My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZizia nie kuś nie kuś
Edek:
Dziewczyny - mam śluz płodny hihi, matulu jak ja dawno go nie widzialamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 11:06
Ania_84, zizia_a, Biedroneczka83, Izoleccc, Myszk@, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Zizia bo ci się wszytskie wpakują na to jedno miejsce
Noo to trzymam kciuki za szczepienie i niech później pieknie działa
Troche zwolniłam niestety icagle borykamy sie z brakiem funduszy i to mnie bardziej stresuje .. ale jakoś sie da rade
Meżu juz powoli sam chodzi do toalety , chodzi o kulach kilka razy dziennie a raczej przesuwa nogi ..rehabilacja juz wdrozona wiec mam nadzieje ze bedzie już tylko lepiej
ja ogólnie czuje się bardzo dobrze
MOna to badanie da nam informacje czy mój lek na padaczke nie za bardzo przenika do dziecka.. czy nie ma wskazań do diagnostyki pogłebionej w kierunku roszczepu kregosłupa niby mój zwiekszony kwas foliowy ma za zadanie chronić przed mom lekiem ..ale .. zawsze troche obawy jest .. dr powiedziała ze samo badanie na bank bedzie podwyzszone i zebym się nie przeraziła ..ale ja bedzie interesowac ile razy jest podwyzszone ..
Mona noo to za poslizgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 11:25
-
Cześć po raz drugi. Ja już po wizycie, mam piękną 4 cm torbiel. Dostałam hormony na 2 tygodnie żeby się wchłoneła. Teraz pójdziemy długim protokołem dla odmiany. Więc sam początek będzie u innego dr a później wracam do mojej. A i moja dr wraca 10 października.
Ania, zaradna jesteś więc dacie radę. Teraz najważniejsze jest zdrowie całej waszej 3.**********************Gang 18+***********************
-
tez sie kiedys jarałam sluzem płodnym :D:D to takie fajne uczucie ze takie coś jednak u mnie jest
Wskakujcie wszystkie !! jedziemy w czwartek na noc..jestem z małopolskie zapraszam
Choco..no wredna torbiel..no ale trzymam kciuki..kiedy zaczynasz?? -
nick nieaktualny
-
Jak Wam minął dzień?
Choco, oby torbiel szybciutko sobie poszła.
Zizia,udanego urlopu i wypoczywaj.
Mona, dzialaj. Trzymam kciukaski.
Ania,odpoczywasz? I trzymam kciuki za badanie.
Tyczka, ale dałaś czadu!
Ja dzisiaj po szkole byłam z młodym nad wodą. Lato w pełni. Poplywalam za wszystkie czasy. Na kolację upiekłam nowatorska pizzę wg własnej receptury z cukinią. Pychota.
Dobrej nocki
Czyli stosunkowo udanej... hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 20:43
-
Hej.
Poczytałam.
Zuzka dalej z zasmarkanym nosem a ja od wczoraj ból gardła a dzisiaj nos zawalony.
Nażarłam się właśnie cebuli i czosnku i idę spać.
A, byłam dziś u gina i nic nie wiem, obraz na usg niejednoznaczny, albo owulka była albo nie, albo jest w trakcie. Dowiem się w środę, wtedy mam następną wizytę.
Gziłam się z małżem w sobotę a potem już nie, bo stwierdził że go zarazę... kufa bez komentarza. -
nick nieaktualnyHej hej.
Poprosze kciuki, zeby pregnyl zadziałał i kopnijcie mnie w dupę, żebym internetów nie czytała bo wyczytałam, że dawka mogła byc za mała
Kroko trzeba było mu powiedzieć, że nie będziecie się całować to go nie zarazisz ale uważam niestety, że to tylko wymówka była.
Miłego dzionka życze. -
nick nieaktualnychoco wrote:Kroko dużo zdrówka i owulacji życzę.
Mona tobie daję kopniaka jak Lewandowski, dawka na pewno nie była za mała. Ile tego pregnylu dostałaś?
Kroko ja wiem , że się domyślasz. Niestety z facetami jest ciężko, pamiętam jak z moim było na początku. -
Kroko współczuje..ale życzę duzo zdrówka dla Ciebie i Zuzi.. mam nadzieje ze mąz jednak na Francisława sie zdecyduje i będziecie działać jak przy Zuzi
Mona trzymam kciuki ( i wierze ze jednak lekarz zna sie na rzeczy i dawka była w sam raz )
Mamuśka za Ciebie tez trzymam kciuki!
Dziewuszki..ja dziś ostatni dzień w pracy..kolejny raz będę w pracy 3.10. Jutro szczepienie..a później juz tylko urlop..sprzątam robię wszystko na za tydzień..masakra..a jeszcze rzeczy na podroż nie kupione i nie zrobione..ehh..a jeszcze jutro łódź i szczepienie a my samochodu nie mamy..jak pech to pechKrokodylica lubi tę wiadomość