My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yasmin dzieci rodza sie zdrowe i trzeba sie normalnie starac .. tylko podpytaj sie czy i jak zminimalizowac zagrozenie ewentualnie na pocztaku i czy takowe wystepuje..
ja jestem chora na padaczke i przed tymjk poszlismy do poradni leczenia nieplodnosci przebylam rozmowe z moim neurologiem- notabene zajebisty goscnawet pojechal specjalnie na konferencje zeby mi sie dowiedziec jakie leki sa najbezpieczniejsze i wogole dal mi taki wyklad ze juz wiem ze nic mojemu malenstwu nie bedzie grozilo
Cymcia przebieranki kokietowanie zawsze warto prbowacna mojego i tak najlpiej dziala jak wkladam pranie do pralki albo jak sprzatam w samej koszulce
heheh
choc po tym jak mamy kochny monitoring (zywy) na przceciwko to troche sie ograniczamy
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny najlepszy stroj to brak jakiegokolwiek stroju kiedys tstanelam przed moim tylko z kokardka w talii
hehehe
efekt natychmiastowy
ja ..oo matko ja to zboczona jestem .. po wzgledem tym ze wszytsko j=kojarzy mi sie z sexemheheh
jak widze mojego to juz mi sie chce
lody..to moj jak slyszy to mowi ale wioze lody zimne..a ja na to no nie mow ze ziebisz je przy klimie albo w lodowce turystycznej
Katjaa lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:Jeeeeez.... To muszę se iść dzisiaj kask po budowie wyczyścić
Btw- moj chłop wlasnie w półnegliżu regał skręcaoj bedzie sie działo..... Chyba że padnie......
i ma takie fajowe wdziano zawsze mowilam za mundurem panny sznurem..i jak widze go w tym ubranku..ehhh ta pupcia
i taki nieskoplikowany dostep do pytonika
marissith, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:omatko juz sobie mojego wyobrazilam bo monterem mebli jest
i ma takie fajowe wdziano zawsze mowilam za mundurem panny sznurem..i jak widze go w tym ubranku..ehhh ta pupcia
i taki nieskoplikowany dostep do pytonika
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Anula- a to sie dogadamy
Nenka- wieeeesz, taka "sodomia i gomoria" prowadzi do sexu, a z sexu robią sie dziecidzieci sa przyszłością narodu
right?
hihihihi
Nic o tym nie wiem, ja znalazłam w kapuście.
Ja jestem strażnikiem Waszej cnoty, ktoś musi pilnować tych jurnych babcymcia, Ania_84, Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenka- A myślałam, ze w pomarańczach
tak owocowo
Dziewczyny, ja Was przepraszam, ze ja tak bezpośrednio do Was, a sie nie znamy i ten teges, ale ja nie lubię sie tak czaićdobrze sie tu poczułam, wiec mam nadzieje, ze nikogo nie urażę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 21:13
Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość