My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane zaraz Was nadrobię :0
Smarta wtaj ponownie co do klinik w Wawie to ja jednak jestem wierna Novum -
misiaq spokojnie jeszcze ci kilka razy moze zmienić owulke czesto w I fazie jest skok teraz po tym skoku 6 mniejsych tempek i owu
LaRa sama chciałaś smarki hihihi
ja za soba mam pierwszy sukces po ciągłej utracie wagi... dzis mam całe 0,3 kg do przodu wow .. moze wrescie mi nie beda mówić ze głodze dzieckomisiaq lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Ania, No chciałam, ale nie takie, ze można sie porzy**c
Fajnie ze "przytylas"
trzeba troche rozluxnićMona_M lubi tę wiadomość
-
Hello dziewczęta
Witam nowe koleżanki.
No wiecie co, @ mnie zaskoczyła... przylazła w niedzielę a miała być dziś, leci ze mnie potwornie. Ale największym szokiem jest to że WCALE nie bolały mnie piersi! Wcześniej to już tydzień przed @ marzyłam o tym żeby poruszać się niczym Jetsonowie bo nawet krok powodował ból.
Więc Aniu widzę, że jednak Ci umknęłam możesz mnie wpisać na testowanie na 26.09 i smarkajcie i plujcie z Katją na mój wykres, może jutro w końcu kupię baterie do termometru i znów zacznę mierzyć.
P.S. ten drugi obrazek jest dla mnie obrzydliwy serio zastanawiam się czy powinnam mieć dzieciyvonneSW, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszk@ no gluty okropne, to samo sobie pomyslalam, ale pewnie u swojego dziecka nie bedzie odrzucac
Mi dla odmiany @ dzielnie sie spozniala 3 dni ale dzis juz wiem ze nadchodzi i koniec zludzen.
Jeszcze ma tak czelnosc dreczyc czlowieka!
Ja poki co staram sie doczytac i nadrobic co i jak i u kogo. -
Aaa sorki kochana juz sue poprawiam wybacz chwilowe zgabczenie mozgu
Witam wszystkie nowe stataczki
Hihihi wiecie to taka przrstroga ze macie zaciazyc bo bede wstawiala takie smarki hihi taki zart obiecuje juz bede az takichLilah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięń dobry
ja siemie eraz pije w celach bardziej ochronnych zoładek zazwyczaj zalewam ciepla woada z rana minute odczekam i wypijem bo niestety jak zrobi sie papka to juz nie przechodzi mi przez gardło
Zizia jak tam po szczepieniu ??