My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ziza a co to takiego urlop niestety odkąd jestem na włąsnej działanosci to go nie miewam wogole moze jak bede miała cesarke to poleze troche jakies 2 h
ooo nadzewana papryka i cukinia mniam -
nie no odpoczywam wolniej chodze jak wracam do domu to troche poleze , staram sie nie siedziec przed kompem jak cos na tabl pisze
ja swego czasu robiłam nadziewane ppryki i pieczarkizizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAra - śliwki i mięso mielone? Hmmm, a pieczeń ze śliwką? Kurcze nie umiem gotowac i się nie znam ale może jak do schabu pasuje to może i do mielonego?
Dobra, Kochane jesteście, ale już koniec żałoby. Szczerze mówiąc, czuję, że teraz też się nie uda, a moje przeczucia się raczej sprawdzają. Wydaje mi się, że potrzeba u mnie hsg, ale że się boję jak cholera to się to odwlecze w czasie bo zapewne poczekam aż nowa pani doktor zaproponuje mi hsg w szpitalu w narkozie. Ale ze chwilowo odwołałam wizytę to na następna sobie poczekam. -
Hej,
Ara, tak jak laski piszą śliwki to powidła, a z mielonego, może mielone? Papryki nadziewane bądź gołąbki? Ostatńio robiłam i wyszły pyyyyycha
Mona, może skoro masz takie prźeczucie to warto sie poddać badaniu-zabiegowi? Trzymam jednak kciuki aby nie było to konieczne w tym cyklu
Ania, usiądź zesz na tyłku. Dziecię juz raz cię postraszyło. Uważaj na siebie, nie masz co szarżować. Teściowa tez może wyjsć z M na spacer, a ty w tym czasie odpoczniesz.
Podejrzałam cześć wykresów i ładnie sie zapowiadają, trzymam kciuki.
Ania podrzuć listę.
Miłego dnia -
oj laski wiadomo przecież, że POWIDŁA!!! gar już się robi od wczoraj, chodziło mi o połączenie śliwek z mielonym, Mona zrozumiała moje pytanie (retoryczne bo nie cierpię połączeń mięsno - owocowych)
Mona hsg w narkozie? eee to nie jest takie straszne badanie więc luz a w narkozie to chyba z laparo można zrobić
Mona_M, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyara wrote:oj laski wiadomo przecież, że POWIDŁA!!! gar już się robi od wczoraj, chodziło mi o połączenie śliwek z mielonym, Mona zrozumiała moje pytanie (retoryczne bo nie cierpię połączeń mięsno - owocowych)
Mona hsg w narkozie? eee to nie jest takie straszne badanie więc luz a w narkozie to chyba z laparo można zrobić
Ja tam się boję wszystkiego, nawet zwykłej wizyty u młodego w celu odebrania recepty. w poczekalni az mnie nosi z nerwów, także hsg to dopiero byłby wyczyn.
Bez głupiego jaśka pewnie bym na fotel nie weszła ;P Więc narkoza to marzenie -
Hej kochane
Ara ja tak jak później przeczytałam to mówie chyba Ci chodziło o połaczenie sliwek z miesem hahah
LaRa zwolniłam naprawde a akurat spacery z M mnie wyciszaja bo chodzimy naprawde powolutku 3,5 km zajmuje nam od 1h-2 h w miedzyzasie siedzimy w lesie przy placu zabaw takze to akurat najmneij obciązające
Kroko .. noo to rzymamy kciuki za nowy cykl
MOna spokojnie ja tam zle nie wspominam HSG bardziej mnie bolał zastrzyk w tyłek niż całe badanie
JUz mykam po listeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
POD ZIELONYM GROCHEM
MIESZAMY W KOTLE ILE WLEZIE
TESTUJĄCE LASECZKI
Mamuśka2017 01.09.2016
LARA 07.09.2016
misiaq 24.09.2016
Myszk@ 26.09.2016
MONA_M 27.09.2016
KROKO ...........
Kuba12 ...........
Ara ...........
Anuśka ...........
Smartunia
cZEKAJĄCE NA ZIELONE ŚWIATŁO
Choco SIERPIEŃ /WRZESIEŃ 2016
ASIULA86 WRZESIEŃ/PAŹDZIERNIK 2016
Lilah WRZESIEŃ/PAŹDZIERNIK 2016
ZIZI_A PAŹDZIERNIK/LISTOPAD 2016
CZEKAJĄCE NA WPADKE
marissith
ZAGROSZKOWANE
Ania_84 TP 14.02.2017
Katja TP 15.02.2017Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 11:53
Katjaa, Izoleccc, LaRa, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ania.
Po pierwszę nie mam smarków pod wykresem
Dwa: Wpisz mi tam do listy na 27.09.Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Śliwki to mogę pochlaniac kilogramami koniecznie kwaśne! Też miałam zrobić powidła niestety wszystko zjadłam
Ja na Was pluje i charcham Tamarkowym jadem
Z plusów zaczęłam jeść słodkie i nawet jest ok tylko nie za dużo bo mdli potem...
Ania ja po kilometrze spacerku dysze jak stara lokomotywa...Ania_84, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja powidła najbardziej lubie w cieście Fuga
lub do omleta
noo odebrałm wynik TSH pekne sie trzma 0,34 FT4 w górnej granicy 18,09 wiec maluch ma co pobierac
morfologia git choc Hemoglobina mi spadła do 11,6 a zawsze nua kan okolo 13-14
Żelazo 67 {37-145}
Magnez 1,89 {1,7-2,56}
Sód 137 {136-145}
Potas 4,10 {3,5-5.1}
wiec wszytsko git jeszcze czekam na pozom wapnia - jakiegoś zjonizowanego hahah dr sie majdneła i zamiast całkowitego to mi wpisła a na nie czeka sie kilka dni
łojjj to jak beda podwójne imieniny to tu cos musi się polac
Katja dobrze ze wrezcie mozesz juz jesc wszytsko
ja na szczescie ne miałam ego problemu ..
co dochodzenia no coz ciagle w ruchu wiec takie spacerki to normaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 12:50
-
Izoleccc wrote:Zizia imieniny masz 03.09? To tak jak ja. tylko ja nie obchodzę. Urodzin z resztą też nie.
Tak jest Izo..ja tez Izka jestem ..Mamy imieniny w ten sam dzień
ja za to obchodzę imieniny i urodziny ja lubię dostawać prezenty..i w sumie mogłabym obchodzić je cały czas
Aniu super ze wyniki ok:)
Katja charkaj ile wlezie
Ania Ty tez!