My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Mam tak zajeb...sty wykres że OF zgłupiał
Zmienił mi linię owulacji na przerywaną
-
Aaa i na kaca wiecie co jest super ;P
toopinia znajomego lekarza. faktycznie dziala pil pil juz taki ledwo ledwo i mowi dajcie mi ranigast .. wzial i po 30-40 min pil dalej bo wytrzezwial -
Ania_84 wrote:Aaa i na kaca wiecie co jest super ;P
toopinia znajomego lekarza. faktycznie dziala pil pil juz taki ledwo ledwo i mowi dajcie mi ranigast .. wzial i po 30-40 min pil dalej bo wytrzezwialAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:OOOO... Genialne... Chyba zakupię i sprawdzę
pamietaj kobiety w ciazy i podczas karmienia nie pija
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:sprawdz za jakies 2 lata
pamietaj kobiety w ciazy i podczas karmienia nie pija
Do 13tego i tak nie piję więc luzzz a później mam nadzieję że i tak nie będę piła to sprawdzę na mężu... Chyba że @ przyjdzie to wtedy sprawdzę na sobie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:A z tą pogodą to dziwnie jakoś... niby ciepło ale słońce zaszło i nie wiem o co chodzi a chciałam z dziećmi nad jezioro pójść...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kac to jedno, a bol okresowy to drugie i w kombinacji dwoch razem to tylko zyly podciac
mi pewnie aznie sie w poniedzialek ;/ -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Tego wykresu malego pod tym co pisze
-
Anuśka wrote:A ja właśnie obżarłam się zupą- kremem brokułowym z grzankami... Uwielbiam... Mam jeszcze na dzisiaj zamarynowane skrzydełka, które usmażę we frytkownicy, ale z tym poczekam aż małż wróci z pracy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No wlasnie chodzi oto, ze sie nie da skopiowac
cos jest spiep...ne
pozniej tylko CTRL+V za suwaczkiem i powinno dzialac ja probowalam u mnie dziala