My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam witam i bardzo nisko się kłaniam
Za namową mojej przeukochanej marissith pojawiłam się na forum i zaczęłam działaćdziwnie tak pisać o sobie w pierwszym poście, ale chociaż dwa słówka napiszę
-Agnieszka
-30 lat stuknie za niecały miesiąc
-mężatka od prawie 5 lat (ten sam partner od 14 lat)
-staramy się od roku (ja uznaję natomiast, że cykle zaczęły mi się regulować po tabsach dopiero w listopadzie, więc można powiedzieć że tak faktycznie to 8 miesięcy teraz będzie)
od i tyle
pozdrawiam ciepło!marissith, Malenq, Tamka, Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTamka - tak, walczymy o pierwsze
w sumie jak do tej pory bez większej spiny, ale jak zaczął się wysyp ciąż w naszym otoczeniu (no i marissith zaczęła się starać na bogato:P) to i ja stwierdziłam, że trzeba zaangażować wszystkie możliwe środki do działania
plan jest taki, że do września liczymy na wakacyjny cud, a od września działamy z badaniami i cała resztąmarissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Tamka - tak, walczymy o pierwsze
w sumie jak do tej pory bez większej spiny, ale jak zaczął się wysyp ciąż w naszym otoczeniu (no i marissith zaczęła się starać na bogato:P) to i ja stwierdziłam, że trzeba zaangażować wszystkie możliwe środki do działania
plan jest taki, że do września liczymy na wakacyjny cud, a od września działamy z badaniami i cała resztą -
no to Cymcia - do września obowiązkowo dwie krechy muszą być!
dziewczęta - oficjalnie informuję, że dostałam @
i zauważyłam , że ostatnie cykle miałam na przemian - długi, krótki, długi, krótki ... czyli teraz wychodzi , że będzie długi... a czego to może wynikać?? -
Tamka wrote:no to Cymcia - do września obowiązkowo dwie krechy muszą być!
i zauważyłam , że ostatnie cykle miałam na przemian - długi, krótki, długi, krótki ... czyli teraz wychodzi , że będzie długi... a czego to może wynikać?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:no to Cymcia - do września obowiązkowo dwie krechy muszą być!
i zauważyłam , że ostatnie cykle miałam na przemian - długi, krótki, długi, krótki ... czyli teraz wychodzi , że będzie długi... a czego to może wynikać??
Cymcia - witaj
Nenaaa bardzom rada że wszystko dobrze.
Krokodylku taka ruda mi się właśnie śniłaś tylko miałaś bardziej fale niż proste włoski- OFowa obsesja z tymi moimi snami
Nenaaa, Tamka, Asha, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Cymcia na forum
Tamka, przykro mi z powodu @. Ile trwal Twoj cykl i faza lutealna?
A ja ogladam World Cup. Rosja gra przeciw Korei. Kamera jedzie po publicznosci od czasu do czasu. Ale te Rosjanki to sa piekne dziewczyny. Napatrzec sie nie moge!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Kochane czy na Was też tak działa dzisiejszy dzień jak na byka płachta? mi to się płakać ze wszystkiego chce... chociażby z tego że mój M ma dzisiaj służbę i już za Nim tęsknie a od rana nawet eska nie napisał
) i caly dzien przespalam. W ofole sie dobudzic nie moglam. Wstalam rano, zjadlam, poszlam spac, potem znowu sie obudzilam, wypilam herbate i dalej spac. Teraz pewnie w nocy nie zasne