My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ciężarówki uprasza się o nie podskakiwanie i nie przeskakiwanie... Bo jeszcze dzidziusie się zdenerwująMalenq wrote:Nenaa to już w przyszłym tygodniu, ja 4lipca mam:) spokojnie...nie przeskoczysz procedur....
Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To mojemu cos nawalilo...caly czas to samo by teraz jadl...od dwoch tygodni hot - dogi, od jutra sie skonczy !!!! Postanowione !!!Nenaaa wrote:Asha, a może hamburgerka dla odmiany?
Co Wy tak te hot dogi męczycie?
Katjaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurczak, w ciąży może jest, zachcianki ma takie jakieś, spytaj się Go czy Go tam czasem jakaś pszczółka nie zapyliłaAsha wrote:To mojemu cos nawalilo...caly czas to samo by teraz jadl...od dwoch tygodni hot - dogi, od jutra sie skonczy !!!! Postanowione !!!
-
KotkaPsotka wrote:Bo o mnie nikt nie pamieta
. Na moje wyniki testu nikt nie czeka, nikt nie pyta
. Moze jestem tu za krotko? Moze za malo pisze? Nie umiem sie wbic w grupe, nie mam fanek wykresu wyczekujacych od rana na wiadomosc
. Taka juz jestem ,ze moze nei rzucam sie w oczy, ze moze mnie nikt nie lubi i nikogo nie interesuje, moze nie umiem sie przebic i mocno krzyczec i zaistniec
. Zycie.
btw. test oczywiscie negatywny. odstawiam progesteron, jutro @
KOchana- to wynika z tego ze po porstu akurat skoro sie pojawily II to wszytskie sa podrajcowane
ja codziennie cdo was zagladam na wykresiki
ale nie raz trdudno spamietac kiedy ktora testuje 
Mysle ze kazda z nas kazdej kibicuje kiedy trzeba pocieszy albo nakrzyczy
ale zawsze o wszytskich sie mysli
PS TUle wszytskie dziewczynki ktore poczuly sie "porzucone"
konwalianka wrote:To się GŁOŚNO chwalę dzisiejszym torcikiem dla mojego wróbelka..
http://zapodaj.net/4bb509976b9df.jpg.html
5h pracy i tort gotowy - hehe
Piekny
Yasmin wrote:Poznajcie mojego nieśmiało machającego do Was bladziocha
https://www.dropbox.com/s/tuozes00zidt9cq/2014-06-27%2006.34.57.jpg
GRATULACJE jeszcze raz
konwalianka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Ty po 2 dniach masz dosc, to co ja mam powiedziec...dzien w dzien tylko parowa i parowaMalenq wrote:heheh Asha ja wczoraj jadłam hot-dogi hehehehe...ale tak mnie "przymusiło" że musiałam i dzisiaj na II śniadanie miałam powtórkę heheh....ale już dość, spędziłam apetyt....

-
nick nieaktualny
-
Tak bedzie weekendowe spa

Ale smutno mi juz ze nie ma mezulka.. i juz zcyamsie martwic czy dojada bez przeszkod .. ja ogolnie jestm cykor jesli chodzi o dluzsze jazdy .... ma sie odmeldowac jak dojada wiec teraz przez 3-4 h bede co rusz patrzyla na tel ;/
aa teraz czytalam :
Kociaku co do badania nasienia.. kiedy maz mial ostatnio dziecko ??
nasienie zmienia sie co rusz.. i tak naparwde skoro tyle ie staracie i nic...to wg mnie gin powinien jednak sprawdzic bo np moze byc tak ze maz ma stan zapalny jakies bakterie i niszcza plemniki.. wystarczy ze zrobuily by mu sie zylaki powrozka ..co skutecznie utrudnia zajscie w ciaze , moze miec poprzez przebyla infekcje zatkane kanaliki nasienne .. i tak naparwde plemniki moga byc np uwiezione wjadrach i nie przedostaja sie ..
dlatgo to ze facet ma juz dzieci nie przekresla tego ze ma prblem z plodnoscia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 16:29
Yasmin lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH