My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny w sierpniu koncze 30 i tak badzo bym juz chciala miec dzidzusia.. Spodobalo mi sie Wasze forum i chetnie sie tu zapisuje. TRZYMAM KCIUKI ZA NAS
Andzia33, MalutkaEve, Saramago, Ciapulinka lubią tę wiadomość
♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykotakota wrote:Dziś stuknęło mi 32 lata... Nawet nie mogę się upić bo biorę leki na stymulację łezka mi się w oku kręci od życzeń o spełnieniu marzeń lub dziecku...ehhh
Kochana wszystkiego co najlepsze ...
wiem, znam te życzenia ...
ale ... naprawde główka do góry ... i Ciebie w końcu bóg wysłucha ... (ps. jesli jesteś osoba wierzącą...polecam nowennę pompejańską...)
Serdecznie Cię ściskamkotakota, celia, FeliceGatto, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kochane 30stki, nie wiem w jakim temacie zadać to pytanie więc piszę tutaj. Krwawię po stosunku. Jasna, jakby rozwodniona krew ze mnie kapie! Dopiero co byłam u gina, nic mi podobno nie dolega, więc skąd to nagle??? Miałyście kiedyś coś takiego?
-
nick nieaktualnyBergo wrote:Kochane 30stki, nie wiem w jakim temacie zadać to pytanie więc piszę tutaj. Krwawię po stosunku. Jasna, jakby rozwodniona krew ze mnie kapie! Dopiero co byłam u gina, nic mi podobno nie dolega, więc skąd to nagle??? Miałyście kiedyś coś takiego?
może to podrażnienie po prostu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, tydzień temu miałam taką nadzieję i nawet zrobiłam beta hcg. Potem jeszcze test "domowy" (mocz) i za każdym razem negatywny, więc niestety moje nadzieję się rozwiały Gdyby jednak okazało się, że to TO, byłabym najszczęśliwszą 30stką na świecie
-
Ja już nie wiem, co myśleć. Mąż żałuję, że za szybko jednak mnie namówił na test, bo widzi, że się trochę podłamałam. A ja już po prostu się nastawiam na grudzień. Wczoraj wieczorem dostałam takiego bólu obu jajników, że aż się wystraszyłam. Myślę jednak, że to raczej będzie okres niestety...
-
To jeszcze ja, jeszcze ja!!! 30 lat skończone w lipcu. Przed kolejnymi urodzinami, jak tylko Bóg mi na to pozwoli, będę świeżo upieczoną mamą (no może nie tak do końca, bo pierworodny ma już prawie 13 lat, ale jednak znów "mamą" )
maximka84, Bergo, rumburak, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/