My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich w sobotni wieczór
Kuba, ara - narobiłyście mi smaku tymi przepisami na soki warzywne! Nawet nie wiedziałam że z natki pietruszki można wycisnąć sok :0
Myślałam że urządzenie do zrobienia soku to tylko sokowirówka, nie słyszałam o wyciskarkach wolnoobrotowych. Poczytałam sobie w necie i faktycznie podobno zdrowsze soczki z wyciskarek. No ale rozrzut cenowy jest ogromny - od 200 zł do ponad 2000 zł!
Możecie zdradzić jakie modele macie? Czy warto kupić model za około 500 zł (tych najtańszych to bym się bała że zaraz się popsują) ?
Czy tylko te droższe są do czegoś zdatne? -
Misiaq, moja to Steba, Slow Juicer. Nic wiecej tam nie jest nspisane a pudlo stoi w piwnicy. kosztowała coś ok. 800 zł. I jak szukaliśmy z moim to po opiniach z Internetu doszliśmy do wniosku, ze będzie ok. Naprawdę polecam z jabłka i pomarańczy robi szklankę soku.
Ania , Katja, fajnie Wam. U mnie tez długo nic nie było widać. Jak w 7 miesiącu byłam w szpitalu na patologii ciąży to dziewczyny pytamy co tu robię jak nie jestem w ciąży. Dopiero dwa ostatnie miesiące ukazały mają ciąże.
-
Katjaa wrote:Kroko ale ze sobota? Że znaczy się dziś...???
Ale 18 mm to jeszcze nie taki na maxa... ale ja się nie znam
Też mi się tak wydaje.
Raczej gin się pospieszyl. Poprzednim razem pękł pęcherzyk dopiero jak miał 23mm
Przewiduję owulkę koło środy.
Ale nie zawadzi i dzisiaj żeby nie przegapić. -
Kroko u mnie 21 mm niepekl a wlasnie taka 18 pekla i dala to 17 tc pbstawialam ze peknie wiekszy a tu zonk pekl mniejszy i zatrzymal wiekszego
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKroki trzymam kciuki za pęcherzyki obyście dobrze pocelowali q tym wypadku lepiej za dużo niż za malo
Misiaq ja też soki wyciskam. Z tym że mój mąż jest mocno antywarzywny więc głównie owocowe. My mamy Hurom ale to już droższy interes.
Mamuśka trzymam kciuki za leczenie zatok. U mnie się to zawsze kończy niestety antybiotykiem. Nawet w ciąży 2 razy musiałam łykać.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, owulantki.
Asiula, zizia jak po szczepieniach? Jaki jest następny krok?
My ostatnio zalatani i zestresowani bo nam Tomek choruje i próbujemy go zdiagnozować. Jak się czasem posłucha tych lekarzy to się plakac chce. Polaku lecz się sam ;(Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć Laseczki, czy u was też takie piękne lato za oknami ?
No ale mimo pięknej pogody muszę się wam poskarżyć. Moja @ nadal nie przyszła, leki mi się kończą, więc chciałam się umówić do mojej nowej pani doktor żeby mi recepte wypisała i może dała coś na wywołanie. A w recepcji mi powiedzieli że do października jest na urlopie. Muszę jutro iść do mojego starego doktorka na wizytę i jeszcze dodatkowo doprosić go o kontakt do tej lekarki. Obawiam się, że będzie kręcił, żeby mi nie dać tego kontaktu.
Ale starczy tego marudzenia, lecę wchłaniać witaminke D.**********************Gang 18+***********************
-
Choco, u mnie pogoda piękna. Powiedziałabym, że jest aż za piękna, bo jak wyszłam na taras, to jest tak duszno, że szkoda mówić Ale cieszmy się, niedługo przyjdzie zima i będziemy dopiero narzekać Może nie będzie tak źle i lekarz da Ci namiary do lekarki Oby się udało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helooł kochane witam się wypoczeta nawciagana wiejskim powietrzem
Jak tam kochane
Mona jak tam po estro ?? migreny Ce nie zamęczyły widziałam ze było podgladanko
Kroko jak tam maz dał sie wykorzystac
Izolcku niestety niektórzy lekarze to powinni sie douczyć zanim sie wezmą za leczenie mam nadzieje ze towszytsko się wyjaśni na plus
Choco udana ta Twoja @ moja po zrobieniu testu przychodziła na drugi dzień a po zrobieniu bety tego samego dnia
Ziza noo to niedlugo wypoczniesz za wsze czasy
A jak tam szczepienia kiedy następne ??
Asiulka trzymam kciuki za udane wakacje
Tyczka to miałaś niezły początek dnia ja tak zrobiłam kiedys w nedziele jak uczyłam w szkole i otwierałam szkole
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oo to juz luzik trzymam kciuki mega mocno
ja właśnie czekam na wynik AFP ehhhh..wem ze bedzie podwyzszony bo dr mi mówiła ale i tak ise stresuje jak nie wiem -
nick nieaktualny