzeba upasc..a potem powstać i iść dalej....trzymaj sie!!
-
zizia_a wrote:Kicirożek głowa do góry..ja mam 32 lata(skończę we wrześniu)..staram sie juz prawie 5 lat..wszyscy na około zachodzą a ja nie..prace w "miare"normalna mam dopiero od niedawna..i tez czasem mam wszystkiego dość...i tez mi zle...ale nic nie zrobisz na siłe...trzeba upasc..a potem powstać i iść dalej....trzymaj sie!!
właśnie to jest to ... mam wrażenie, że każda może tylko nie ja ?! jakie to jest śmieszne- kiedyś stawałam na głowie, żeby nie wpaść a teraz staje na głowie, żeby zajść ... Zycie.Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
nick nieaktualnyCześć
My dostaliśmy niedawno sztućce Hoffner, fajne są.
Ania, jak mąż?
Kicirożek witamy
Tak to jest: najpierw się nie chce (i czasem się ma. wiem, co piszę), a jak już się chce, to nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 07:18
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kicirożek wrote:właśnie to jest to ... mam wrażenie, że każda może tylko nie ja ?! jakie to jest śmieszne- kiedyś stawałam na głowie, żeby nie wpaść a teraz staje na głowie, żeby zajść ... Zycie.
weź się ogarnij dziewczyno, zizia stara się pięć lat to chyba ma prawo tak napisać
3 miesiące? trochę pokory i luzu w d.. bo Cię w kaftanie stąd wywiozą
i co za problem z wzięciem urlopu? to nie znaczki, żeby kolekcjonować imho
fuck, dlaczego ludzie robią problemy tam, gdzie ich nie ma?!
miłego poniedziałku!
na wino można wpadać, to już trzeci 5-litrowy baniak, który zlaliśmy, jeszcze coś na pewno zostało sesese