My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zizia, na Volvo chyba za mała pożyczka dziś chyba jedziemy oglądać C5
Miłego dnia wszystkim!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
hej kochane łojjj ja od ran zapiernicz .. najpierw sniadania, pźniej cała toalet męża .. musiałam jakoś przełknąć siemie bo mam takie zatwardzene że szok jednak w szpitalu musiel mi cos podawac do żarcia jk nic
zaraz jedziemy załatwic zowu kilka spraw wiec pewnie znajac zycie bede d wieczora na nogach
Zizi super że już po
MOna kciukam pluje i lepiej niech dziec sie trzyma bo znowu puszcze flmik zz gilem
Kuba juz niedługo zaczniesz testowac
ojjj co do kleszczy to ja mam do nich szczęscie co rusz miałąm ..a szczescie poki co udało mi sie uchronic przed nimi
Zgredka tez bym nie wyjeła od wyjmowania kleszczy jest u nas teściowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 11:07
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyooo dzięki za dodanie na listę, bardzo bym chciała tej wpadki, bardzo bardzo bardzo
może jak sprzedam wszystkie rzeczy po Ninie i ciążowe ciuchy zazwyczaj tak bywa
zaraz pokaże wam zdjęcie Klusi jak chcecie
Mona taką zwykłą farbę to można, bardziej tych olejnych i rozpuszczalników trzeba unikaćMona_M, Krokodylica, zizia_a, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia tak jak Lara mówi - minęło za szybko. A dziecko mam cudowne, nie płaczące i super spokojne. Takich dzieci jeszcze trójkę mogłabym mieć Przesypia 6 godzin w nocy
Kleszcza miałam kilka dni temu. Brrr, nie cierpię. Sama sobie wyjęłam.
Mona czekam na info o 2 krechach wykres piękny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 07:21
Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymanabu wrote:Najpierw się cholera dodać nie chciała, a później poszło w 3 kopiach
Kroko tu afer nie ma tu sa tylko kwasy i brak wspierania przy rzyganiu uuuu wredne my.
Kroko a lekarz wie czemu te torbiele się robią? Bo może trzeba zmienic lek czy coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:51
manabu lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś u gin, zbadał mnie, powiedział że wszystko OK i żeby się starać dalej a przyjść po roku jakby dalej ciąży nie było.
No i dał skierowania na PRL, TSH i fT4 więc na początku września sobie zrobię -
Mona, piękna lista, dziękujemy bardzo
Krokodylica, szkoda, że zrobiła się torbiel . A dostałaś pregnyl na pęknięcie ? Choć moja koleżanka też miała torbiel, a zaszła w ciążę
Misiaq, warto zrobić te badania, bo to są podstawowe rzeczy, przez które często nie można zajść w ciążę Ja szczerze mówiąc trochę nie rozumiem, dlaczego lekarze każą czekać rok. Wiem, że dopiero po roku starań mówi się o problemach z płodnością, ale jednak stawianie diagnozy trochę trwa i ewentualne leczenie też
Ja dziś miałam w pracy urwanie głowy, masakra jakaś -
No właśnie też nie wiem dlaczego aż rok? To znaczy jeśli przychodzi osoba 20-25 lat to OK, jak poczeka rok to jeszcze nie wydaje się to długo. Natomiast ja już pod 30 podchodzę... A nie chciałabym jedynaka więc muszę się "sprężać"
Nic, zrobię badania i zobaczymy. TSH powinno być w normie bo cały czas biorę Letrox, ciekawe jak PRL bo w 2012-2013 leczyłam się na hiperPRL. -
zizia_a wrote:misiaq..zawsze możesz poszukać innego lekarza który podejdzie do sprawy inaczej..zawsze tez możesz powiedzieć ze juz ten rok prawie ze minął
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Tak ustaliliśmy z mężem że do końca roku będziemy próbować sami. Jak się nie uda to dopiero będziemy się wspomagać badaniami szczegółowymi, monitoringiem itp.
Na razie w tym cyklu chcę zacząć obserwować śluz, bo do tej pory owulację wyznaczałam jedynie na podstawie temperatury i tzw "wnikliwej obserwacji" (kto zna metodę Rotzera to wie o co chodzi )
Teorię na temat tego śluzu już zgłębiłam, jutro pewnie skończy mi się @ i zaczynamKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Mona Ta torbiel która mi się teraz zrobiła jest inna niż tamte dwie, ona się wzięła z nieprawidłowej owulacji. Ma zniknąć wraz z @.
Mamuśka pregnylu nie brałam. Gin mi mówił że zaciążenie przy tej torbieli się zdarza ale jest bardzo mało prawdopodobne.
misiaq kurka czekać rok, dobrze że chociaż badania zlecił.