My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witaj Cymcia.
Ja zawsze myslalam, ze niemiecki to jest jeden. A tu sie okazuje, ze ludzie z roznych landow to sie czasem nie rozumieja. Ja to juz w ogole, jak mi ktos wyskoczy w rodowitym saksonskim to co trzecie slowo wylapie a plattdeutsch (polnoc Niemiec) to juz w ogole jakby w innym jezyku mowili, bawarczyka tez ciezko wyrozumiec. W ogole cokolwiek co nei jest hochdeutsch to trzeby do mnie bardzo powoli mowic i duzymi literami.
cymcia lubi tę wiadomość
-
Katja, na mnie też dzisiejszy dzień tak działa, zrobiłam małżowi awanturę, że zostawił na noc w bagażniku poziomki i musiałam je wywalić ale ja mam klasyczny PMS więc to stąd
a dodatkowo przez zdurniałego psa się nie wyspałam więc jak zombi chodzę
Mari, ja mam fl 12 dni więc się łapię w standardach no i dupka biorę
Nastka, mój cykl trwał tym razem 27 dni, poprzednio 31, a jeszcze poprzednio 23, fl zawsze 12 dni, tzn tak wychodzi z pomiarów i obserwacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 13:32
-
nick nieaktualnyKatja, u mnie im wiecej klientow tym lepiej, bo jesli uda mi sie klientowi wcisnac jakies mieszkanie do wynajecia, wtedy dostaje prowizje od wlasciciela mieszkania. No ale to i tak taka praca dorywcza, abym sie w domu nie nudzila, wiec nie narzekam. Fajnie jest i moge sobie roznych ludzi poznac z roznych krajow. Ostatnio mialam malzenstwo z Japonii. Wynajeli mieszkanie, ktore im przedstawilam i moje gadane im sie spodobalo
Tamka, to Twoje cykle wydaja sie w porzadku. Tylko ten 23 dniowy byl za krotki, ale 27-31 dniowy cykl to bardzo regularny. Ja mam podobnie do Ciebie, z tymze u mnie faza lutealna, wedlug wyliczen ovu, trwa 16 dni, ale w poprzednim cyklu trwala az 19.Tamka, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Z tego co czytałam to fl powinna trwać 12-16 dni.I powinna byc stala. U mnie raczej nie jest,bo raz ma 13,raz 14 a ostatnio nawet 15.
a teraz to bym pozarła kiełbaskę z grilla z sosikiem tzatziki
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
dziewczyny ale przecież fl jest stała, to że nam się wydaje, że ma różną długość jest spowodowane tym, że źle wyznaczamy owulkę, albo, to bardziej przykre - ciążą biochemiczną... ale wtedy to nie jest kwestia 1 dnia, tylko kilku-kilkunastu...
tak czy siak, czytałam też kiedyś i chyba któraś z dziewczyn już tu pisała, że "stałość" fl oznacza +- 1 dzień
witaj Biedroneczkokasiarzyna, Nona lubią tę wiadomość