My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja dzięki czuję się ok poza lekkimi mdłościami jak jestem głodna wieć staram się jeść tak co 2 -3 godz i jest spoko
a widzę że robisz chińskie z patelni zjadłabym mniamAnastazjaaa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:tatu mam na plecach, na pachwinie i na stopie i koło kostki, wszędzie trochę bolało ale do wytrzymania. Mam też makijaż permanentny kreski górnej oka - dziewczyny to jest ból!!! Jak bym wiedziała w życiu bym nie poszła
dlatego mówię, że jest to sprawa indywidualna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe salon kosmetyczny sie nam zrobił... ja tam mam tylko regularna hybryde
ale depilacje laserem light sheer miałam robic tylko zaciazylam i poczekam teraz...
co do badania to cyrk... laboratorium nie jest w stanie oznaczyc awilności z mojej toxo ;( mam zrobic w innnym labku ech... i znow 100 w plecy bedzie... nie wiem czy robic odrazu w piatek czy poczekac bo to laboratorium ma sie konsultowac
witam nowe dziewczyny
a reszte nadrobie jak wroce bo wybywam dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 18:32
-
Hej wrocilismy
ale teraz nie wiem jak uslyszalam ze sa juz te mutacje to teraz jestem ciekawa co tam wyszlo... nie wiem czy nie zadzwonie moze cos mi podadza przez tel..a z drugej strony boje siee ze cos zle uslyysze ze.. ze cos poprkrecam wyszukam w google i bede sie stresowac..
kpilismy buty do biegania moze jutro z rana meza wyciagne
tone warzyw i owocow, kasze jecmienna i gryczanaserek bialy
po baseniku superpozniej pojechalismy obejrzec deski do WC i plytki na przedpokoj
ja kupilam nozyce do trawy mezu jakis obcinak do rur, teraz siedzi w piwnicy i segreguje zlom bo chce czesc wywiesc na skup
-
BO tam do oradni genetycznej sa najkrotsze kolejki
u nas w Kielcach to czekanie okolopol roku na sama wizyte ...jak bylismy to okazalo sie ze maja mega duzo osob z Krk, Kielc , Czestochowy
-
A prywatnie koszt tych badan to przeszło 2 tys. ;/
wiec wolimy odlozyc ta kase na biopsje bo razem z zamrozneim bedziekosztowala 2200 -
dzieki dziewczynki ale powiem wam strasznie sie boje ...z jednej str juz bym chciala znac choc te mutacje ale wiem ze genetyka jest skomplikowana i moze cos poprzekrecac ...