My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Nenaa to już w przyszłym tygodniu, ja 4lipca mam:) spokojnie...nie przeskoczysz procedur....
Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Asha, a może hamburgerka dla odmiany?
Co Wy tak te hot dogi męczycie?
Katjaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To mojemu cos nawalilo...caly czas to samo by teraz jadl...od dwoch tygodni hot - dogi, od jutra sie skonczy !!!! Postanowione !!!
-
KotkaPsotka wrote:Bo o mnie nikt nie pamieta
. Na moje wyniki testu nikt nie czeka, nikt nie pyta
. Moze jestem tu za krotko? Moze za malo pisze? Nie umiem sie wbic w grupe, nie mam fanek wykresu wyczekujacych od rana na wiadomosc
. Taka juz jestem ,ze moze nei rzucam sie w oczy, ze moze mnie nikt nie lubi i nikogo nie interesuje, moze nie umiem sie przebic i mocno krzyczec i zaistniec
. Zycie.
btw. test oczywiscie negatywny. odstawiam progesteron, jutro @
KOchana- to wynika z tego ze po porstu akurat skoro sie pojawily II to wszytskie sa podrajcowane
ja codziennie cdo was zagladam na wykresikiale nie raz trdudno spamietac kiedy ktora testuje
Mysle ze kazda z nas kazdej kibicuje kiedy trzeba pocieszy albo nakrzyczy
ale zawsze o wszytskich sie mysli
PS TUle wszytskie dziewczynki ktore poczuly sie "porzucone"konwalianka wrote:To się GŁOŚNO chwalę dzisiejszym torcikiem dla mojego wróbelka..
http://zapodaj.net/4bb509976b9df.jpg.html
5h pracy i tort gotowy - hehe
Piekny
Yasmin wrote:Poznajcie mojego nieśmiało machającego do Was bladziocha
https://www.dropbox.com/s/tuozes00zidt9cq/2014-06-27%2006.34.57.jpg
GRATULACJE jeszcze razkonwalianka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:heheh Asha ja wczoraj jadłam hot-dogi hehehehe...ale tak mnie "przymusiło" że musiałam i dzisiaj na II śniadanie miałam powtórkę heheh....ale już dość, spędziłam apetyt....
-
nick nieaktualny
-
Tak bedzie weekendowe spa
Ale smutno mi juz ze nie ma mezulka.. i juz zcyamsie martwic czy dojada bez przeszkod .. ja ogolnie jestm cykor jesli chodzi o dluzsze jazdy .... ma sie odmeldowac jak dojada wiec teraz przez 3-4 h bede co rusz patrzyla na tel ;/
aa teraz czytalam :
Kociaku co do badania nasienia.. kiedy maz mial ostatnio dziecko ??
nasienie zmienia sie co rusz.. i tak naparwde skoro tyle ie staracie i nic...to wg mnie gin powinien jednak sprawdzic bo np moze byc tak ze maz ma stan zapalny jakies bakterie i niszcza plemniki.. wystarczy ze zrobuily by mu sie zylaki powrozka ..co skutecznie utrudnia zajscie w ciaze , moze miec poprzez przebyla infekcje zatkane kanaliki nasienne .. i tak naparwde plemniki moga byc np uwiezione wjadrach i nie przedostaja sie ..
dlatgo to ze facet ma juz dzieci nie przekresla tego ze ma prblem z plodnoscia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 16:29
Yasmin lubi tę wiadomość