My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja, jeszcze raz i tu sie wpisze ze gratuluje córeczki super
No i skoro lekarz kazał przytyć, to musisz sie do zaleceń dostosować
Mamuśka, No widziałam, szkoda kurczę..... Jak u mnie tempka jutro nie podskoczy to tez juz wyglądam @ ;( -
LaRa na Twoim etapie jeszcze ma prawo spadac zobacz na mój wyres tez miałąm spadki dzień po dniu
Mamuśka mam nadzieje ze jeszcze odbije -
Mamuśka2017 wrote:Ania, rzeczywiście były u Ciebie spadki Także LaRa, cały czas nie wszystko stracone u Ciebie, może tempka odbije
A jak u Ciebie mamuśka?
U mnie dziwnie, bo skok tempki i @.
Aniu, ńowy termin testowania to 4.10.
Ech zapomniałam sie przywitać ..... Dzien bryWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 07:23
-
Kurde LaRa przykro mi kurcze cos ktotka ta fl zawsze mialas krótkie cykle??
Ehhh rano zajrzalam na wykres i az nie wierze a to normalne krwawienie??
Jak bede na kompie to zmienie tulamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 07:54
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, Mi tez przykro, a mój malz to ma dola jak wielki kanion widzę, ze szuka winy u siebie
Co do fl to rożnie to bywa, ale w większości trwają ok 10-11 dni (Z tego co przejrzałam cykle) przed ciąża cykle trwały ok 28-29 dni, po przywróceniu @ cykle sie lekko rozregulowaly bo zdarzały sie 33-34 dni - to był najdłuższy cykl.
Kapa, qzwa, kapa ;(
Tak, Aniu, to normalne krwawienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 08:40
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje rosnacych maluszkow!
LaRa lacze sie w bolu, mnie @ nawiedzila z 5 dniowym poslizgiem, mozecie sobie wyobrazic co sobie wkrecalam
Ale z drugiej strony to pierwszy taki ladny cykl bez lekow, odpowiednia faza lutealna, wiec moze i co z tego bedzie u nas kiedys
Dziekuje Aniu za wpisanie na liste, choc u mnie bardziej realny teraz pazdziernik, we wrzesniu sprobujemy jeszcze poszalec naturalnie, a co nam szkodzi...
Milego dzionka!Krokodylica lubi tę wiadomość