My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
kuna to takie te majasy ??
noo tak łatwe do obejscia u dol odpinane a pozniej jak juz po zamykamy zeby plemniory nie ucekly
Nenna cwaniaro.. Ty jedna
CYmcia .. ehh ten pytonik.. jedyny waz ktorego lubiiejak sie wijee
w gore w dol
hihihi
a c do monatzu megli ehhh uwielbiam tpatrzec ja moj wkreca srubkii dopieszcza meble ..tzn dba zeby wszytsko bylo na swoim miejscu
Yasmin, Nenaaa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:Dziewczyny, normalnie uwielbiam
heheheh
Nie macie serca dla nowych... człowiek próbuje się zorientować co i jak w nowym miejscu, a tu mnie takie wątki omijająhihih
Yasmin lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:Nenka- A myślałam, ze w pomarańczach
tak owocowo
Dziewczyny, ja Was przepraszam, ze ja tak bezpośrednio do Was, a sie nie znamy i ten teges, ale ja nie lubię sie tak czaićdobrze sie tu poczułam, wiec mam nadzieje, ze nikogo nie urażę
Jak mogłaś tak bezpośrednio! To wielkie zuchwalstwo z Twojej strony, że też miałasś czelność się odważyć!Ania_84, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór.
Moi rodzice wyjechali na kilka dni i byłam w domku rodzinnym nakarmić i pogłaskać moje zwierzaczki.
Dobra. Kupiłam test. Ja i moja ciąża urojona jutro z rana na niego naszczamy.Ania_84, Nenaaa, Katjaa, Anuśka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Jejeje
majtasy rulez !!!!
Moj to teraz przeszedł se śrubek na młoti waaaaaaliiiii pani kochana.....wali....
a co za tym idzie niech sie uwalniaja kijanki
do ataku
-
Krokodylica wrote:Dobry wieczór.
Moi rodzice wyjechali na kilka dni i byłam w domku rodzinnym nakarmić i pogłaskać moje zwierzaczki.
Dobra. Kupiłam test. Ja i moja ciąża urojona jutro z rana na niego naszczamy.jak zobaczysz II to az to uczzcze ..sexem z moim mezem rano i wieczorem jutro
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Chyba za piłkę do "nogi" albo za gwizdek sędziego. Takie to u mnie dzisiaj klimaty
Yasmin, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasakra a myślałam że już bardziej się zgorszyć nie mogłam a tu takie Oszołomki są że po prostu jutro kupuje kokardę i majtki z golfem i potańczę mojemu...
chociaż na Niego nawet w kożuchu działam podniecająco... no ale tak to jest jak jest się pięknym i młodym
<skromność>
Yasmin, Nenaaa, marissith, Ania_84, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:A jakbyś Yasmin włożyła skarpety po kolana i korki ?
Anula- jak tak dalej pójdzie to kijanki ze zmęczenia pójdą se spać........
Zapluje zaraz monitor ze śmiechudobrze tu u Was
o 3-4 nad ranem kijanki sa najswiezsze
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny