My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMona
Katja najlepszego dla Julii
My robimy dzisiaj wyprawę do Ikei po zabezpieczenia do domu bo Tomek zrobil się mobilny- czolga się jak żołnierz. A u nas odświeżanie łazienki. Nie chcę nawet myśleć ile się już gładzi nażarł...Katjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Trzy bobry
Mona, przykro. Próbuj dalej i głowa do góry.
Katja, dziesiec lat, konkretny wiek. Duzo zdrowia dla Julki.
Izolec, buziaki dla żołnierza "czołgacza".
Ania, odpocznij se dzisiaj przy niedzieli.
Ja wczoraj rozpoczęłam cykl. Starania czas zacząć
A gdzie Myszka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 10:41
Izoleccc, WróżkaZielona, Katjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Kuba Dzięki już miałam pisać że o mnie nikt nie pamięta, ale już jestem i się witam ze wszystkimi.
W poniedziałek wróciłam do pracy po urlopie i od wtorku miałam taki kryzys że... MA-SA-KRA ale nie żałuję tego urlopu stwierdzam, że 3 tygodnie to i tak mało. Leżakujemy z małżem, zaraz na hamaki idziemy i obiad z grilla
Poza tym dowiedziałam się że siostra koleżanki spodziewa się 6-go dziecka, no i kuzynka też w ciąży, ech a ja czekam. Czekam na październik bo prawdopodobnie wtedy mi wypadnie 3 @ po łyżeczkowaniu, więc też proszę o wpisanie mnie na listę
Mona to na pewno zepsuty test, z takich działań i takiej temki ktoś musi wyjść za niecałe 9 m-cy.
Izoleccc, ta gładź jest wstrętna, u nas też się stale wala, nie wiem ile razy już myłam podłogę a ciągle się kurzy
Kuba gratki dla męża i kciuki za nowy cykl
Żeście tyle stron natrzaskały przez ten czas że nie pamiętam co się u której działo ale kciuki za testująceKuba12, Mona_M, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Mona, tempka znowu skoczyła może owulka była później a wczorajsze plamienie było spowodowane wgryzaniem się fasola. Nie chcę robić Ci złudnych nadzieji, ale twój wykres tak ślicznie wygląda. Trzymam kciuki.
Kroko a jak u Ciebie? Widzę, że odstawiłaś luteine a @ nie ma. Nie planujesz testować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 15:23
Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Hej kochane noo odpoczac odpoczełam 2 h snu miedzy 13 a 16 a tak od 11 do 13 bylismy na spacerze pózniej poszłam pomałe zakupy nastawiłam rosołek b przeciez miesko rozrozone i cooo..
Kami własnie poluje na komary
Myszka współczuje powrotu do pracy .. i zaraz Cie dopisze do lissty
Kroko jak tam
MOna widzę ze tempka dalej sie trzyma no nic czekamyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Wpadłam podejrzeć wykres Mony kurde No, a taki piękny wykres był ale póki @ nie ma jest nadzieja.
Nadal trzymam kciuki!
Kuba, Kroko, kciuki za nowy cykl
MiłegoKuba12, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Cześć dziewczyny,
Wpadłam podejrzeć wykres Mony kurde No, a taki piękny wykres był ale póki @ nie ma jest nadzieja.
Nadal trzymam kciuki!
Kuba, Kroko, kciuki za nowy cykl
Miłego
Leki na kolejny cykl zakupione także do dzieła
Ania coś czytałam, ze spacerujecie.Kuba12 lubi tę wiadomość
-
witam MOna i dobre podejście wrzesien bedzie owocny zobaczysz bedzie letni maluszek
moje sie tłuką młoda śpiąca starsza nie chce jej klocków dać dom wariatów
ja drukuje wnioski na rodzinne, stypedium socjalne dla Zuzi i czas leci -
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Mona, przykro mi Ale kolejny cykl piszesz Tobą i w sumie zdążysz testować jeszcze we wrześniu Tak więc do dzieła
W sumie czerwcowe dziecko tez może bycIzoleccc, Asiula86, Krokodylica, zizia_a, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Kuba no to do dzieła! trzymam kciuki za udany cykl!
Myszka moj kryzys w pracy trwa 365 dni MA-SA-KRA
Lara to teraz wielkie odliczanie u Ciebie:) trzymam kciuki żeby zaskoczyło w tym cyklu:)
Mona..no to teraz trzymamy kciuki za wrzesień (urodziłam się we wrześniu więc to jest super miesiąc!!)
Biedroneczka kciuki za te wsnioski i papierki..
Kroko szkoda ze @ przyszła..trzymam kciuki..
ja mam dzisiaj słabo ciezki dzien...za tydzien mam imieniny wiec musiałam upiec do pracy ciasto..nie jedno a dwa!! masakra...u nas obchodzi sie w pracy wszystko..imieniny..narodziny..wesela..odejscia przedłuzenia umowy itp itd..i to jeszcze Panie sa bardzo wybredne..wiec wczorajszy dzien spedziła w kuchni robiąc ciasta..ale ponoc smakowało..a jesli nie to porządnie zostane obgadana :D
oto efekt :
pozdrawiam
ps. jeszcze sie nam wczoraj fabia zepsuła..jakas ikonka sie zaświeciła i auto nie ma mocy..buu..dzisiaj mechanik nas czekaMona_M, LaRa, Kuba12, Katjaa, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zizia aaale ciacha właśnie swoje wyjęłam z pieca a przy okazji przypaliłam dwa palce
zostaliśmy obdarowani przez teściów toną śliwek... macie może pomysł co zrobić ze śliwek oraz mięsa mielonego? bo muszę coś na kolację i jutrzejszy obiad wyczarować
Mona trzym się ciepło, nie wiem co dodać tyle miesięcy doświadczenia a zawsze ta sama bezradność na początku cyklu
Katja najlepszości dla Julki!
Mysza powroty z urlopów niestety do łatwych nie należą, można sobie jednak pomóc planując kolejny
Ania siądź na to dupsko w końcu, bo aż mnie nogi bolą jak Cię czytam a serio to fajnie, że Michał się mobilny zrobił
Iza gratuluję czołgisty swoją drogą czy przed nami rodzice zabezpieczali jakoś chałupy? u mnie na pewno nie, jak sobie przypomnę co żeśmy za dzieciaka wyczyniali to aż się wierzyć nie chcę że wszyscy dożyliśmy wieku dorosłego
kciuki za cykle nowe i te w trakcie!Ania_84, zizia_a, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Ara ptaszynko to lepiej nie czytaj co znowu napisze
rano pobrane krwi pózniej zostałam na troche u rodziców nastepnie zakupy , powrót do domku tesciowa mnie wyciagneła na obad do niej bo stwierdziła ze mało jjem wiec napchała we mne pzze całe 2 lkawalki - własnej roboty plus zalewajke pozniej wrocilam i stwierdzilam ze musze pozmieniac harmnogramy learzom, noo i zachciało mi sie robć sałatke warzywna skonczyłam poł godz temu czywiście ne zrobiłam na nas dwoje tylko jak dla wosjka
Mona , Kuba , Krkok kciuki za nowy cykl
Lara kciukam mocno
Zizia ale ciasta mniam
ze śliwek o na pewno powidełka bym zrobiła
LaRa lubi tę wiadomość
-
To dziewczynki zapraszam na imieninowe ciasto:)
Ara ze śliwek to moze powidła?? Albo winiacza:) z mięsa mielonego robiłam ostatnio nadziewana paprykę i cukinie..pyszne były...
Asiula jak po szczepieniach??
Oj Ania..kiedy idziesz na urlopWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 20:54