My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Choco, to w takim razie trzymam kciuki za Twoje IVF. Mi się udało zajść naturalnie, bez żadnych leków, na kilka miesięcy przed planowanym IVF. Taka wpadka z mężem Życzę, żeby i Tobie się udało no i będę podczytywać. Pamiętaj co kiedyś pisałam: brokat na borzenę oraz porządne wyczesanie no i jazzzda buźka, spokojnej nocy i miłego bzykania
choco, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
POD ZIELONYM GROCHEM
MIESZAMY W KOTLE ILE WLEZIE
TESTUJĄCE LASECZKI
Mamuśka2017 06.09.2016
misiaq 24.09.2016
Kuba12 26.09.2016
MONA_M 27.09.2016
KROKO 30.09.2016
Tyczka 03.10.2016
LARA 09.10.2016
Myszk@ 23.10.2016
Ara ...........
Anuśka ...........
Smartunia
cZEKAJĄCE NA ZIELONE ŚWIATŁO
Choco SIERPIEŃ /WRZESIEŃ 2016
ASIULA86 WRZESIEŃ/PAŹDZIERNIK 2016
Lilah WRZESIEŃ/PAŹDZIERNIK 2016
ZIZI_A PAŹDZIERNIK/LISTOPAD 2016
CZEKAJĄCE NA WPADKE
marissith
ZAGROSZKOWANE
Katja TP 13.02.2017
Ania_84 TP 14.02.2017
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 14:09
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
To co tam pozmieniać
ja siedzę pałaszuje ciasto i kawunie
Kroko to co startujesz po bliźniaki będziesz chyba w podobnym czasie testować co Mona ??
zaczyna się dziać
relaksujące wracają i widzą II krechy
i będzie letni wysyp
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Nie no nie straszcie mnie tymi bliźniakami....
Gin kazał zrobić betę 30tegoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko bliźniaki? Moje marzenie wiem że pierwszy rok, no może 2 lata wyjęte z życiorysu, ale potem będą się razem bawiły, a Ty w tym czasie kawusie wypijesz... Psociły, bo co dwie głowy to nie jedna, hmm to oststnie chyba nie brzmi pozytywnie Kciukam podwójnie!!!
Krokodylica, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Myszka tak, bliźniaki ok, ale ja już mam jedno dziecko i weź tu jeszcze dodatkowo bliźniaki ogarnij. Nawet w myślach tego nie ogarniam haha.
Ale cóż, żeby były dzieci zdrowe, czy jedno czy dwójka, byle zdrowe.
Adry witamy.Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andry witaj!
Kroko ale czad..trzymam kciuki..nie ważne czy będzie jeden bąbelek czy dwa..byle by był
A ja pozdrawiam z Promajny..wczoraj byla piękna pogoda..spiekłam sie jak raczek:) zdjęcia wrzucę jak wrócę do domku..ciaoooWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 10:14
Kuba12, Mona_M, Krokodylica, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adry, witam
Bliźniaki mówicie? Ciekawe. Mi też w szpitalu powiedzieli, ze duża szansa na mnoga ciążę jest. Wesoło by bylo.
Zizia, wypoczywaj. Zasluzylas se kobito!
Ania, mam nadzieję ze mieszać nie przestalas.
Cierpliwość to moja słaba strona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 19:40
-
Zizia... Ach, ach foty obowiązkowo
Cześć Adry!
Manabu ściskaj za mnie proszę
Kuba, jeszcze tydzień, damy radę, wytrzymamy chociaż ja już jajo znoszę i doszukuję się objawówWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 19:51
-
nick nieaktualny
-
Zizia cudnie... będę miała sny z takimi widokami
brr co za pogoda, jeszcze wczoraj śmigałam w letniej sukience a dziś już wyszperałam cieplejsze. I zaczęłam robić ozdoby na choinkę szal na wesele ma się ku końcowi. A chyba jeszcze machnę jeszcze jedną porcję ketchupu bo jakoś mało go wyszło, tylko 2,5 litraKuba12, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
zupelnie nowa, swieza, odkrywam uroki forum i probuje znalezc miejsce dla siebie.
co tu duzo mowic.
w listopadzie wybije 32... od sierpnia zaczynamy starac sie z mezem o pierwsze dziecko.
dosyc mam sluchania od wszystkich dookola, ze "ooooooooooooooo to latwo nie bedzie, juz taka mloda nie jestes"...
mam nadzieje, ze o sukcesach tych po 30stce tez tu poczytamKrokodylica, Ania_84 lubią tę wiadomość
Marti
31 l. , 2cs
-
Czesc dziewczyny,
Ziza, ale super
Kroko, trzymam kciuki za jedno lub dwa malenstwa (ja marze o blizniakach, ale jeszcze nie mam zadnego dziecka, wiec moze mam inny poglad na sprawe od matek )
Aniu, ja testuje 3 pazdziernika, mozna mnie wpisac na liste? Prosze prosze I dziekuje
Marti, witaj
Ja dzis po badaniu na wrogosc sluzu. Tak tak, do tej pory nikt mi go nie zaproponowal, sama musialam zasugerowac ginowi nr 2/5.
Milego popoludniaKrokodylica, Marti..., Ania_84 lubią tę wiadomość
-
zizia_a wrote:Kroko ale czad..trzymam kciuki..nie ważne czy będzie jeden bąbelek czy dwa..byle by był
Otóż to, byle by był.
Ale widoki!!!
Mona mąż nieświadom, po co mam mu mówić, skoro to nic pewnego, bez kitu.
Myszka zimno okrutnie! W bluzie i kurtce śmigam.
Marti witamy.
Tyczka czekamy na wyniki.Marti... lubi tę wiadomość
-
Odliczam skonczenie @. Nie moge doczekac sie pomiarow temp, niezrozumialych testow owulacyjnych.... z malym strachem, czy sie uda... ale walke czas zaczac.
Ps. Zajelo mi chwile na forum, aby rozkminic znaczenie w 100%.
Kreatywne baby jestescieKrokodylica lubi tę wiadomość
Marti
31 l. , 2cs