My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny już zapomniałam co i komu chciałam skomentować
buuu notatki musze zacząć robić
Katja, kochana nie wiem co mam powiedzieć... Ściskam mocno
Bedroneczko :** sto lat kochana i spełnienia marzeń!!!
Nastaka - w Filipinach sa Biedronki????????? Ps. super że wracacie do EuropkiJennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatja ja tylko jednego słabego drineczka obaliłam. Więcej nie dałabym rady. Dla mnie jeden i koniec. Nie mam głowy do picia, ale jak się zestarzeję to może się nauczę tej sztuki
A tak ogólnie wydaje mni się, że dobrze Ci było w ciemnych włosach. Tak rasowo wyglądałaś. Może zastanow się nad zmianą fryzurki i koloru? Takie zmiany po rozstaniach dobrze robią
Co do cytatów na fejsa nie pomoge, ale weź Ty go usuń ze znajomych. Po co go trzymasz na fejsie?
Edit: Yasmin, Biedronki jeszcze nie doleciały na Filipiny. A ja pisałam o tym co jadłam rok temu w Polsce. Te jagodzianki z Biedry są pyszne. Ale tylko ciepłeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:41
Yasmin, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Edit: Yasmin, Biedronki jeszcze nie doleciały na Filipiny. A ja pisałam o tym co jadłam rok temu w Polsce. Te jagodzianki z Biedry są pyszne. Ale tylko ciepłe
przepraszam
no serio notatki musze robić
Nasturcja, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
Ja dopeiro zawitalam dzis wczoraj nie mialam suly od 7-20 na egzmainach.. a dzis od 7-18 dopeiro teraz sobe siadlam na luzie
a tu sie pochwale co dostalam od moich uczniow w podziekowaniu za opieke nad ich grupasami robili na zajeciach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 19:13
Yasmin, Nasturcja, Katjaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dzien dobry kochane
Ja dopeiro zawitalam dzis wczoraj nie mialam suly od 7-20 na egzmainach.. a dzis od 7-18 dopeiro teraz sobe siadlam na luzie
a tu sie pochwale co dostalam od moich uczniow w podziekowaniu za opieke nad ich grupasami robili na zajeciach
Ja juz miała pisać gdzie Ty się podziewasz i czy mi znów umknął post w którym to oświadczasz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 19:02
Jennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobii mi super niespodzianke
az mi lezka stanela
bo przyszli specjalnie i powiedzieli ze to dla ich ulubioneego opekuna roku
Nasturcja, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Moj M doslal szalu z hot- dogami, non stop nic tylko te hot-ddgi mu rob i by to jadl caly czas, dziasiaj znowu i teraz pojechal zeby bulek dokupic i znowu mu rob, no przeciez do wyzygania juz
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Tak Nastka zielone oczyska mam i bardzo je uwielbiam
i teraz też jestem blondynką
A Kochane mam pytanko: znacie może jakiejś fajne cytaty tak żeby pasowały do mojej sytuacji a żeby umieścić je na facebooku jak ten fiut wejdzie do mnie niech zobaczy że już nie jestem Matka Miłosierdzia i nie cierpię!
http://www.zabawnekartki.pl/Katjaa lubi tę wiadomość