X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś dziwny mi się ten Twój były wydaje....

Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On jest dziwny i stary może dlatego... ale tym co on jej powiedział po prostu spowodował że mój humor dzisiaj wrócił... no bo teraz wiem że to kłamca nie samowity bo jak jest miłość i kłótnie to się próbuje to jakoś rozwiązać, rozmawiać a nie wyprowadzać bo tak robią tchórze! Pokazał mi że nie jest wart mojego uczucia! napisałam mu żeby wsadził sobie te swoje miejsce dla mnie w serce w dupe i po prostu jakby wszystko odeszło ode mnie... ten płacz ta złość i ta miłość... może to chwilowe ale mi pomógł ten sms do niego... :D

Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak sobie teraz pomyślałam że jak moje dziecko miałoby mieć takiego ojca za debila to chyba dobrze że nie ma tego dzieciątka... a spotkam kogoś normalnego to będzie ;D

Krokodylica, cymcia, Arienna lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Katja... Bardzo dobrze... Cieszę się że humor pomału wraca :)
    Wyczytałam kiedyś takie mądre zdanie, nie jestem pewna czy pasuje do Twojej sytuacji, ale je napiszę :
    "Nie wychodź za mężczyznę, który zostawił żonę, bo wyjdziesz za mężczyznę, który zostawia żonę"

Nasturcja, Katjaa, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    i tak sobie teraz pomyślałam że jak moje dziecko miałoby mieć takiego ojca za debila to chyba dobrze że nie ma tego dzieciątka... a spotkam kogoś normalnego to będzie ;D
    No nareszcie pozytywne nastawienie widzę... A laseczka jesteś niezła, więc długo nie będziesz szukać :)

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Gwiazdeczki :)
    Padam na pysk :/
    Mam tutaj 2 dni do nadrobienia, zabieram się do roboty

Malenq, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Brawo Katja... Bardzo dobrze... Cieszę się że humor pomału wraca :)
    Wyczytałam kiedyś takie mądre zdanie, nie jestem pewna czy pasuje do Twojej sytuacji, ale je napiszę :
    "Nie wychodź za mężczyznę, który zostawił żonę, bo wyjdziesz za mężczyznę, który zostawia żonę"

Słowa trafione w sedno :D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś w tym jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Wygralas internety tym przyslowiem. Piekne!

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No nareszcie pozytywne nastawienie widzę... A laseczka jesteś niezła, więc długo nie będziesz szukać :)

Do laseczki mi daleko... a na razie robię sobie przerwę od facetów muszę psychicznie nabrać równowagi... :)
    A dla żarciku dodam swoje zdjęcie niedawno robione ale przed zmiana na blond :P a żeby było śmiesznie...

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10478150_555160644592739_443065041929695244_n.jpg

phi phi phi :P

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no, stara Nena mocno spała, teraz wstała głodna i zła...a było nie budzić! A nie wiem co mam zjeść, protestuję, nic nie będę jadła...no ale muszę, nie mogę być głodna bo się będę awanturować...ale też na nic konkretnego nie mam ochoty. O losieee.
    Katja, wspieram, Słońce!
    Solenizantkom życzę sto lat i spełnienia marzeń! :)
    Anuśka, oby jajco pękło ładnie i dopadła go szybko jakaś mocarna kijanka! ;)
    Tamuś, trzymam kciuki za pomyślne wieści i mądre pokierowanie Wami w klinice :)
    Krokodyl, oby dół szybko poszedł precz... :)
    Justta, Malenka, dużo zdrówka! :)
    Dla reszty Niewiast <3

Katjaa, justta, Malenq, Krokodylica, cymcia, Tamka, Arienna lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa przykro mi z powodu ciąży ale z drugiej strony widocznie los szykuje Ci coś znacznie lepszego, nie z tym facetem.
    Nasturcja ale fajnie, że się przeprowadzacie :)
    Jeszcze godzina i będę w domku uff, następny koncert za 2 tyg ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja masz zielone oczy? Ja tez. Jam blondyna naturalna z zielonymi oczyskami. :D

O kurde, glowa mnie boli po jednym, słabym drinku. Ale mam łeb do picia... :D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariss a co Ty za koncerty dajesz ;) ?

marissith lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Nastka zielone oczyska mam i bardzo je uwielbiam :) i teraz też jestem blondynką :P

A Kochane mam pytanko: znacie może jakiejś fajne cytaty tak żeby pasowały do mojej sytuacji a żeby umieścić je na facebooku jak ten fiut wejdzie do mnie niech zobaczy że już nie jestem Matka Miłosierdzia i nie cierpię!

Anuśka ten Twój zajefajny ale nie dodam go na fb hehehe
    Nastka nie pij już tyle bo dostaniesz wisielczego humoru jeszcze tak jak wczoraj :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:18

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mariss a co Ty za koncerty dajesz ;) ?
    Anuśka, mi się coś kojarzy, że nasza Mariss gra na cymbałkach w przyzakładowej orkiestrze :D

marissith, Anuśka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Anuśka, mi się coś kojarzy, że nasza Mariss gra na cymbałkach w przyzakładowej orkiestrze :D

ehe ja przeczytałam zamiast przyzakładowej to przypogrzebowej orkiestrze ehhehehe

Nenaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana teraz klaskałam na 30 seconds to mars a za 2 tyg robię sztuczny tłum na metallice :) takie mam hobby

Nenaaa, Malenq, Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,

Zgadzam się z Katja.. jednak alkohol jest dla szczęśliwych ludzi..
    a u mnie szybka wizyta u gina i grzybica - cholera no.. to pewnie przez mierzenie tej temperatury, chyba to zmienię..no i jutro lecę na progesteron. Ma znaczenie o której godzinie się pójdzie? nie orientuję się..

Do tego brzuch mnie tak boli, że chyba nospę wezmę.. nie daję radę.. w piątek powinnam dostać okres.. wole go dostać w ten piątek, bo w poniedziałek na wczasy jedziemy, oby się nie przesunęło w czasie, bo ciężko przejechać pół świata z @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:30

Katjaa lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Kochana teraz klaskałam na 30 seconds to mars a za 2 tyg robię sztuczny tłum na metallice :) takie mam hobby
    Aaa widzisz, to źle skojarzyłam...a to poważniejsza sprawa, młoda żeś to możesz i masz siłę jeszcze tak poszaleć ;) Mnie już drażni taki hałas ;)

marissith lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 613 614 615 616 617 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ