My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agm wrote:Inga, jest inna metoda niż HSG, zapomniałam jak się nazywa, ale polega na podaniu kontrastu z soli fizjologicznej i monitorowaniu przez USG jak przepływa, cena ok 400 zł
agm slyszalam o tej metodzie. Nazywa sie hycose.
Tutaj znalazlam fajne inf
http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,diagnostyka,sub,97 -
A ja rycząca 30(2)tuż przed @ i szczęśliwa. W ciąży nie mogłabym się odchudzać, a trochę chciałabym zrzucić kochanego ciałka, aby być zgrabną i powabną ciężarną. No i jak tylko przyjdzie małpa umawiam się na HSG i w tym miesiącu rozpoczynam kurs... Czyż życie nie jest piękne:)
Pozdrawiam i życzę duuużo optymizmu.
Z radością czytam wcześniejsze wpisy dziewczyn, które się starały, a teraz już nie muszą. Naprawdę budujące!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 16:40
Andzia33 lubi tę wiadomość
Fasolka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to i ja dorzucam z serii water teraphy
http://youtu.be/-WAKjGtDBMMLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Maximka jak miło, a ja się uczę, spoglądam na forum jednocześnie, ciekawe co z tego wyjdzie (z mojej nauki;) Dzisiaj mąż ustala termin badania na drożność... i trochę się boję, ale też mam nową nadzieję. A Tobie gratuluję, bo teraz już mogę...prawda? Cudownych 9 miesięcy...ściskam.
Andzia33 lubi tę wiadomość
Fasolka -
nick nieaktualnyMili wrote:Maximka jak miło, a ja się uczę, spoglądam na forum jednocześnie, ciekawe co z tego wyjdzie (z mojej nauki;) Dzisiaj mąż ustala termin badania na drożność... i trochę się boję, ale też mam nową nadzieję. A Tobie gratuluję, bo teraz już mogę...prawda? Cudownych 9 miesięcy...ściskam.
czy ja wiem czy już możesz ...
testy pozytywne i beta powyżej 350, a ja będę spokojna jak potwierdzi ten cud lekarz ...
Zakładając ten wątek ani nie myślałam że się uda ... chciałam mieć wokół nie tylko same ryczące 20tki
Dlatego Was odwiedzam i mocno każdej kibicuję :* Cieszę się , że wątek cieszy się takim zainteresowaniem
Wspaniałe 30tki w jednym miejscuAndzia33 lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:czy ja wiem czy już możesz ...
testy pozytywne i beta powyżej 350, a ja będę spokojna jak potwierdzi ten cud lekarz ...
Zakładając ten wątek ani nie myślałam że się uda ... chciałam mieć wokół nie tylko same ryczące 20tki
Dlatego Was odwiedzam i mocno każdej kibicuję :* Cieszę się , że wątek cieszy się takim zainteresowaniem
Wspaniałe 30tki w jednym miejscu
Hej, nie marudź tylko zarażaj pozostałe wspaniałe 30:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 16:26
maximka84, Inga, Andzia33 lubią tę wiadomość
Fasolka -
nick nieaktualny