My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny. Dopiero dzisiaj odkryłam ten portal... Wielka szkoda że tak późno.
Mam 32 lata i tak BARDZO konkretnie staramy się z mężem od 4 miesięcy. Wcześniej wierzyliśmy, że zaskoczy jakoś samo... Nie wyszło
Możliwe, że przyczynia się do tego mój toczeń. No cóż... zobaczymy 
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za każdą
olka30, nick nieaktualny, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i słuchajcie nie wytrzymałam
Teraz jak powinnam się powstrzymać od bzykoserduchowania to przekornie musiałam to zrobić hi hi... Sezon prac produkcyjnych uważam za otwarty
Anastazjaaa, Ania_84, Yasmin, nick nieaktualny, Asha, nick nieaktualny, Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
BO najlepszy jest spontan...dzieci lubia spontanAnuśka wrote:No i słuchajcie nie wytrzymałam
Teraz jak powinnam się powstrzymać od bzykoserduchowania to przekornie musiałam to zrobić hi hi... Sezon prac produkcyjnych uważam za otwarty 
Anuśka, nick nieaktualny, Anastazjaaa, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:No i słuchajcie nie wytrzymałam
hehehe
Zgadzam się z Ania_84 Ponoć spontan jest najlepszy, a i formię trzeba utrzymywać nie? 
Dziękuję za miłe przyjęcie, zaczyna u mnie świtać nadzieja że, jednak nie zeświruję i doczekam się spełnienia marzeń.
Ania_84, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Yasmin to jedyny sport jaku uprawiamYasmin wrote:
A tempkę masz ładną, może cusik z tego będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KObitki
to trzeba działac 
Anuśka, Yasmin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Asha lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:Yasmin- witaj:) ja tez dzisiaj dołączyłam

Marssita- Ty z tymi kolcami to tak serio? Musisz mi pokazać
Aniu, czytałam dzisiaj Twojego bloga i jestem pełna podziwu i trzymaj bardzo mocno kciuki
super mocno 
Yyy bloga czy pamietnik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Yasmin to jedyny sport jaku uprawiam
A tempkę masz ładną, może cusik z tego będzie 
Każda aktywność fizyczna zawsze jest mile widziana. Ja ze sportu najbardziej lubię czytać książki
Moja tempka zawsze tak wysoko winduje
ale cosik nie chce zaskoczyć. I tak sobie co cichu myślę, że mój toczeń robi mi krecią robotę i zwalcza/uniemożliwia zagnieżdżenie (ale to na razie tylko moja opinia) Żaden z lekarzy nie chce się wypowiadać na ten temat. Trudno się dziwić. Wiadomości na temat tocznia jeszcze w powijakach. Ale kto wie
Babki z toczniem też rodzą zdrowe dzieci 
marissith - witam
Ach dziewczyny... tak bardzo się cieszę, że tutaj jestem
Czytam i czytam wątek po wątku
Ania_84, nick nieaktualny, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj by popatrzyl i powiedzial ra mala sciagaj te fatalaszki bobeda mi sie tylko owijaccymcia wrote:Taaaa- jakbym sie wbiła w taki ciuszki, to chyba stary by padł ze śmiechu i tyle byłoby z brykania

ps dla nowych uwaga bo ja jestem zboczona
Yasmin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Arienna lubią tę wiadomość
-
a bo kiedys robilam bloga dla starajacych sie alegdzies sie zaodzialcymcia wrote:Ania- jak zwał tak zwał
pamiętnik 
Marisita- jaaaaaami
juz biegnę na cydr 

mmmmmmmmm pycha