My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOn jest dziwny i stary może dlatego... ale tym co on jej powiedział po prostu spowodował że mój humor dzisiaj wrócił... no bo teraz wiem że to kłamca nie samowity bo jak jest miłość i kłótnie to się próbuje to jakoś rozwiązać, rozmawiać a nie wyprowadzać bo tak robią tchórze! Pokazał mi że nie jest wart mojego uczucia! napisałam mu żeby wsadził sobie te swoje miejsce dla mnie w serce w dupe i po prostu jakby wszystko odeszło ode mnie... ten płacz ta złość i ta miłość... może to chwilowe ale mi pomógł ten sms do niego...
Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brawo Katja... Bardzo dobrze... Cieszę się że humor pomału wraca
Wyczytałam kiedyś takie mądre zdanie, nie jestem pewna czy pasuje do Twojej sytuacji, ale je napiszę :
"Nie wychodź za mężczyznę, który zostawił żonę, bo wyjdziesz za mężczyznę, który zostawia żonę"Nasturcja, Katjaa, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:i tak sobie teraz pomyślałam że jak moje dziecko miałoby mieć takiego ojca za debila to chyba dobrze że nie ma tego dzieciątka... a spotkam kogoś normalnego to będzie
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Brawo Katja... Bardzo dobrze... Cieszę się że humor pomału wraca
Wyczytałam kiedyś takie mądre zdanie, nie jestem pewna czy pasuje do Twojej sytuacji, ale je napiszę :
"Nie wychodź za mężczyznę, który zostawił żonę, bo wyjdziesz za mężczyznę, który zostawia żonę"
Słowa trafione w sedno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No nareszcie pozytywne nastawienie widzę... A laseczka jesteś niezła, więc długo nie będziesz szukać
Do laseczki mi daleko... a na razie robię sobie przerwę od facetów muszę psychicznie nabrać równowagi...
A dla żarciku dodam swoje zdjęcie niedawno robione ale przed zmiana na blonda żeby było śmiesznie...
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10478150_555160644592739_443065041929695244_n.jpg
phi phi phi -
Hehe, no, stara Nena mocno spała, teraz wstała głodna i zła...a było nie budzić! A nie wiem co mam zjeść, protestuję, nic nie będę jadła...no ale muszę, nie mogę być głodna bo się będę awanturować...ale też na nic konkretnego nie mam ochoty. O losieee.
Katja, wspieram, Słońce!
Solenizantkom życzę sto lat i spełnienia marzeń!
Anuśka, oby jajco pękło ładnie i dopadła go szybko jakaś mocarna kijanka!
Tamuś, trzymam kciuki za pomyślne wieści i mądre pokierowanie Wami w klinice
Krokodyl, oby dół szybko poszedł precz...
Justta, Malenka, dużo zdrówka!
Dla reszty NiewiastKatjaa, justta, Malenq, Krokodylica, cymcia, Tamka, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa przykro mi z powodu ciąży ale z drugiej strony widocznie los szykuje Ci coś znacznie lepszego, nie z tym facetem.
Nasturcja ale fajnie, że się przeprowadzacie
Jeszcze godzina i będę w domku uff, następny koncert za 2 tygKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Nastka zielone oczyska mam i bardzo je uwielbiam
i teraz też jestem blondynką
A Kochane mam pytanko: znacie może jakiejś fajne cytaty tak żeby pasowały do mojej sytuacji a żeby umieścić je na facebooku jak ten fiut wejdzie do mnie niech zobaczy że już nie jestem Matka Miłosierdzia i nie cierpię!
Anuśka ten Twój zajefajny ale nie dodam go na fb hehehe
Nastka nie pij już tyle bo dostaniesz wisielczego humoru jeszcze tak jak wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej,
Zgadzam się z Katja.. jednak alkohol jest dla szczęśliwych ludzi..
a u mnie szybka wizyta u gina i grzybica - cholera no.. to pewnie przez mierzenie tej temperatury, chyba to zmienię..no i jutro lecę na progesteron. Ma znaczenie o której godzinie się pójdzie? nie orientuję się..
Do tego brzuch mnie tak boli, że chyba nospę wezmę.. nie daję radę.. w piątek powinnam dostać okres.. wole go dostać w ten piątek, bo w poniedziałek na wczasy jedziemy, oby się nie przesunęło w czasie, bo ciężko przejechać pół świata z @Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:30
Katjaa lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Kochana teraz klaskałam na 30 seconds to mars a za 2 tyg robię sztuczny tłum na metallice
takie mam hobby
Mnie już drażni taki hałas
marissith lubi tę wiadomość