My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:A czemu ja nie widzę Twojego pocieszającego wykresu?
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Skoro gin tak mowil...jak sie przesunie to testy wychodza poz pare razy w miesiacu,test tylko pokazuje ze hormon wzrasta a nie ze doszlo do owulki i pod wplywem stresu np moze nie dojsc do owu a test nadal bedzie poz, a temp bedzie niska
ale masz śliczny aeatarek trzymam kciuki z akolejny cykl teraz musi sie udaćAsha lubi tę wiadomość
-
My bylismy na zakupach na targu maż nastawił winko porzeczkowe w balonie a ja poszłam na drzemke i niedawno wstałam bolala mnie głowa strasznie teraz robie mielone bo zgłodniałam
maż dzś zażartował jak szlismy koło gumek że teraz i tak sie nie przydadzą przez 9 miesięcy hehehehe obby oby dziś 10 dc hmm wstałam póżniej o godzinke i odjęłam 0,2 z temp czy to dobrze???Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Bo się za bardzo nakręcałam jak dostawałam komentarze typu: Będzie zielono lub Na bank fasolka. Owszem, miłe to było bardzo i fajnie, że ktoś pamięta, ale naprawdę za bardzo się wtedy nakręcałam na ciążę, a teraz przynajmniej jestem ciut spokojniejsza
-
Asha wrote:Powiem wam, ze w tym samym czasie prowadzilam drugi wykres, gdzie wpisywalam temp , tak zupelnie z ciekawosci, te bez dodawania stopni kiedy wstalam wczesniej, ale zawsze po przynajmniej 3 h snu i powiem wam ze tamten wykres jest bardziej wiarygodny, bo temp mi spadla juz na dwa dni przed @, wiec nie bede dodawac teraz niczego i zobaczymy jak bedzie
asha, ja nie rozumiem. bez dodawania czego? bo ja codziennie rano mniej wiecej o tej samej porze mierze temp i inic nie dodaje -
beszka wrote:asha, ja nie rozumiem. bez dodawania czego? bo ja codziennie rano mniej wiecej o tej samej porze mierze temp i inic nie dodaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 17:32
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Chyba dobrze...
Ja też tak robię
oj mamy dzis winko na wieczór pogoda taka senna i duszna hmm ajeszcze czuje sie jak bym miała tego wirusa żołądkowego -
nick nieaktualnyAha, a potem trzeba płacić? Dużo?
A tak w ogóle kiedy się z nimi umówiałaś na inseminację? Poszlas do gina i taki termin Ci dali na listopad? To nawet szybko Ci dali. I fajnie, że za free. Ja czytałam coś o czekaniu półtora roku na inseminację w UK na NHS, ale wiadomo, że chyba w każdym regionie jest inaczej lub zależy ile pacjentek mają. -
Nasturcja wrote:Aha, a potem trzeba płacić? Dużo?
A tak w ogóle kiedy się z nimi umówiałaś na inseminację? Poszlas do gina i taki termin Ci dali na listopad? To nawet szybko Ci dali. I fajnie, że za free. Ja czytałam coś o czekaniu półtora roku na inseminację w UK na NHS, ale wiadomo, że chyba w każdym regionie jest inaczej lub zależy ile pacjentek mają. -
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Asha a oni Ci to będą robić w szpitalu czy normalnie u gina w gabinecie?
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny