My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychoco wrote:Halo pobudka!!! Ja już na pełnych obrotach w pracy popijam kawe z syropem miętowym mniaaaam
Miłego dnia
Dla mnie mięta jest dobra w Tic takach i paście do zębów w innej postaci nie przyjmuję
Cześć wszystkim.
Chyba jajo mi pęka, bo aż mi noga drętwieje jupichoco, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Choc kawa z syropem meowym o matulu .. własnie próbuje obie wyobrazc smak bo ja to kawa tylko czarna ewentualnie mocca z czekolada
MOna niech pęka i niech nie tlko cie dupsko boli ale i piczka od sexioraWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 12:57
Mona_M lubi tę wiadomość
-
Witam się
Mona, niech pęka! Działaj ostro.
Ania,czujesz już ruchy?
Ja od wczoraj mam potworne bóle w jajnikach A szczególnie w prawym. I to najbardziej w nocy. Nie wiem co jest grane, mam nadzieję, ze nic nie załapałam.Ania_84, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Kuba moze ząłapałas wirusa 9 miesiecznego
czy czue kilka razy cos poczuałam ale nie jest to systematyczne ..no teraz od tyg jakos nie czulam nic specjlnegoKuba12 lubi tę wiadomość
-
No właśnie nie chce tego przypisywać i się nakrecac. To za wcześnie. (wiadomo,ze na to licze )
A z ruchami w pierwszej ciąży to chyba są odczuwalne trochę później. Mój młodu był i jest bardzo ruchliwym dzieckiem. I w 18 tygodniu dał mi takiego kopniaka aż krzyknelam. Twój maluch może być spokojny, mniej energiczny dlatego na początku mozesz je słabiej odczuwać. Ale niedługo się rozkreci i zacznie te swoje tańce. Uwielbiałam to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:08
-
Mona niech pęka to jajo żeby plemnior mógł je dopaść
Ja uwielbiam czekoladę z miętą więc byłam ciekawa tego smaku i jak dla mnie suuuper.
Laseczki, chyba nasze modlitwy zostały wysłuchane. Na dole strony pojawia mi się możliwość włączenia wersji na tel. co prawda po kliknięciu mieli i nic pozatym, ale może w końcu będzie wersja forum na telefonAnia_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
elo!
choco ja kiedyś też jadłam czekoladki z miętą ale kawy z miętą to sobie nie wyobrażam
mona powodzenia z jajem
zizia udanego urlopowania! my też jutro ruszamy
@ cholerna specjalnie przylazła wcześniej żeby mi flaki wykręcać w samolocie! siet, nienawidzę tego
-
nick nieaktualny
-
Ojjj Ara bidulko musiała frana przyjść teraz
Choco gdzie Ty widzisz możliwosć na tel ;O kurcze moja komórka mi nie wyświetla -
si, Gruzja! obeżrę się chinkali i chaczapuri za wszystkie czasy a potem potulnie wrócę na dietę
mam nadzieję, że do mojego powrotu od Choco odczepi się wstrętna torbiel i będzie mogła ostro działać, mona będzie świętować wysikane dwie kreski, Ania zostanie porządnie skopana od środka a pozostałym forumkom przytrafi się ciąża z zaskoczenia
trzymajcie się dziewczyny, widzimy się w październiku!Mona_M, choco, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Ara do zobaczyska, nabierajcie sił
Kuba, oby to był wirus od Ani i Katji, pizza z cukinią? Pewnie pyszna była
Mona, no niech pęka i się ładnie zapładnia, a jak jeszcze masz śluz płodny to mogłabyś mi trochę podesłać chociaż u mnie już chyba zostało czekanie
Choco, kawa z syropem miętowym, hmm ciekawe połączenie
Kroko jak po wizycie?
Zizia jak po szczepieniu?Kuba12, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myszk@ wrote:
Kroko jak po wizycie?
Dziękuję, że pytasz.
Hocki klocki normalnie, pęcherzyk na prawym jajniku 21mm ha ha czyli urósł. Dobrze mówiłam, że owulka później będzie (tzn. mam nadzieję, że będzie ).
Następny podgląd w piątek.Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewuszki!
Mona trzymam kciuki za pękające jajko!!!
Kuba oby to była ciąża i nasze dzieci znów w tym samym wieku a Twój pierworodny Dziec kiedy dokładnie się urodził?
Ara lataj lataj nam nasza ptaszyno i wracaj przelatana z brzuchem
Choco ja ciągle siedzę na telefonie na forum a mięta z czekoladą jest ok. Chociaż dla mnie szału nie robi dupy nie urywa Ale każdy lubi co innego
Mysia jak u ciebie?
Kroko ja też mówiłam ze jak dla mnie on za mały o od środy bym bzykala... A jak z Twoim??? Nie chcę się bzykac?
Aniu wyobrażasz sobie ze my już rozpoczelysmy 18 tc??? Prawie połowa!!! A podobno to już 19 tydzien...
Dla reszty buziaki!
A ja mam pytanie czy mi jako ciężarnej wypada iść w krótkiej sukience na imprezę wojskową? Bo zastanawiam się czy nie będą gadać ze w ciąży i krótka??? Dupy nie widać ale jej długość to w połowie drogi między kolanami a cipka bardzo dobrze się w niej czuję bo nie lubię długich no ale w ciąży to już nie wiem...
A teraz zmykam na rzęsy, potem paznokcie a jutro fryzjer, brwi i impreza
A wczoraj gratisowo tak mnie ząb bolał ze od razu dentysta... I co... wywiercil dziurkę a tam pod spodem tykajaca bomba Ale ulga bo wszystko zlatuje przez tą dziurkę a dziś działamy z naprawą tego zęba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 07:45
Kuba12, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam
Kroko trzymam kciuki za owulke ja 25 wrzesnia bede swietowac 2 lata jak miałam ostatnią @ przed Lilunia a term kolejnej mam na 27 wiec duzo sie nie poprzesuwało
a czoraj mąż próbował mnie na 3 namówic hehe bo 2 dni już mam kisiel w gaciach hehehe a wczoraj to wogóle był mega ale nie dałam sie zbałamucic heheheKrokodylica lubi tę wiadomość