My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny. Dopiero dzisiaj odkryłam ten portal... Wielka szkoda że tak późno.
Mam 32 lata i tak BARDZO konkretnie staramy się z mężem od 4 miesięcy. Wcześniej wierzyliśmy, że zaskoczy jakoś samo... Nie wyszłoMożliwe, że przyczynia się do tego mój toczeń. No cóż... zobaczymy
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za każdąolka30, cymcia, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i słuchajcie nie wytrzymałam
Teraz jak powinnam się powstrzymać od bzykoserduchowania to przekornie musiałam to zrobić hi hi... Sezon prac produkcyjnych uważam za otwarty
Anastazjaaa, Ania_84, Yasmin, Katjaa, Asha, marissith, Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No i słuchajcie nie wytrzymałam
Teraz jak powinnam się powstrzymać od bzykoserduchowania to przekornie musiałam to zrobić hi hi... Sezon prac produkcyjnych uważam za otwarty
Anuśka, Katjaa, Anastazjaaa, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:No i słuchajcie nie wytrzymałam
heheheZgadzam się z Ania_84 Ponoć spontan jest najlepszy, a i formię trzeba utrzymywać nie?
Dziękuję za miłe przyjęcie, zaczyna u mnie świtać nadzieja że, jednak nie zeświruję i doczekam się spełnienia marzeń.
Ania_84, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:
A tempkę masz ładną, może cusik z tego będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Yasmin- witaj:) ja tez dzisiaj dołączyłam
Marssita- Ty z tymi kolcami to tak serio? Musisz mi pokazać
Aniu, czytałam dzisiaj Twojego bloga i jestem pełna podziwu i trzymaj bardzo mocno kciukisuper mocno
Yyy bloga czy pamietnik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Yasmin to jedyny sport jaku uprawiam
A tempkę masz ładną, może cusik z tego będzie
Każda aktywność fizyczna zawsze jest mile widziana. Ja ze sportu najbardziej lubię czytać książki
Moja tempka zawsze tak wysoko windujeale cosik nie chce zaskoczyć. I tak sobie co cichu myślę, że mój toczeń robi mi krecią robotę i zwalcza/uniemożliwia zagnieżdżenie (ale to na razie tylko moja opinia) Żaden z lekarzy nie chce się wypowiadać na ten temat. Trudno się dziwić. Wiadomości na temat tocznia jeszcze w powijakach. Ale kto wie
Babki z toczniem też rodzą zdrowe dzieci
marissith - witam
Ach dziewczyny... tak bardzo się cieszę, że tutaj jestemCzytam i czytam wątek po wątku
Ania_84, Katjaa, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Taaaa- jakbym sie wbiła w taki ciuszki, to chyba stary by padł ze śmiechu i tyle byłoby z brykania
ps dla nowych uwaga bo ja jestem zboczonaYasmin, cymcia, Katjaa, Arienna lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:Ania- jak zwał tak zwał
pamiętnik
Marisita- jaaaaaamijuz biegnę na cydr