My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
łojj mnie nie było od wczoraj prawi .musiałam jechac do klienta , prz y okzji pobyczyłam sie na działce później wam wstawie mój dobytek rodzinny i siedzac tam wymysliłam nowy plan
mamy możliwosć startowania w konkursie do dotcji tyle ze musmy miec plac i jakies budynki na nim zeby bylo co zmodernizowac.. no to tak bysmy zmodernizowali ze ze tarej sodoły i chliwa zrobilibysmy magazyn gdzie M by produkował meble ja swoja firme moge miec tez poz miastem a przy okazji dobudowaliby budynek mieszkalny działka jest mega duza wiec polowe by bylo akurat na piekny duzy plac /ogród a druga połowa nawet na wrzywniak i maly sadzik
no ale ... klineta mam nowego negocjacje zaczeły sie na początku sierpnia ale na 99% jest mój
wróciłam do domu i co neta nie ma ... tak sie wsciekłam ze zadzwoniłamna infolnie i co. okazuje sie ze ne maja wplaty za kwiecień albo maj .. i mi zablokowali .. noo zesz mówie babie skoro nie macie to czemunie było powiadomien, wezwań .. zaczełam sprawdzac sero umkneła mi jedna płata chyba..
wiec cały weczor spedzilsmy prawei romnetyczne bo w milczeniu i ja i mój M mielismy jakies złe dni mnie wsztsko wkrzało i odrazu w ryk noo ale milo bylo polezec koło meza nawet bez gadki
dzis znow na wysokich obrotch załatwiałamprzedłuzenie L4 M .. pózniej zus, zakupy , spacer z M juz drug w tym sezonie
no i wreszcie mam czas zeby siasc i czytac
MOna wielkie kciuki
LaRa za Twoją owulke również
Kroko kurde faktyczne ze jak nie urok to ... po cich trzymam kcki za ten mniejszy procent czyli ciąże a jak cos niech juz w nastepnym bedzie wszytsko ok
Misiaq zrób badania a jak cos to kłam ze staracie sie juz powyzej roku my tak zrobilismy
Mari Kluseczka słodka
Manbu ..trzymam kciuki za powrót do staran
mamuska au Ciebie jak ??
Zizia kurde co za ustrojstwo się przypałetało
Biedroneczka co u Was ??
Asiula ... jak tam szukanie tanszych wakacji i jak samochód
łoojj ide zobaczyć czy nie pominełam kogosWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 19:43
misiaq, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:To by było na tyle. Biel aż po oczach bije.
Mona, Skarbie :* przykro miSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Aniu, ja od wczoraj podbijam Częstochowę Wybraliśmy się z mężem na weekend bo od wielu lat to obiecywałam... Wczoraj msza i małe zapoznanie z miastem, a dzisiaj zwiedzanie zabytków i Jasnej Góry Oczywiście pamiętam o Was tutaj na forum i dzisiaj pomodlę się również za to, byście i Wy doczekały się tego upragnionego szczęścia
LaRa, misiaq, Ania_84, ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
MOna będe trzymać dalej kciuki
Biedroneczko mówisz rodos ..łoooo nie pogadasz moje rodos jest przed tarasem
co do zwolnienia tempa próbuje i sporo zwalniam niestety tylko ja mogę wszytsko załatwić taka prawda ... bo tak naparwde ja od poczatku gdałam ze wszytskimi lekarzami, ja załatwiałam wszytskie sprawy, dwa np w banku tesciowej nic nie powiedza mi jako żonie prędzej .. tk samo w każdej instytucji
Mamuska super my byliśmy ostatni raz w Częstochowie na majówce zaraz po tym jak się poznaliśmy mój pryszły mąz wtedy mnie załatwił bo w balerinkach wziął mnie do zamku pod Czestochowa w Olsztynie - mega polecam tylę ze w normalnych butach ja niestety wróciłam ze zwichniętą kostką
Kroko jak tam jajnik się uspokoił ??
A ja juz starłam cukinie na placki
i ogórki na zupe ogórkową ojjjj mój wujek jest królemw robienu ogórków kiszonych ale fakt woda ze studni daje całkiem inny smak tych ogórków i jeszcze nigdy nie trafiło się tak że były złe..zawsze twarde , dobrze ukiszone
jeszcze pozostaja mi braki dostałam od siosry masakra nie wiem co ja z nich zrobie .. chyba najlpiej zrobe zwykłe buraczki ewentualnie z papryka
teraz piję kawke niestety moje ciśnienie znowu mnie powaliło 80/50 więc nie dziwie się że co wstanę to mam ciemno pod oczami na wizycie musze jej o tym powiedzieć -
nick nieaktualny
-
Katja jeszcze raz wszytskiego najlepszego dla Julki niech zdrowo rośnie
a ja po całym dniu jeszcze placek zrobiłamKatjaa lubi tę wiadomość