My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
powinna być taka opcja żeby ovu przypominał o urodzinach przyjaciółek
uwaga, ja sobie właśnie zrobiłam prezent urodzinowy - na 30 czerwca, z okazji ukończenia swoich 18 lat i 13 lat doświadczenia, umówiłam się na pierwszą wizytę do kliniki leczenie niepłodności!bardzo mile zaskoczyła mnie pani informacją, że zapraszają z partnerem, nawet nie przyszło mi do głowy o to zapytać... a tu taka miła niespodzianka!
zmotywowało mnie do tego zdanie, które właśnie przeczytałam, opinia pewnego profesora ginekologa: "W leczeniu niepłodności najistotniejszy jest PESEL" ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 10:27
Malenq, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokosek
mój kuzyn mi wczoraj powiedział, że jak kobieta zmienia fryzurę, to znaczy, że ma chłopa na boku
przyznaj się, co to za aligator ?
Tamka- czymam mięśnie kegla i za Ciebieniech Was przebadają od paznokci u stóp po włosy na czubku głowy
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
heheh nio ja w lipcu mam imieniny hehehe ale mam nadzieje ze już pić od lipca nie bede
teraz nadrobiłam weekend na wsi potem u taty na urodzinach i jeszcze z mężem w domku poprawiłam hehe wiec dziś tez pewnie winko a potem to juz bede wodą oblewać dwie kreski hehehe
-
nick nieaktualny
-
oj tak jesli cykl bedzie teraz tez 37 dniowy to wg obliczen owulacja ok 18-19 lipca ale jak bedzie tak jak teraz to bedzie tydzien szybciej wiec już od 10 bede skakac po mężulku co drugi dzien hehehehe
Malenq lubi tę wiadomość
-
A ja dzis od rana mam same miłe niespodzianki
- poranna temperaturka wzrosła po owocnym weekendzie
- deweloper w sprawie mieszkania umówił się na spotkanie
- serniczek od szefa na dokładkę
Tamka lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
cymcia wrote:Krokosek
mój kuzyn mi wczoraj powiedział, że jak kobieta zmienia fryzurę, to znaczy, że ma chłopa na boku
przyznaj się, co to za aligator ?
Tamka- czymam mięśnie kegla i za Ciebieniech Was przebadają od paznokci u stóp po włosy na czubku głowy
Nie zmieniam, tylko kolor chcę odświeżyć, bo się zrobił blondo-rudy, a ma być oczojebnie-rudy.
Ale fakt, zła jestem na małża, więc lecę do fryzjera. Zawsze stosuję terapię fryzjerską jaj mam zły humor.Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Choco hehehe mam zamkniete własnie wiec nie wiem skąd mi te zapachy hehe
nio siaknie nie pomaga hehe ale gniotło jużjak zwykle po kawie na głód pomogła kanapka z serem i pomidorem jeszcze 3 h i do domku tzn po córcie do dziadka potem obiadek ryż sos słodkokwaśny i pierś z kurczaka
-
Biedroneczko i wszystkie solenizantki-jubilatki lipcowo-czerwcowe wszystkiego Naj! I wszystkiego zielonego! Ja mam dziś duży spadek tempki - mam nadzieję że to owulejszyn mimo że wczoraj nie dzialalismy bo mężu zmęczony był. Dziś mu nie odpuszczę
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************