My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
łoo matko dopeiro niedawno siadłam na moich szanownych 4 literach
od 9-13 lekarz.. czujecie 2 h czekania n RTG - PRYwATNE na NFZ tyle sie nie wyczekałam
noo ale wszytsko ok .. meżu dzielnie postawił dzis pierwsze kroki sam wszedł 10 stopn do domu przy barerce pózniej o kulach przeszedl
teraz rehabiltant wyszedł wiec juz cos ruszamy .. i wogole sie poryczałam .. bo moj M zacagnał mnie do lózeczka wyprzytulał wycałował i powiedział ze bardzomnie kocha i naszego bąbla tez ehhh az sie wzruszyłam ..
Katja co do testosteronu - jesli jest za niski to objawem jest również senność , brak wiary w siebie, osłabienie, przemeczenie, łamliwosci kosci pózniej sę pojawia przy długim niedoborze tak jak i w przypadku menopauzy u kobiet - moj M nigdy problmu z sexem ani wzwodem nie mial a testosteron lezał i kwiczał
włąsnie tk ludzie interpretuja brak testosteronu - brak ochoty na sex.. a sprawa jest głebsza i powazniejsza bo niedobór testosteron dlugotrwały prowadzi do zaburzeń pracy serca, otyłości itp td
Mona i prawidłowo z tym sexiorem nie tylko dla dzieciaczka ale tez dla przyjemnosci
Choco kurde niech ta małpa sie namysla a liczyłam po cichu na wpadeczke tulam
Kuba12, Katjaa, misiaq, choco lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, wrocilam z urlopu I stwierdzam, ze najfajniejszy okres w pracy to urlop
Aniu, ciesze sie, ze maluszek zdrowo rosnie i ze maz zdrowieje
Asiula, gdzie w koncu sie wybieracie na wakacje? I jak awans, przypomnialas sie?
Choco, fajnie, ze idziesz na podyplomowe Ja robilam 5 lat temu (rany, jaka ja stara jestem...). Ech, to byly czasy
Katja, super, ze dziewczynki dobrze przyjely informacje o maluchu Ja tez mam przyrodniego brata (wspolny tata), rozumiemy sie swietnie do dzis.
Kuba, gratulacje dla meza za zdanie prawko. A co do siemienia lnianego, to ja robie gluta i wmiksowuje go do zupy-kremu. W innej formie nie przelkne, no chyba, zeby mi ktos przystawil pistolet do glowy, ale nie przystawia. Taki glut, nawet wmiksowany w zupe, dziala bardzo dobrze na sluz plodny
Witam nowe staraczki!
Ja czekam na @ - jak to napisala Mona pare dni temu, moja "euforia opadła i opada z każdym pomiarem temperatury" A testowac bede dopiero na poczatku pazdziernika, wtedy sie dopisze do naszej listy
Katjaa, choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTyczka to już nie dziewczynki tylko dorosłe kobiety ja jestem starsza o parę lat od nich. Praktycznie moje rowiesnice bo mój M jest starszy ode mnie o 18 lat hihi
Aniu dlatego zapytałam o ten testosteron żeby mieć jaśniejszy obraz mój miał problemy ze wzwodem, brakiem chęci do seksu, problem z wytryskiem. Teraz jak zaszlam wszystko jak ręka odjal bez żadnych wspomagaczy. Stres i presja... -
No, Tyczka praca domowa z zaległości odrobiona na 6 fajnie ze wypoczelas. Opowiedz jak tam było.
Ania,aż miło poczytać o szczęściu Waszym. Piękne chwile.
Choco, LaRa, szkoda,ale Nowy cykl, Nowe nadzieję.
Dla mnie wrzesień jest szczególny. Taka jestem ciekawa co przyniesie.
Miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 19:27
-
Biedroneczka83 wrote:Ania a czy testosteron mozna podnieść jakimiś lekami bez recepty???
Buzdyganek naziemny (Tribulus terrestris ) on naturalnie podnosi poziom testosteronu - przynajmniej z tego co mi wiadomo ... z olipmu z tego co wiem jest najlepszy
przepraszam dziewzynk że się nie odzywam , ale mam kupe roboty a chce skończć do jutra wiec albo wieczorem siade albo jutro buziaki i trzymam za każda kciukiBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Katja, to bedziecie mogli im zostawic maluszka Ja "pilnowalam" troche brata (robilam herbatki do butli, sadzalam na nocnik itp.), ale mielismy tylko 9 lat roznicy, wiec nie moglam go calkowicie ogarnac.
Kuba, trzymam kciuki za wrzesien, oby przyniosl duzo dobrego Na urlopie bylo super, najedlismy sie maderskich owocow, plywalismy, pilismy miejscowy alcohol, zwiedzalismy, spalilo nas slonce i naprodukowalismy witaminy D na caaaaly rok A przynajmniej na miesiac. Malz ponurkowal w oceanie i porobil setki zdjec rybom. Teraz codziennie wieczorem siedzi i zawziecie obrabia te zdjecia i przyznaje, ze wychodzi mu to swietnie.
Jutro mam wizyte u gina w sprawie inseminacji. Mam cala liste pytan.
A pytanie do Was: czy progesterone 8,33 w 7 dpo jest za maly czy nie? Zdania ginow podzielone, moim zdaniem za maly, ale pewnie niejedna z Was ma wieksze pojecie niz ja.
Milego dnia wszystkim
-
nick nieaktualny
-
Manabu dasz rade! gratuluje dodzwonienia sie...rejestracja przez telefon to masakra...a terminy tez ciekawe..ehh..
ja juz odliczam do urlopu..został mi równy tydzień od srody ide na L4 a potem urlop..witajcie wakacje!!Mona_M, Ania_84, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dobry
Zizia zazdraszczam że urlop przed Tobą
Manabu dasz radę! Nie zwariujesz
Ania, tak to prawda, masz mały cud pod serduchem :*
Katjaa, oj to będzie najprawdziwsza księżniczka, już widzę jak będzie kochana i rozpieszczana
Dziewczyny oby wrzesień był nasz
Kuba, widzę że razem będziemy testowałyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 08:56
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mi też wpiszcie @ Przyszła o 4 w nocy i pół nocy w łazience spędziłam zwijając się z bólu. Prawie tam odleciałam. Drugie pół nocy trzęsłam się w łóżku. Po drugiej tabletce przeciwbólowej przeszło Teraz wstaję i się szykuję bo wyjeżdżamy. Będę teraz mniej pisać bo tak za bardzo nie ma jak
Dziewczyny piękną pogodę teraz zapowiadają. Także korzystajcie, no i czekam na dobre wieści -
Mamuśka2017 wrote:Dziewczyny, mi też wpiszcie @ Przyszła o 4 w nocy i pół nocy w łazience spędziłam zwijając się z bólu. Prawie tam odleciałam. Drugie pół nocy trzęsłam się w łóżku. Po drugiej tabletce przeciwbólowej przeszło Teraz wstaję i się szykuję bo wyjeżdżamy. Będę teraz mniej pisać bo tak za bardzo nie ma jak
Dziewczyny piękną pogodę teraz zapowiadają. Także korzystajcie, no i czekam na dobre wieści
Buuu... współczuję -
Mamuśka2017 wrote:Dziewczyny, mi też wpiszcie @ Przyszła o 4 w nocy i pół nocy w łazience spędziłam zwijając się z bólu. Prawie tam odleciałam. Drugie pół nocy trzęsłam się w łóżku. Po drugiej tabletce przeciwbólowej przeszło Teraz wstaję i się szykuję bo wyjeżdżamy. Będę teraz mniej pisać bo tak za bardzo nie ma jak
Dziewczyny piękną pogodę teraz zapowiadają. Także korzystajcie, no i czekam na dobre wieści
Mam nadzieje, ze juz czujesz sie lepiej
U mnie dzis jakis spadek formy. Odwolalam laparo przewidziana na ten miesiac, bo dzis wieczorem ide porozmawiac z ginem o inseminacji. I jakos pomyslalam, ze moze to wlasnie laparo w koncu cos wykaze, i ze inseminacja sie nie uda bez laparo, bo zarodek sie nie zagniedzi...i takie tam. Wiem, nakrecam sie bez sensu, i to jeszcze negatywnie, ale jakies takie mysli mnie nachodza. Ech, ide wziac sie w garsc i niebawem wroce w lepszej formie.
Wiecie, w moim otoczeniu znam kilka dziewczyn w wieku 30-35, ktore bardzo chca miec dzieci, ale nawet nie probuja, bo nie maja z kim. Niektore jeszcze nie maja z kim, inne juz nie maja z kim, ale pocieszam sie, ze ja przynajmniej moge probowac...
Generalnie pozytywnie patrze na swiat, tylko tak mnie wzielo dzisiaj, wybaczcie. Nie mam z kim o tym pogadac oprocz forum.
Milego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Mamuska przykro mi
liste zaktualizuje wieczorkem jeszcze mam troche pracy
a na zahciewajke zrobiłam włanse rcuchy z jablkami