My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem wam, ze w tym samym czasie prowadzilam drugi wykres, gdzie wpisywalam temp , tak zupelnie z ciekawosci, te bez dodawania stopni kiedy wstalam wczesniej, ale zawsze po przynajmniej 3 h snu i powiem wam ze tamten wykres jest bardziej wiarygodny, bo temp mi spadla juz na dwa dni przed @, wiec nie bede dodawac teraz niczego i zobaczymy jak bedzie
-
Anastazjaaa wrote:No to ładnie ja dwie lamki wina i juz w głowie się kręci a po trzech idę spać... Słaby ze mnie zawodnik
-
Ja też whisky nie tknę. Z alkoholi na chwilę obecną tylko winko.
Dzisiaj sobie zarzucę.
Muszę odsapnąć. Nie wiem dlaczego, ale ten tydzień mnie cholernie zmęczył, nie mam siły palcem ruszyć. A mieszkanie czeka aż je posprzątam. Nie mam siły.
Ale są tego też dobre strony. Jutro USG a ja nie mam siły się stresować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 16:14
-
Krokodylica wrote:Ja też whisky nie tknę. Z alkoholi na chwilę obecną tylko winko.
Dzisiaj sobie zarzucę.
Muszę odsapnąć. Nie wiem dlaczego, ale ten tydzień mnie cholernie zmęczył, nie mam siły palcem ruszyć. A mieszkanie czeka aż je posprzątam. Nie mam siły.
Ale są tego też dobre strony. Jutro USG a ja nie mam siły się stresować. -
Krokodylica wrote:Dzień dobry
Arienna na wczoraj Ci ustawiło? A to ciekawe.
mari tatoo w niczym nie przeszkadza przy rezonansie
choco jakie leniuchują, ja w pracy.
Anuśka wykres masz megaMnie się podoba.
beszka kurcze szkoda męża, a tym bardziej serduszkowania straconego.
Anastazjaaa a ja nie będę Cię sprowadzać na ziemię tylko zaciskam kciuki!
Asha Ty pijaku.
A czemu ciekawe? Na wczoraj, czy przedwczoraj jakos tak, dopiero jak dalam reczne ustawianie wrocilo wszystko do normy, bo ustawilam sobie sama. Wczesniej jak wpisalam tempke bez korekty tez mi przesunelo owulke na wczoraj,
dlatego poprawialam. A czemu ciekawe? -
Arienna wrote:Mialam, potwierdzona testem i wizyta u gina na 4 dni po. Pan gin mowil ze byla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 16:35
-
nick nieaktualny