My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nenaa pewnie śpi:)
Stara Nenaaa mocno śpi.... My się jej boimy, na palcach chodzimy... Jak się zbudzi to nas zje...Na pewno wstanie głodna hi hi
Malenq, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:A nie wiem Anuśka właśnie, na łeb mi wali czy co.
Jakoś mi tak źle, samotnie i przykro i w ogóle nie wiem co jeszcze.
Ale dlaczego to też nie wiem. Trochę mnie tam mąż wczoraj zdenerwował ale to nie aż taki powód do ryczenia. -
Krokodylica wrote:A nie wiem Anuśka właśnie, na łeb mi wali czy co.
Jakoś mi tak źle, samotnie i przykro i w ogóle nie wiem co jeszcze.
Ale dlaczego to też nie wiem. Trochę mnie tam mąż wczoraj zdenerwował ale to nie aż taki powód do ryczenia.Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak żyć kobiety gdy nawet własna siostra mówi że nie ma czasu dla mnie... powiedziałam jej o wszystkim że nie jestem w ciąży że M mnie opuścił i o tym jak mi źle że mam problemy finansowe i z mieszkaniem... a ona że nie ma czasu na głupoty bo idą z narzeczonym do znajomych... nawet nie zainteresowała się że od paru dni nie jestem z M i jest mi w chuj ciężko...
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Może się użalam nad sobą i za pare dni mi to wszystko minie... ale na dzień dzisiejszy musze się wyżalić... Przepraszam
A żyć masz dla kogo bo i dla siebie i dla córki, więc uszy do góry...
-
nick nieaktualnydo tego wszystkiego napisała moja przyjaciółka że rozmawiała z moim byłym M... i zapytała czemu mnie zostawił, odpowiedz brzmiała: bo się ciągle kłóciliśmy ale ja zawsze będę miał Kasię w moim sercu...
az mu odpisałam żeby to moje miejsce w swoim serce wsadził sobie w dupe!Krokodylica lubi tę wiadomość