My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejo
Smarta eloooo
Siemię lniane hmm nigdy nie piłam więc nie pomogę...
Kroko nie załamuj się! Uda się!
Nowe koleżanki witam! Tak czytam ze staracie się cykl, dwa i przypomina mi się mój początek starań.... Ja po 26 miesiącach się w końcu doczekalam, bez leków, badań po prostu coś zaskoczyło życzę by u Was szybciej to było bo łez wylalam multum
A oto moja starsza pociecha taki zakup w prezencie dla siostrzyczki kupiła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d4403e0ca61.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 16:38
Kuba12, LaRa, Krokodylica, Biedroneczka83, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej kochane na szybko melduje maluch ok serducho 158 na min szyjka ok, lozysko tez kręgosłup piekny
Katjaa, Asiula86, choco, Kuba12, LaRa, Krokodylica, misiaq, Biedroneczka83, zizia_a, Mona_M, Izoleccc, Lilah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Ania super!!! Wiadomo jaka płeć?
Kuba12, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki mam do oddania parę sztuk tabletek zen-szenia, cynku i dość sporo selenu dla malzow. Nam się udało więc zalega to w mojej apteczce a szkoda wyrzucić jak komuś mogą przynieść szczęście zen szenia i cynku nie ma za wiele no ale jak mowie oddam za darmo jeśli któraś by chciała niech pisze na priv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 13:39
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Ojjj bardzo przepraszam ze tak trzymam w niepewności hahah w sumie nawet nie umiem określić co przeczuwam ..tzn jaką płeć
Kuba to super że się wyrównało
Myszk@ to co do boju
Kroko wpsółczuje takiego złgo znoszena clo ..
Kuba12, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Kuba to w tym cyklu zachodzisz? Bo nasze pociechy znów będą w jednakowym wieku
Myszka też do dzieła
Kroko a z Zuzka jak zaszlas to bralas jakiejś leki czy coś?
U nas już 4 klasa... Nowe przedmioty-większy strach bo więcej nauki...
Koleżanki się śmieją żebym tak z tym rozem nie szalała bo jeszcze będę musiała biegać na niebieskie zamieniać! W poniedziałek mam gina może będzie już dobrze widać. Ale ja czuję że to dziewczynka, moja Tamarka
Kuba12, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Asiulka jak tam ??
MOna ?? jak z tym estro ?? bierzesz czy nie ?? bo mówiłas ze moze nasilać migreny ??
Zizia jak tam samopoczucie ??
Kuba, Myszka trzymam kciuki
LaRa chucham dmucham
Kroko mamnadzieje ze złe samopoczucie po cLO wynagroza II kreski
Manbu to się u Was dzieje
Kuba co do wieku ciazy toś my sie zsynchronizowały ..obie w umie najmniej oczekiwanym momencie
Ja chyba powoli zaczynam wierzyć ze się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 09:52
Kuba12, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzięki Aniu, zawsze wspierasz
W chwilach zwątpienia bardzo mi to pomaga.
Mam nadzieję, ze ten wrzesień będzie szczęśliwym miesiącem dla wielu strączek i na przyszłe Lato będziemy się cieszyć upragnonymi Maluszkami.
Miłej niedzieliAnia_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja Was wspierać nie mam zamiaru przestawać może ostatnio rzadziej jestem ale to wynika z tego ze po prostu ciagle cos sie dzieje
po 10tym mam nadzieje ze bede częściej
ojj wrzesien to piekny miesiac i chyb porody wtedy na czerwiec ja jestem zodklny i moi mnie chyba spłodzili jakos n poczatku roku szkolnego hahahahKuba12 lubi tę wiadomość
-
Aniu, chuchaj i dmuchaj, choc mam jeszcze kilka dni do testowania to wydaje mi sie ze to kolejny nieudany cykl. Takie jakies przeczucia mną rządzą
Mamuśka, ma piękny wykres i jak sie ńie zakończy zielona kropka to bede w szoku.
Kuba, chciałam podejrzeć Twoj wykres, ale masz niedostępny, nie prowadzisz? Zawsze można jakies punkty zbierać (tak jak dziewczyny kiedys) choćby na "toster".
Kuba trzymam kciuki, aby ci sie udało
Miłej niedzieli babeczki
Aha, Aniu w liście popraw mi proszę datę testowania na 9.09.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 11:50
Ania_84, Kuba12 lubią tę wiadomość