X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko Ty smarkulo :P
    Ty sobie najpierw dowód osobisty wyrób a potem wsiadaj na moto. I kto by pomyślał, że taka chudzinka drobna a taka szalona w bzykaniu :P No i jak dla mnie wyglądasz na dużo niższa niż 170 cm wzrostu ;)

A motor zajebisty. Piękne kolory. Taki kiedyś chciałabym małżowi kupić.

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Chuderlaku ty...jakos calkiem inaczej sobie ciebie wyobrazalam ;-)

Asha a jak mnie sobie wyobrażałaś? :)

Usuniesz link z cytatu, proszę?

Ania na szczęście nie mam i nigdy nie miałam loków. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Kroko Ty smarkulo :P
    Ty sobie najpierw dowód osobisty wyrób a potem wsiadaj na moto. I kto by pomyślał, że taka chudzinka drobna a taka szalona w bzykaniu :P No i jak dla mnie wyglądasz na dużo niższa niż 170 cm wzrostu ;)

A motor zajebisty. Piękne kolory. Taki kiedyś chciałabym małżowi kupić.

Hehe Nastka zdjęcia kłamią skoro wyglądam na niższą. :) Mam nawet więcej niż 170cm. :) I kurde duzo osób mi mówi że wyglądam jak dziewczynka ze szkoły. A jak kupuję % to zawsze "dowodzik". :)

PS. Za komplementy o moto dziekiuję. A co do chudziny, zawsze byłam chuda, ale teraz dużo osób mi mówi że schudłam. Nie wydaje mi się ale w nowym mieszkaniu nie mam wagi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 19:47

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Asha a jak mnie sobie wyobrażałaś? :)

Usuniesz link z cytatu, proszę?

Ania na szczęście nie mam i nigdy nie miałam loków. :)
    Nie wiem dokladnie sama jak...ale chyba przez to, ze te motory itd to myslalam ze jestes 'wieksza' , z dlugimi wlosami i skorzana kurtka itp...juz wykasowalam ;-)

Krokodylica lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sobie Krokodylka troszkę inaczej wyobrażałam. Myślałam, że ma czarne włosy, jest cała wydziarana i cycata, no i że nosi skórzane ubrania i glany. Bo tak mi się kojarzą kobiety na motocyklach. A tu taka niepozorna, słodka dziewczynka się ujawnia. W dodatku ruda. Nie wbijasz się w stereotypy Kroko ;)

Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe "większa". :) Dobre. :)

Taki styl skórzana kurtka, ćwieki, glany, to jak najbardziej, jeszcze 5 lat wstecz się tak nosiłam. :)
    Ale teraz zeszłam z czerni i ubieram się po prostu tak, żeby było mi wygodnie.
    Długie włosy marzą mi się cały czas ale nie umiem ich zapuścić. Te co mam teraz to i tak są długie. Tak to zawsze jak urosną zaczynają mnie wkurzać i ścinam na centymetr. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Ja też sobie Krokodylka troszkę inaczej wyobrażałam. Myślałam, że ma czarne włosy, jest cała wydziarana i cycata, no i że nosi skórzane ubrania i glany. Bo tak mi się kojarzą kobiety na motocyklach. A tu taka niepozorna, słodka dziewczynka się ujawnia. W dodatku ruda. Nie wbijasz się w stereotypy Kroko ;)

Hehe to najlepszy komplement dla mnie bo nie lubię być "jak wszyscy", zawsze lubiłam płynąć pod prąd. :PPP

Czarne włosy też już miałam, i brązowe, i blond, i różowe, i fioletowe i każde inne mozliwe. :) Ale w rudym jednak czuję się najlepiej.
    Dziary jakieę tam się znajdą. ;) Na cycki tez nie narzekam. :P Poza tym wczesniej jeździłam na chopperze to inny styl pasował a teraz na streecie inny pasuje. :PPP

Asha, Nasturcja lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    aa i jeszcze najwazniejsze takie male zzakupy dla siostrzeenca na jego jutrzejsze chrzciny :D
    960dbdaade4507bcmed.jpg
    ps prosze nie smiac sie z moich ciapkow ;P

aa kapcie jak e super hehe

zakupy udane my dzis z małżem malusie poówki ogladaliśmy hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Tak się ostatnio ujawniałyśmy a ja wygrzebałam stare zdjęcia, mam aktualne, robione wczoraj. :P

mmm jak suuper i motorek ekstra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 20:06

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małż wrócił, będzie robił grilla, wbijajcie. :D
    Tylko po grillu muszę Was wyprosić, żeby bzyknąć małża. :PPP

Apropos tego że wyglądam jak dziewczę - mój małż ma 26 lat i wszyscy się mnie pytają skąd ja takiego gimnazjalistę wytrzasnęłam. :) Ponoć też bardzo młodo wygląda.

Asha, Nasturcja lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Małż wrócił, będzie robił grilla, wbijajcie. :D
    Tylko po grillu muszę Was wyprosić, żeby bzyknąć małża. :PPP

Apropos tego że wyglądam jak dziewczę - mój małż ma 26 lat i wszyscy się mnie pytają skąd ja takiego gimnazjalistę wytrzasnęłam. :) Ponoć też bardzo młodo wygląda.
    Luz...moj jeste mlodszy 7 lat ;-)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka dzięki. :)
    Proszę usuń link z cytatu. :)

Poza tym jakiś czas temu wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek a Ty nie przyjmujesz. :(

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

Poza tym jakiś czas temu wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek a Ty nie przyjmujesz. :(

oo juz lukne :)

usunięto :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaproszenia zaakceptowane :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poryczałam sie :(
    Mojemu sie dodatkowo odemnei oberwalo wkurzylam sie bo kolega zadzwonl a ten juz gotowy do wyjscia na piwo.a byl z nim na weekend u kumpla.. tydzine temu
    wiec mu wygranelam
    poszedl , ale anapisal mi eska " kocham cie wiesz..."
    to mu odp
    "Nie chodzi o to ale o fakt ze ja przez weekend i cały tydzień zajmuje sie kajakiem ty przychodzisz zamienisz kilka zdan idziesz do kompa a nawet nue zapytasz sie jak się czuje nawet nie wiesz ze od 5 dni lecę na herbatkach uspikajacyxh bo caly czas myślę jak wszystko dobrze połączyć jak zaplanować leczenie skąd wziąść kase na badania a ty nawet nie siedzisz i nie przeanalizujesz tego ze mna daje sygnały ze trzeba bedzie robic badania wizyty a ty tak jakbys mial na to wyjebane ja od kilku miesięcy nie bylam nawet na kawie i ciastka z dziewczynami i choc miałam ochote sobie coś kupic to wole przeznaczyć to na coś do domu a ty co rusz lecisz z dominukien a to piwko a to dwa a to wypad gdzies bilard a pomyślałeś coś o mnie ze potrzebne jest mi gdzies wyjsc przytulic sie do ciebie wyplakac wiedziec ze zalezy ci na tym zebysmy walczyli o to zebysmy mogli spróbować byc rodzicami. Dominik kiedys pozna dziewczyne i będzie jak z piotrkien a to my zostaniemy i chyba warto by o to dbac warto od czasu do czasu pojexhac razem nawet gdzies poza kielce na lake pobyc razem rozumieć co druga polowa myslu i czuje "
    pozniej napisalm mu ze tez go bardzo kocham ale nei raz mam wazenie ze wazniejszy jest dla niego komp i kumpel
    PMS mnie dopadl i znowu to cholerne uczucie dlaczego nie mozemy bez problemow miec dziecka.. dlaczego musimy jezdzic . kombinowac jak stukac na badania ilecenie.. i znowu dopadlo mnie to ze nawet jak znajdziemy plemniki to czy i kiedy sie zakwalifkujemy do invitro .. bo jak nie to wiemz e stac nas nie bedzie :(

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

A mi pindzia jedna żadnego zaproszenia nigdy nie wysłała :(
    Smuteczek. Chyba Kroko mnie nie lubi :'(

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    poryczałam sie :(
    Mojemu sie dodatkowo odemnei oberwalo wkurzylam sie bo kolega zadzwonl a ten juz gotowy do wyjscia na piwo.a byl z nim na weekend u kumpla.. tydzine temu
    wiec mu wygranelam
    poszedl , ale anapisal mi eska " kocham cie wiesz..."
    to mu odp
    "Nie chodzi o to ale o fakt ze ja przez weekend i cały tydzień zajmuje sie kajakiem ty przychodzisz zamienisz kilka zdan idziesz do kompa a nawet nue zapytasz sie jak się czuje nawet nie wiesz ze od 5 dni lecę na herbatkach uspikajacyxh bo caly czas myślę jak wszystko dobrze połączyć jak zaplanować leczenie skąd wziąść kase na badania a ty nawet nie siedzisz i nie przeanalizujesz tego ze mna daje sygnały ze trzeba bedzie robic badania wizyty a ty tak jakbys mial na to wyjebane ja od kilku miesięcy nie bylam nawet na kawie i ciastka z dziewczynami i choc miałam ochote sobie coś kupic to wole przeznaczyć to na coś do domu a ty co rusz lecisz z dominukien a to piwko a to dwa a to wypad gdzies bilard a pomyślałeś coś o mnie ze potrzebne jest mi gdzies wyjsc przytulic sie do ciebie wyplakac wiedziec ze zalezy ci na tym zebysmy walczyli o to zebysmy mogli spróbować byc rodzicami. Dominik kiedys pozna dziewczyne i będzie jak z piotrkien a to my zostaniemy i chyba warto by o to dbac warto od czasu do czasu pojexhac razem nawet gdzies poza kielce na lake pobyc razem rozumieć co druga polowa myslu i czuje "
    pozniej napisalm mu ze tez go bardzo kocham ale nei raz mam wazenie ze wazniejszy jest dla niego komp i kumpel
    PMS mnie dopadl i znowu to cholerne uczucie dlaczego nie mozemy bez problemow miec dziecka.. dlaczego musimy jezdzic . kombinowac jak stukac na badania ilecenie.. i znowu dopadlo mnie to ze nawet jak znajdziemy plemniki to czy i kiedy sie zakwalifkujemy do invitro .. bo jak nie to wiemz e stac nas nie bedzie :(
    Tulam...to jestdokladnie to o czym ja juz kiedys pisalam, ze zeby nie wiadomo jak mowili ,ze mysla czy wogole to i tak nie przechoz tego co my

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz Nasti.. nie moge powiedziec ze go to nieobchodzi .. ale wkurza mnei to bo ja przez ostatni tydzien alatalam z psem do wet to ja go pielegnuje karmie poje.. a on go nawet rano nie wypuscil zebys ie wysikal..bo zapomina ;/
    moiwlam mu z moze bysmy poszli z nim dzis na spacer do lasu .. to nei bo bedzie robil w piwnicy.ok robil przebieral wszytsko co mozna sprzedac na zlom wyjmowal miedz z kabli .. zeby sprzedac.. ale jak zadzwonil szanowny dominik to odrazu rzucil wszystko ;/
    a ja akurat mam PMS i potrzebuje zeby mnei przytulil..no to mu sie pberwalo za wszystko na raz ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Asha Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalezalo mu sie i oberwal, tulam ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 21:05

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamnadieje ze szybko wroci.. bo jakas jestm smutna..zreszta zaczelo sie plamienei choc diwne bo takie nie brazwowe a rozowawe.. a raczej troche krwi rozmieszanej ze sluzem

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 813 814 815 816 817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: