My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Kto uuuurodzoooony w li...pcu powstań powstań powstań..... kieliszek swój do ręki weź...
No dobra już nie będe fałszować
Kotka spóźnione ale szczere STO LAT , Biedroneczka również STO LAT
Lecę nadrabiać dalej bo naskrobałyście jak zwykle -
Katjaa jeszcze 2 godzinki i wyniki
dzisiaj w pracy nie wiedzialam w co rece wlozyc. pewnei tak do konca tyg. bedzie a od pon. przez dwa tyg. luuuzy a potem urlop.
poczytalam sobie w necie o tych moich plamieniach przed @ i po, bolach w krzyzu itp. i nie jest ciekawie. mam nadz.ze nic z rzeczy ktore wyczytalam...tylko stres...a jesli juz to niech to bedzie 'tylko' progesteron
czy emendrioze mozna stwierdzic poprzez badanie usg? -
dziewczyny, a ja dobrą wiadomość dzisiaj usłyszałam, moja koleżanka, która bardzo chorowała-rak z przerzutami przez kilka lat, jest w ciąży lekarze nie dawali szans a tu proszę już 2 dzieciątko w drodze!!!
Anastazjaaa, cymcia, Malenq, Arienna lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:dziewczyny, a ja dobrą wiadomość dzisiaj usłyszałam, moja koleżanka, która bardzo chorowała-rak z przerzutami przez kilka lat, jest w ciąży lekarze nie dawali szans a tu proszę już 2 dzieciątko w drodze!!!
to bardzo budująca wiadomość -
Lili83 wrote:dziewczyny, a ja dobrą wiadomość dzisiaj usłyszałam, moja koleżanka, która bardzo chorowała-rak z przerzutami przez kilka lat, jest w ciąży lekarze nie dawali szans a tu proszę już 2 dzieciątko w drodze!!!