My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróciłam już... wyniki po 15... ale pecha miałam... od pomieszczenia gdzie pobierają krew do poczekalni stoja tylko drzwi szklane a wszystko to klitka 2X2 i za mną siedziała sąsiadeczka mojego byłego M i jego żonki... i pani laborantka (stara rura) pyta głośno a który to tydzień może być ciąży? masakra sąsiadka tak się na mnie spojrzała i głupio uśmiechnęła... także o tym że byłam na becie będą już wszyscy wiedzieli bez względu na wynik...
-
Katjaa wrote:ooo jak ładnie.... podoba mi się...
Mnie też sie bardzo podoba
a my od lipca zaczynamy konkretne starania aa juz sie doczekac nie moge hehehe teraz niestety temp spadła ic zekam już na tą małpe@ ale za to potem jak bedzie cudownie hehe zastanawiam sie od któego dnia zacząć potem testy ovu robic
-
Krokodylica wrote:Ja celuję w bliźniaki: Franio i Zuzia.
Tylko małżowi się imię Franciszek nie podoba i nie chce się zgodzić. Ale ja go przysiądę i wymuszę na nim zgodę.
oj hehe ja Zuzie już mam teraz ewentualnie Franio hehe choć wolałabym córcie drugąKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eee, to spoko, ja w seksie nie uczestniczę
mam majtasy naciągnięte pod szyję, jak tu już niektóre wiedzą więc ten temat mnie nie rusza
Katja na becie to jest news!
nad imionami będę myśleć, jak będzie kogo nimi obdarzyć
jaki tatoo?? gdzie? i co przedstawia??
dzięki Cymcia!
Malenq, trzymam kciuki, żeby gin na zastępstwie jednak zajrzał gdzie trzebaKatjaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Mnie też sie bardzo podoba
a my od lipca zaczynamy konkretne starania aa juz sie doczekac nie moge hehehe teraz niestety temp spadła ic zekam już na tą małpe@ ale za to potem jak bedzie cudownie hehe zastanawiam sie od któego dnia zacząć potem testy ovu robic
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
U mnie jakieś krzaki już na początku cyklu. Ciekawe, ciekawe...
Katja co się przejmujesz jakąś rurą sąsiadką, niech sobie gada.
Właśnie też chcę zobaczyć tatuaż, jest gdzieś wczesniej? Idę pozaglądać co tam napisałyście.Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beszka wrote:Dzien dobry
Katja trzymam kcciuki!!! daj znac jak bedziesz miala wynikino i powodzenia na egzaminie
cymcia tempka zmierzona, niestety jajca nie zostaly zaplodnione
dzis rano sobie jeszcze raz test zrobilam, tak dla pewnosci z porannego moczu. i kichajakos w poprzednich miesiacach tak bardziej an luzie podchodzilam. wiadomo - smutno bylo, poplakalam i dalej do boju. a teraz...ehh.
w kazdym razie dziewczyny chcialam sie Was o cos radzic, z gory przepraszam za marudzenie. jak wiecie mieszkam w No a w tym kraju trzeba sie dwa lata starac, by zaczeli robic jakiekolwiek badania. do PL jedziemy po 20.07 wiec juz bedzie po ovu (mam nadz.). tak przeanalizowalam swoje wykresy i wqydaje mi sie, ze mam za malo progesteronu. od 3 cykli mam plamienia przed @, bole z krzyza - no w tym cyklu byly b.silne. no i ten dosc plaski wykres w tym cyklu. tempki tez jakies wysokie nei sa (zazwyczaj skakly mi do powyzej 37).
rok temu badalam progesteron, to lekarka pow.,ze ciut nizszy ale nie mam sie martwic. poszukam zaraz wynik i wam napisze ile to tam bylo.
mam w domu dwa opakowania luteiny i zastanawiam sie czy wziac od nowego cyklu? jak sadzicie?
Beszka ja tez zrobiłam i tez kichaniby czułam ale smutno mi sie zrobiło tym bardziej że liczyłam na sliczny dwukreskowy prezent urodzinowy
-
nick nieaktualnyProszę o cierpliwość, zdjęcia będą jak się zagoi za 2 tyg. Mąż się obraził bo on biedny tatuaży nie lubi a że go nie posłuchałam to teraz trzaśnie focha. Daje mu max 2 tyg i się będzie musiał oodfochać
cymcia, Tamka, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dzień dobry Kochane!
Od rana już o seksie....
a co sobie bedziemy żałować hehehe my też mieliśmy cudne bzykanko wczoraj hehehe szkoda że to czas który owocny nie bedzie hehehe ale za to jak sie wezme w lipcu to zobaczycie w sierpniu bedą dwie krecjhy jak nicAsha, Malenq, Katjaa, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto będę ostatnia co zobaczy, bo za 2tyg. to ja w samolocie będę, a lapka ze sobą nie biorę....buuuuu proszę marii o zdjęcie na priv, bo jak po 10dniach wrócę - to raczej Was nie nadrobię hehehe....zgubiłam to info, jeżeli wcześniej pisałaś, a co sobie zrobiłaś???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny