My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu super ze u meza lepiej:), prosze mi zmienic w tabelce na "październik"
Asiula i Choco..no to i ja do Was dołączam..ostatnie tabletki biorę w poniedziałek..czekam na @ i zaczynamy kłucie..ide krótkim protokołem ( dzis bylam na wizycie i obgadałam wszystko z doktorkiem) boje sie jak diabli...oby nam sie udało...
Mona rozsiewaj wiruski:) teraz ich bardzo potrzebujemy!!
Kuba..uszy do góry..będzie dobrze:) kup bilet do domu rodzinnego i ich odwiedź..chociaz na dwa dni..i wszystko Ci przejdzie..ps. nie strasz z czystkiem bo go pije caly czas:)
Wrózko juz nie duzo CI zostalo...trzymam kciuki:)
Lara hop hop?
Katja? co u Was?
Izo imienniczko trzymam kciuki za starania o rodzeństwo dla Tomcia:)
za wszystkie pozostałe-> wielkie kciuki!Krokodylica, Kuba12, WróżkaZielona, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Dziś byłam u gin - potwierdziła ciążę!
Zrobiła USG, powiedziała że jak na początek 6 tygodnia to pęcherzyk bardzo ładny - 13 mm. Następna wizyta za tydzień.
więc chyba już oficjalnie mogę się cieszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 07:39
Krokodylica, WróżkaZielona, choco, Kuba12, zizia_a, Tyczka, Ania_84, Biedroneczka83, Izoleccc, Lilah, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka, póki co moge rozsiewać wiruski ale migreny z przeziębieniem.
Jak odbiore wyniki bety i urośnie ok to prześle ciażowe
Edek:
Misiaq super wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 09:28
Ania_84, misiaq, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroki przykro mi..mam nadzieje ze już Ci przeszedł ból:(
Biedronko trzymam kciuki za Twoje plany...
Ja wiem ze to nie święta(gwiazdki przypominają o świętach) ale to moja własnoręcznie upieczona szarlotka z okazji moich urodzinek...no to stawiam...milego!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 15:51
Mona_M, Tyczka, misiaq, WróżkaZielona, Izoleccc, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZizia najlepszego :*
Kroko przykro mi
Moje dziecko sprinterem nie będzie bo leniwe jest. Beta 36,66. No ale rośnie. Już się ze strachu zryczałam, ale dostałam od dziewczyn kopa w dupke na ogarniecie. Pisałam do gina. Mam brać luteine i acard.zizia_a, choco, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kroko, tulę
Zizia, Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin super ta szarlotka
Mona, dlatego ja nie szłam na betę bo nerwus ze mnie i też bym się pewnie stresowała jakby za mało wyszło. Będzie dobrze, pamiętaj!zizia_a, Krokodylica lubią tę wiadomość