My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTamciu, ja w tamtym cyklu mialam troche dluzsza faze lutealna, ale mi jakies cienie na testach ciazowych wychodzily. Nie wiem co to bylo.
To byl pierwszy test o czulosci 10
http://pokazywarka.pl/q3omp5/#zdjecie11639872
A to drugi, zrobiony nastepnego dnia, o czulosci 25
http://www.tinypic.pl/d73armcydq7n
@ przyszla do mnie wtedy po 31 dniach a u mnie NIGDY wczesniej sie to nie zdarzylo.
Narobilam sobie wtedy nadziei i starsznie sie wtedy zawiodlam. Od tamtej pory zdecydowalam, ze testu nie zrobie dopoki @ sie nie spozni minimum 5-7 dni. -
Hej kochane
ja na chwile bo lecimy zaraz na basen z mezusiem
dzis ma wolne wiec rano pojechalismy na msze za dziada pozniej zakupy
własnie dzownilam do lodzi do lab.- okazuje sie ze mutacje juz sa ale jeszcze na kariotypy czekamy ale babka powiedziala ze to sie czeka od 8-10 tyg. wiec przed nami jeszcze 4 tyg czekania
ale nie zapytalam sie czy wyszlocos w tych mutacjach czy nie....tyle juz czekalismy to poczekamypo co mam sie stresowac wole miec pelen obraz
-
Witam nowe dziewczynki
Nenaa super, że jesteś zadowolona z wizyty
Tamuś ściskam mocno tym razem @ zniknie na 9 długich miesięcy
Nastka tak jak ci już wcześniej mówiłam mogło się coś dziać, ale nie utrzymało się, teraz będzie inaczej
A ja jestem taka senna że ledwo żyję, chyba się położę na godzinkęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 14:55
Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMozliwe wlasnie, ze cos tam sie nie zagniezdzilo dobrze. Ech, i tak nigdy sie nie dowiem. Moze po prostu testy feralne, a okres sie spoznil, bo owulacja byla pozniej. To juz pozostanie tajemnica
W kazdym razie, tamten cykl dal mi duzo stresu i z nerwow wywalilam pozostale paskowe testy do kosza. Teraz tak sie uparlam, ze nie zrobie testu i juz. -
Nastka, no ewidentnie cienie, a jeden to nawet rzekłabym , że blada kreska... ale podobno każda kobieta ma w swoim życiu ciążę biochemiczną co najmniej jedną, o której nawet nie wie... kolejna druga kreska zostanie z Tobą!!
ja test zrobię wtedy, gdy będę czuła, że jest po coWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 15:04
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
O rany, szef ma imieniny i nas poczęstował lodami,napoleonkiem i truskawkami, nie wiem czy ja zjem w domu obiad
I tym smacznym akcentem zycze Wam miłego długiego weekendu
Owocnego bzykankaNenaaa, Anuśka, Tamka, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyA wiecie, ze znajoma lekarka mowila mi, ze to dobrze, ze niektore ciaze sa zamoistnie usuwane z organizmu i kobieta nawet o tym nie wie?
Tzw.wczesne ciaze biochemiczne, jesli nawet kobieta nie wie, ze doszlo do zaplodnienia, to najczesciej chore plody, z wadami genetycznymi i natura tak to sobie zaplanowala, ze nie da sie rozwinac takim plodom, wiec je usuwa z naszego organizmu a kobieta najczesciej nawet nie zdaje sobie sprawy, ze cos tam u niej w srodku sie dzialo. Przychodzi miesiaczka normalnie.Tamka lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:A wiecie, ze znajoma lekarka mowila mi, ze to dobrze, ze niektore ciaze sa zamoistnie usuwane z organizmu i kobieta nawet o tym nie wie?
Tzw.wczesne ciaze biochemiczne, jesli nawet kobieta nie wie, ze doszlo do zaplodnienia, to najczesciej chore plody, z wadami genetycznymi i natura tak to sobie zaplanowala, ze nie da sie rozwinac takim plodom, wiec je usuwa z naszego organizmu a kobieta najczesciej nawet nie zdaje sobie sprawy, ze cos tam u niej w srodku sie dzialo. Przychodzi miesiaczka normalnie.
No mi też mój gin tak tłumaczył. -
dziewczynki, żegnam się, nie wiem czy do niedzieli uda mi się do Was zajrzeć, postaram się podglądać, żeby być na bieżąco, bo przecież czekamy na kropki
miłego odpoczynkuNenaaa, Nasturcja, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Nasturcja, to samo i ja slyszalam od znajomego lekarza i od mojego gina w PL
ja tez nie bede robila testu przed @ (mam nadz.,ze wytrzymam). podczas drugiej ciazy zrobilam test przed terminem @ i wyszedl cien...chwile potem plamienie. bylam pewna ze strace dzidziusia. oczywiscie wnO nikt by mnei nei przyjal, bo to b.wczesna ciaza. cale szczescie znalazlam lek. ginekologa, kotry mial zone Polke i ciut inne podejscie do tematu ciazy. zrobil usg i wyjasnil, ze czasem pojawia sie plamienie a i nawet krwawienie w terminie @ a z ciaza moze byc wszystko ok.
z pierwsym synem zrobilam test prawie tydzien po terminie @ ale wtedy mialm dosc nieregularne @ a jak juz bardzo sie spozniala malpa, to zwalalam to na stres zw. z przygotowaniami do wesela
witam nowe
ja wrocialam z chlopakami do domu. musze zrobic obiad, ale cos kiepsko to widze. okropnie mnie mdli. najchetniej polozylabym sie.