My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Ja to licze dzis na jakies winko i miły wieczór
własnie do mnie córcia dzwoniła że z dzidziem na działce są i wcina groszek
Ja swojego już uprzedziłam że dzisiaj mam zamiar się upier*olić winem.
Nie uwierzył.Anuśka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Ja w czwartek idę na solarium natryskowe i pazurki, tego pierwszego strasznie się boję bo nigdy nie robiłam a jestem taka blada ze wstyd tak na wesele iść
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCałą drogę wracałam z wynikami i ryczałam... mój wynik to 0,00 mlU/ml. wiem że miałam mieszane uczucia co do ciąży ale pragnęłam tego dziecka... a teraz to już się rozryczałam na całego pisząc to... straciłam ukochanego mężczyznę i nie jestem w ciąży... normalnie super... ;(
-
Katjaa wrote:Całą drogę wracałam z wynikami i ryczałam... mój wynik to 0,00 mlU/ml. wiem że miałam mieszane uczucia co do ciąży ale pragnęłam tego dziecka... a teraz to już się rozryczałam na całego pisząc to... straciłam ukochanego mężczyznę i nie jestem w ciąży... normalnie super... ;(
-
Katja współczuję trzymaj się
A tak wogóle to witajcie dzisiaj czytałam, a nie zdążyłam się przywitać, bo mnie sen dopadł , Malenqa współczuję wymiotów ja mam na szczęście tylko mulenie, i gorzej z jedzeniem, jak w tamtym tygodniu ciagle jadłam tak w tym nie mogę jeść -
Katjaa wrote:Całą drogę wracałam z wynikami i ryczałam... mój wynik to 0,00 mlU/ml. wiem że miałam mieszane uczucia co do ciąży ale pragnęłam tego dziecka... a teraz to już się rozryczałam na całego pisząc to... straciłam ukochanego mężczyznę i nie jestem w ciąży... normalnie super... ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 15:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny