My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kobietki.
Zaglądam do Was często i czytam. Ale ostatnio ciężko bo moje starania musiały być zawieszone na sierpień. Ale od września wracam do gry.
Mona, trzymam kciuki za cykl. I nie doluj się już. Uda się. Wierzę mocno.
Zizia, oby szczepienia pomogły.
Ania,cały czas dopinguje Was.
I wszystkim życzę tej uprawnionej wpadki!
Cześć nowym Koleżankom.
U mnie było trochę przerwy. Buszuje po lasach. Zbieram jagody, grzyby. Spaceruje, pływam i biegam. Jednym słowem ładuje akumulatory. Niedługo pora wracać do szarej zagranicznej rzeczywistości.
Temat samochodowy dzisiaj. I nas właśnie auto przeszło wymianę szyby. Mąż tak sprzątal, że szyba pękła od zbyt sumiennego odkurzania
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 13:01
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam nowe i powracające koleżanki.
Kuba wypoczywaj
Aniu postępy są Tomek zbiera się do raczkowania więc lada moment trzeba będzie zabezpieczać mieszkanie. Przeraża mnie to jak szybko czas leci. Galgan zaraz będzie miał pół roku. ...Ania_84, Kuba12, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ojjj Izoleccc Ty masz juz maluszka za to mnie przeraz jak czas leci bo zaraz 30tka a maluszka jeszcze nie ma tak bardzo pragnelabym byc teraz w ciazy Nie mam juz sily walczyc z kolejnymi torbielami i problemami Dolujace jest tonze brzuch mam rozciety jak po cesarce a dzidzi nie ma
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
witamy nowe twarzyczki
KUba nie raz resecik jest potrzebny wpisuje na star Ce na wrzesien
Mari zostałas dodana do listy czekających na wpadke
Nola mam nadzieje że szybo dojdziesz do siebi i zaczniecie działac a torbiele juz nie beda przeszkadzac
Izolcu ciesze się że są postępy a Tomcio daje sie we znaki:)
masakryczny dzien ulatałam sie jak głupia i nic nie załatwilam do zusu M papiery musze doniesc w inny dzien bo zapomniał sie podpisac :> udusić jego czy panie w zusie
w banku okazuje sie ze ubezpiecznie kredytu G daje bo mezu musiałby zamknac dzialanosc bo dla nich to jest czasowa niezdolnosc paranjoa a 2 miechy w gipsie dwóch nog a pozniej inne kopmlikacje i ms lezenie w łózku to co mysla ze dochód moze miec na własnej działanosci ..debile ;?
pytam sie pani a ona mimowi ale odstaje L4 wiecma dochod ja pitole..noma jakołac zus to zostajemu całe 200 zł ....tak mnie podku***** ze szok ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 18:04
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
ehhhh wiem.. tylko śmiać mi się chce -bardziej z ubezpieczenia kredytu bo babeczka próbowała coś zdziałać ...no ale coś będziemy musieli wymyśleć
a teraz jeszcze sobie czytam że w następnym roku nie bede płacić 1120 zusu tylko 1175 nooo tylko żebym ja coś z tego jeszcze miała
a z nowości NFZ .. chcą zlikwidować dział rzecznika praw pacjenta..więc teraz to juz wogóle pacjent nie będzie miał praw -
nick nieaktualnyMy mamy Toyotę Corollę Verso, siedmiomiejscowy kolos. Moim zdaniem najlepszy samochód. Perspektywiczny
A odżywkę do paznokci polecam Eveline 8w1. Poleciła mi dziewczyna, która robi paznokcie. Tylko ta 8w1, bo jest jeszcze 9w1 - gorsza.
Ania współczuję przepraw z bankiem..
Ja się czasem odzywamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 20:14
Ania_84, Asiula86, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiemka.
Wracając do odżywek - eveline jest dobra do zdrowych paznokci, pod żadnym pozorem nie można jaj nałożyć na płytke po hybrydzie. Także LaRa pod żadnym pozorem jej nie kupuj, chyba że chcesz zobaczyc jak boli płytka.
Izolecc - oj leci czas leci, a niektóre z nas ciągle czekają.
Ja jeszcze 2 dni do testu, masakra musze się czym zająć.
Słuchajcie zakłądając hipotetycznie że mogę byc w ciąży, to malowanie ścian akrylową farba nie powinno mi zaszkodzic nie? Ona bardzo nie śmierdzi, ale...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Yo dziewczynki
Mona, mam te odżywkę eveline ale akurat o niej zapomniałam i pomalowałam sobie Pirolamem.
Podejrzałam wykresie, tempka ślicznie odbiła i niech juz tak sie trzyma czekamy do soboty? Niedzieli? Echhhhh emocje wracają, jak kiedys
Tak, czas zapierdziela, niesamowicie. Aniu odpowiadając zatem na pytanie , ktore zadałaś Manabu, odpowiem za nia, ze cholernie szybko
Mona, co do farby to nie sadze, zeby miała zaszkodzić, a jeśli sam jej zapach przeszkadzać ma to maluj przy otwartym oknie i wietrz, wietrz, wietrz.....
Miłego.....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Oj wiem coś o tej odzywce. Mona, myślałam, ze umrę. Ból i pieczenie paznokci takie ogromne. Pierwszy raz coś takiego przeżyłam.
Mona, ja bym nie malowana teraz. Nawet akrylową.
Ania, fajnie się czuje z tym. Wreszcie będę testować. Jestem podekscytowana.
Jak się czuje Twój mąż?
Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuba12 wrote:Oj wiem coś o tej odzywce. Mona, myślałam, ze umrę. Ból i pieczenie paznokci takie ogromne. Pierwszy raz coś takiego przeżyłam.
Mona, ja bym nie malowana teraz. Nawet akrylową.
Co do malowania co zaczęłam musze skończyć, bo bardzo nie śmierdzi (a ja jestem wyczulona na zapachy okrutnie z racji bycia migrenikiem), ale jak zobaczę 2 kreski to sie nawet nie dotknę
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ania..piękna lista!!
Mari to życzę wpadki…
Asiula zazdroszczę volvo..ps i tez mam fabie dwójkę
dzięki dziewczyny...szczepienie nie bolało wcale jakoś tak dziwnie..pan dr nawet pożartował z nami kolejne szczepienie 14.09 a potem wakacje!!
co do różu i fioletu...często podczytuje i tutaj i tutaj...lubię widzieć co u dziewczyn słychać i co się dzieje u dzieciaczków..czy chodzą..mówią..itp itd..ja wprawdzie mało się udzielałam w czasie jak zachodziłyście wszystkie ale lubiłam Was czytać..te tysiące stron po jednym, dniu..fajnie było:)
witam nowe koleżanki:)
ps. Mona chyba nie można wdychac tych farb..ale w sumie nie wiem bo sie nie znamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 09:24
Asiula86, Ania_84, marissith, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Witajcie nowe koleżanki
Kuba fajnie, ze sie odzywasz. Jak tak po tych lasach biegasz to uważaj na kleszcze, boje sie cholerstwa strasznie.
No mój dzisiaj chciał, żebym mu wyjęła..niedoczekanie.. sam sobie wyjąłKuba12 lubi tę wiadomość
-
LaRa, Zgredka, kleszczy też się boję. Ale ja chyba mam niesmaczne krew albo zbyt grubą skórę. Nie czepia się mnie to jak narazie.
Dziewczyny, gdzie szukać listy Ani? Pytanie może nie na miejscu, ale jestem tu od wiosny, więc nie znam wszystkich zakamarków ovu.
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:POD ZIELONYM GROCHEM
MIESZAMY W KOTLE ILE WLEZIE
TESTUJĄCE LASECZKI
MONA_M 27.08.2016
LARA 07.09.2016
misiaq 24.09.2016
KROKO ...........
Mamuśka2017 01.09.2016
Smartunia
cZEKAJĄCE NA ZIELONE ŚWIATŁO
Choco SIERPIEŃ /WRZESIEŃ 2016