My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ja dopiero wróciłam
Michał o 15 trafił na sor a następnie na intensywną terapię kardiologiczna nma zatorowosc plucna skrzepy w obu płucach
Niby wcześnie wykrylismy ale póki co jest na ręce kardiologicznej podpięty do wszystkich aparatur podają mu kroplówki żeby skrzepy się rozpuścił..a ja teraz siedzę i rycze -
Ania_84 wrote:Hej kochane ja dopiero wróciłam
Michał o 15 trafił na sor a następnie na intensywną terapię kardiologiczna nma zatorowosc plucna skrzepy w obu płucach
Niby wcześnie wykrylismy ale póki co jest na ręce kardiologicznej podpięty do wszystkich aparatur podają mu kroplówki żeby skrzepy się rozpuścił..a ja teraz siedzę i ryczeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Aniu, zobaczysz, że będzie dobrze!
Michał jest w dobrych rękach :*
Jakbym mogła Ci jakoś pomóc...Ania_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
nick nieaktualny
-
Dzięki kochane mam nadzieje ze wszytsko będzie dobrze w końcu w domu czekamy na niego
wczoraj to byłam w szoku wszytsko na raz próbowałam sie trzymac i zeszło ze mnie wieczorem jak wrocilam mogłam sobie w samotnosci poryczec
dzis juz jest lepiej
Ana skrzepy powstaly po dlugim unieruchomieniu mial 6 tyg gips na dwoch nogah plus dwa tyg lezenia bez gipsu, dwa jak sie okzazuje dr dal za mala dawke lekow przeciwzakrzepowych jak na jego wage
teraz dostal kroplówke z heparyny wiec zobaczymy
za jakas godzine jade do niego bo na intensywnej mozna tylko w dwie godziny owiedzac i to tylko 2 osoby -
nick nieaktualny
-
Hej kochane
ja najpierw wizyta u M , pózniej do rodziców pojechałam bochcieli ebym sie zrelaksowala , a nastepnie znowu do szpitala posiedziałam z M pogadalismy generlanie czuje sie ok
dali mu zamiast jednego antybiotyku 2 inne ozylnie ciagle podpiety do aparatur le przynajmniej widac jak mu serducho pika i wogole
narazie tylko dostalismy info ze zostaje na intenstywnej poki nie rozpuszczą skrzepów najprawdopodobniej w pon beda sprawdzac co i jak ciagle mu jakies badania robią ma dwa wenflony tylko bidny bo u niego z zylami to jakas masakra wiec go pokuli kilka razy zanim znalezli noo le mam nadzieje że teraz jz tylko lepie
ogólnie z opieki jestem zadowolona bo faktycznie dbaja i ciagle monitoruja,
a mnie dzis salowa nawet aczki nie pozwoliła wyniesc : az byłam w szok bo na rtopedii o nawet palcem nie ruszyły -
Dzięki kochane odpoczywam ile moge dzis nawet nic nie robiłampo przyjsciu ze szpitala tylko poszłam sie polozyc i przysnełam:)
Michal powoli dochodzi do siebie przenieśli go z erki kardiologicznej ( pełnej intensywnej) na pół erke wiec taka przejściówla midzy pełna intensywna a zwyłym oddziałem
tam już moge przychodzić kiedy chce i nie ma ograniczenia ze tylko 2 osoby
co tam staraczki ?? LaRa ??
Mona widziałam ze przyszła @
Zizia kiedy rozpoczynacie szczepienia ??
emaj lubi tę wiadomość