X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    U nas to już oficjalne. Nie przenosimy się do Malezji. Wracamy do Anglii. Do Manchesteru naszego! Ostatnie 2-3 miesiące na Filipinach. Cieszę się. Wrócę do mojej starej pracy :) :)
    Jeszcze zatesknisz do słonecznych Filipin w deszczowej angli, ale cieszę się razem z wami, byłam na plaży w Liverpoolu tam gdzie te posągi w wodzie stoją, pięknie....

Nasturcja lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Że ten iż się narąbiesz jak biszkopcik winkiem ???

O ten, ten właśnie.

Mam dzisiaj od rana wisielczy nastrój.
    Właściwie to od wczoraj wieczór.
    Nie wiem - hormony mi buzują czy jaka cholera?
    Cały czas ryczę.
    Mój się mnie pyta co ja taka smutna, że wyglądam jak by mi pies zdechł.
    To mu powiedziałam co mi leży na wątrobie i dalej się poryczałam. Masakra.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko też uważam że widocznie tak musiało być... Dzięki Kochane za wsparcie...
    Najchętniej to bym się wyprowadziła jak najdalej od mojej miejscowości może tam bym kogos poznała normalnego... Któraś mnie przygarnie i ma jakiegoś wolnego normalnego wśród swoich znajomych? hehe

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa facet jest jak kibel, albo zasrany albo zajęty.

A tak serio to nie martw się, poznasz wkrótce kogoś wspaniałego.

Anastazjaaa, Katjaa, cymcia lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Katjaa facet jest jak kibel, albo zasrany albo zajęty.

A tak serio to nie martw się, poznasz wkrótce kogoś wspaniałego.
    .......z duzym......zdrowym...plemniorem...;-)

Anuśka, cymcia lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kroko też uważam że widocznie tak musiało być... Dzięki Kochane za wsparcie...
    Najchętniej to bym się wyprowadziła jak najdalej od mojej miejscowości może tam bym kogos poznała normalnego... Któraś mnie przygarnie i ma jakiegoś wolnego normalnego wśród swoich znajomych? hehe
    Kochana Ty się nie wyprowadzaj, tylko skocz do fryzjera, kosmetyczki itp, zrób się na bóstwo i pokaż gadowi co stracił a jak już się od niego uwolnisz to zobaczysz że dookoła jest mnóstwo facetów, leżą na chodniku jak niedopałki (ale mi się palić chce ;) ) trza tylko łapkę wyciągnąć i na taką super babeczkę jak Ty to polecą jak misie do miodu :D

Asha, Malenq, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    U nas to już oficjalne. Nie przenosimy się do Malezji. Wracamy do Anglii. Do Manchesteru naszego! Ostatnie 2-3 miesiące na Filipinach. Cieszę się. Wrócę do mojej starej pracy :) :)
    No kochana... Tak czytam to co piszesz i wydaje mi się że teraz zajdziesz... Bo mam wrażenie że boisz się lekarzy i traktowania pacjentów na Filipinach a teraz jak wiesz że wracasz do UK to odrazu Ci się wszystko odblokuje i poleci tempka do góry i zielony kropek nastanie ;D

Krokodylica, Malenq, Nasturcja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja...:( wiem, że chciałaś maleństwo....ale kobietki mają rację, może tak miało być....Anuśka to dobrze ujęła...szukajcie a znajdziecie - się mówi....
    będzie dobrze...
    Krokodylku niecny plan picia, może skończyć marnie, jak masz taki kiepski humorek, bo może Ci się jeszcze bardziej popsuć...ja tak mam, że jak z żalem zaczynam pić, to później jest syrena na cały dom.....główka do góry......

Anuśka, cymcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No kochana... Tak czytam to co piszesz i wydaje mi się że teraz zajdziesz... Bo mam wrażenie że boisz się lekarzy i traktowania pacjentów na Filipinach a teraz jak wiesz że wracasz do UK to odrazu Ci się wszystko odblokuje i poleci tempka do góry i zielony kropek nastanie ;D
    też tak myślę i GRATULUJĘ powrotu do Europy...zawsze to do Nas bliżej:)

Anuśka, Nasturcja, Asha lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Katja...:( wiem, że chciałaś maleństwo....ale kobietki mają rację, może tak miało być....Anuśka to dobrze ujęła...szukajcie a znajdziecie - się mówi....
    będzie dobrze...
    Krokodylku niecny plan picia, może skończyć marnie, jak masz taki kiepski humorek, bo może Ci się jeszcze bardziej popsuć...ja tak mam, że jak z żalem zaczynam pić, to później jest syrena na cały dom.....główka do góry......

E tam. Czasem trzeba sobie poryczeć.
    Chyba że pan fryzjer poprawi mi humor, to i napić się później będzie raźniej.

Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno za jakiś czas, gdy po raz kolejny obudzę się w Anglii a tam znowu będzie padać, zatęsknię za słońcem i upałem, ale myślę, że za Filipinami jednak nie :P
    Owszem, fajna przygoda, fajnie poznać nowych ludzi i kulturę, zobaczyć jak inni żyją i pomieszkać w tak odległym miejscu świata, ale jednak... już chcę do Europy. Już się najeździłam i nazwiedzałam. Teraz czas już się ustatkować a nie latać po dalekim świecie :P Do Malezji najwyżej pojedziemy na urlop kiedyś :P

Krokodylica, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide się napić... Pierdol*** ten cały system życia...

Nasturcja, Asha lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Ide się napić... Pierdol*** ten cały system życia...

Wyśpij się.
    A od pier*olenia systemu to przepraszam dzisiaj jestem ja. :]

PS. Booooszzzz przeczytałam "wyspać się" a tam "napić się"....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 15:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja czy ja wiem, córkę masz, więc system wciąż taki sam, tylko my zmieniamy podejście...ale jak Tobie to pomoże, to idź kochana, upij się, ale jutro pamiętaj to NOWY DZIEŃ, z NOWĄ TOBĄ.....porzuć smutki i skocz na łowy ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widzę, że my wszystkie chyba dziś pijemy. A wczoraj ryczałyśmy :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    To widzę, że my wszystkie chyba dziś pijemy. A wczoraj ryczałyśmy :P
    Nie...ja jestem grzeczna, ja nie pije :-)

Malenq lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Nie...ja jestem grzeczna, ja nie pije :-)
    Kochana, Tobie tempka rośnie to Ty nie musisz hi hi... Ja też raczej soczki i wodę jeno bo lada dzień jajo mi się wykluje ;D

• Asha Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kochana, Tobie tempka rośnie to Ty nie musisz hi hi... Ja też raczej soczki i wodę jeno bo lada dzień jajo mi się wykluje ;D
    No nie nie...mus o jajo dbac...jajo najcenniejsza rzecz ;-)... Co z tego ,ze temp rosnie...fasola ma mi rosnac ;-)

Anuśka lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja z wami się napiję tylko że bez procentowy soczek mam pomarańczowy, może być?

Nenaa gdzie ty dzisiaj jesteś ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 16:10

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nenaa pewnie śpi:)

‹‹ 611 612 613 614 615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ