My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Ja mam
całe 31 hehe tzn 18 i 13 lat doświadczenia
i podczepiam się, jako, że ja 30 czerwca nabędę 13 lat doświadczenia
no i oczywiście Biedroneczko sto lat, zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń, a przede wszystkim - tego jednego najważniejszego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 09:06
-
Dziękuje kochane moje
Czytałam temat ze było o teściach oj moi to długa historia masakra tesciową mam super ale teśc to koszmar dwulicowy obłudny wrr
Co do rodzicó i reakcji na starania w pierwszej ciąży nie powiedzielimy im dopiero jak byłam w 12 tyg po badaniach i wiedziałm że bedzie córcia już dostali pod choinke małe skarpetki oj popłakała sie cała rodzinka hehehe
Teraz rozmawiałąm z mamą mówiłąm że chce że wsumie umowa do konca przyszłego roku szef stary a tak bede miałą szanse z Zuzanną być w wakacje w domku przyszłe a potem prawie cały rok bede ją mogła odprowadzac do pierwszej klasy
Moja mama sie cieszy przeszła przez ostatni rok wiele ( nowotwóe piersi zabieg chemia radio) 31 lipca mija rok od ostatniej chemii i jest wsjo ok dziekuje bogu za każdy dzień za każdą dobrą nowinke pracuje jest młoda ma 52 lata wiec czeka na drugą wnusiez otwartym sercem i ramionami a dziadke to ze szczęscia zwariuje bo narazie to zwariował na punkcie Zuzanny
co do imienia Zuzanna to potwierdzam oj uparte, knąbrne i zawsze stawia na swoimale kocham ja nad życie bo jest moja wymarzona wymodlona
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój maż jakoś nie chciał drugiego ciągle marudził że on nie ma cierpliwości że jedno wystarczy ale po tym weekendzie całkowice sie odmienił i bardzo mnie to cieszy
dlatego teraz jestem spokojniejsza i wiem że niedługo sie udamusi bo Zuzka nas zamęczy codzienie mówi ze chce siostre a i połowie rodziny powiedział ze bedzie miec siostre nawet mój tata ostatnio mnie spytał czy wiem cos na ten temat hehehehe
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:jak widzicie po imieniu mojego pierwszego dziecka jestem zwolenniczką nietypowych imion, zwłaszcza ze mieszkam za granicą i nie widzę jak koledzy wołają Przemysław czy malgorzata....
hej, Anastazjaa nieźle się uśmiałam, mój syn ma na imię Przemek!Jak się urodził nie było planów zagraniczych, od 6 lat mieszkamy w Belgii i jest po prostu masakra:)Nawet sobie nie zdawałam sprawy na ile sposób można je wymawiać i pisać np, Szemek, Semek, Tszemek, Premek itd, nie wspomnę już o dłużej formie Przemysław:)
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj pamiętam jak wyłam w 2008 roku jak poszłam na bete w dniu spodziewanej i wyszło 1,18 i babka mówi nie nie ma ciąży
a potem była wizyta u gina cos tam cos tam sie dzieje kolejna beta i już wiedziałm 5 tydzien hehehe największy prezent na rocznice slubu
choć spędzaliśmy ja w szpitalu to wspominam z łezką w oku
teraz chciałm żeby niunia byłą marcowa jak moja mama nio ale nie wyszło ważne zeby zrowa była a reszta mało ważna -
nick nieaktualny