My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKroko Ty smarkulo
Ty sobie najpierw dowód osobisty wyrób a potem wsiadaj na moto. I kto by pomyślał, że taka chudzinka drobna a taka szalona w bzykaniuNo i jak dla mnie wyglądasz na dużo niższa niż 170 cm wzrostu
A motor zajebisty. Piękne kolory. Taki kiedyś chciałabym małżowi kupić.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Kroko Ty smarkulo
Ty sobie najpierw dowód osobisty wyrób a potem wsiadaj na moto. I kto by pomyślał, że taka chudzinka drobna a taka szalona w bzykaniuNo i jak dla mnie wyglądasz na dużo niższa niż 170 cm wzrostu
A motor zajebisty. Piękne kolory. Taki kiedyś chciałabym małżowi kupić.
Hehe Nastka zdjęcia kłamią skoro wyglądam na niższą.Mam nawet więcej niż 170cm.
I kurde duzo osób mi mówi że wyglądam jak dziewczynka ze szkoły. A jak kupuję % to zawsze "dowodzik".
PS. Za komplementy o moto dziekiuję. A co do chudziny, zawsze byłam chuda, ale teraz dużo osób mi mówi że schudłam. Nie wydaje mi się ale w nowym mieszkaniu nie mam wagi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 19:47
-
Krokodylica wrote:Asha a jak mnie sobie wyobrażałaś?
Usuniesz link z cytatu, proszę?
Ania na szczęście nie mam i nigdy nie miałam loków.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też sobie Krokodylka troszkę inaczej wyobrażałam. Myślałam, że ma czarne włosy, jest cała wydziarana i cycata, no i że nosi skórzane ubrania i glany. Bo tak mi się kojarzą kobiety na motocyklach. A tu taka niepozorna, słodka dziewczynka się ujawnia. W dodatku ruda. Nie wbijasz się w stereotypy Kroko
Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hehe "większa".
Dobre.
Taki styl skórzana kurtka, ćwieki, glany, to jak najbardziej, jeszcze 5 lat wstecz się tak nosiłam.
Ale teraz zeszłam z czerni i ubieram się po prostu tak, żeby było mi wygodnie.
Długie włosy marzą mi się cały czas ale nie umiem ich zapuścić. Te co mam teraz to i tak są długie. Tak to zawsze jak urosną zaczynają mnie wkurzać i ścinam na centymetr. -
Nasturcja wrote:Ja też sobie Krokodylka troszkę inaczej wyobrażałam. Myślałam, że ma czarne włosy, jest cała wydziarana i cycata, no i że nosi skórzane ubrania i glany. Bo tak mi się kojarzą kobiety na motocyklach. A tu taka niepozorna, słodka dziewczynka się ujawnia. W dodatku ruda. Nie wbijasz się w stereotypy Kroko
Hehe to najlepszy komplement dla mnie bo nie lubię być "jak wszyscy", zawsze lubiłam płynąć pod prąd. :PPP
Czarne włosy też już miałam, i brązowe, i blond, i różowe, i fioletowe i każde inne mozliwe.Ale w rudym jednak czuję się najlepiej.
Dziary jakieę tam się znajdą.Na cycki tez nie narzekam.
Poza tym wczesniej jeździłam na chopperze to inny styl pasował a teraz na streecie inny pasuje. :PPP
Asha, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:
aa kapcie jak e super hehe
zakupy udane my dzis z małżem malusie poówki ogladaliśmy hehehe -
Małż wrócił, będzie robił grilla, wbijajcie.
Tylko po grillu muszę Was wyprosić, żeby bzyknąć małża. :PPP
Apropos tego że wyglądam jak dziewczę - mój małż ma 26 lat i wszyscy się mnie pytają skąd ja takiego gimnazjalistę wytrzasnęłam.Ponoć też bardzo młodo wygląda.
Asha, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Małż wrócił, będzie robił grilla, wbijajcie.
Tylko po grillu muszę Was wyprosić, żeby bzyknąć małża. :PPP
Apropos tego że wyglądam jak dziewczę - mój małż ma 26 lat i wszyscy się mnie pytają skąd ja takiego gimnazjalistę wytrzasnęłam.Ponoć też bardzo młodo wygląda.
-
poryczałam sie
Mojemu sie dodatkowo odemnei oberwalo wkurzylam sie bo kolega zadzwonl a ten juz gotowy do wyjscia na piwo.a byl z nim na weekend u kumpla.. tydzine temu
wiec mu wygranelam
poszedl , ale anapisal mi eska " kocham cie wiesz..."
to mu odp
"Nie chodzi o to ale o fakt ze ja przez weekend i cały tydzień zajmuje sie kajakiem ty przychodzisz zamienisz kilka zdan idziesz do kompa a nawet nue zapytasz sie jak się czuje nawet nie wiesz ze od 5 dni lecę na herbatkach uspikajacyxh bo caly czas myślę jak wszystko dobrze połączyć jak zaplanować leczenie skąd wziąść kase na badania a ty nawet nie siedzisz i nie przeanalizujesz tego ze mna daje sygnały ze trzeba bedzie robic badania wizyty a ty tak jakbys mial na to wyjebane ja od kilku miesięcy nie bylam nawet na kawie i ciastka z dziewczynami i choc miałam ochote sobie coś kupic to wole przeznaczyć to na coś do domu a ty co rusz lecisz z dominukien a to piwko a to dwa a to wypad gdzies bilard a pomyślałeś coś o mnie ze potrzebne jest mi gdzies wyjsc przytulic sie do ciebie wyplakac wiedziec ze zalezy ci na tym zebysmy walczyli o to zebysmy mogli spróbować byc rodzicami. Dominik kiedys pozna dziewczyne i będzie jak z piotrkien a to my zostaniemy i chyba warto by o to dbac warto od czasu do czasu pojexhac razem nawet gdzies poza kielce na lake pobyc razem rozumieć co druga polowa myslu i czuje "
pozniej napisalm mu ze tez go bardzo kocham ale nei raz mam wazenie ze wazniejszy jest dla niego komp i kumpel
PMS mnie dopadl i znowu to cholerne uczucie dlaczego nie mozemy bez problemow miec dziecka.. dlaczego musimy jezdzic . kombinowac jak stukac na badania ilecenie.. i znowu dopadlo mnie to ze nawet jak znajdziemy plemniki to czy i kiedy sie zakwalifkujemy do invitro .. bo jak nie to wiemz e stac nas nie bedzie -
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Biedroneczka dzięki.
Proszę usuń link z cytatu.
Poza tym jakiś czas temu wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek a Ty nie przyjmujesz.
Smuteczek. Chyba Kroko mnie nie lubi :'( -
Ania_84 wrote:poryczałam sie
Mojemu sie dodatkowo odemnei oberwalo wkurzylam sie bo kolega zadzwonl a ten juz gotowy do wyjscia na piwo.a byl z nim na weekend u kumpla.. tydzine temu
wiec mu wygranelam
poszedl , ale anapisal mi eska " kocham cie wiesz..."
to mu odp
"Nie chodzi o to ale o fakt ze ja przez weekend i cały tydzień zajmuje sie kajakiem ty przychodzisz zamienisz kilka zdan idziesz do kompa a nawet nue zapytasz sie jak się czuje nawet nie wiesz ze od 5 dni lecę na herbatkach uspikajacyxh bo caly czas myślę jak wszystko dobrze połączyć jak zaplanować leczenie skąd wziąść kase na badania a ty nawet nie siedzisz i nie przeanalizujesz tego ze mna daje sygnały ze trzeba bedzie robic badania wizyty a ty tak jakbys mial na to wyjebane ja od kilku miesięcy nie bylam nawet na kawie i ciastka z dziewczynami i choc miałam ochote sobie coś kupic to wole przeznaczyć to na coś do domu a ty co rusz lecisz z dominukien a to piwko a to dwa a to wypad gdzies bilard a pomyślałeś coś o mnie ze potrzebne jest mi gdzies wyjsc przytulic sie do ciebie wyplakac wiedziec ze zalezy ci na tym zebysmy walczyli o to zebysmy mogli spróbować byc rodzicami. Dominik kiedys pozna dziewczyne i będzie jak z piotrkien a to my zostaniemy i chyba warto by o to dbac warto od czasu do czasu pojexhac razem nawet gdzies poza kielce na lake pobyc razem rozumieć co druga polowa myslu i czuje "
pozniej napisalm mu ze tez go bardzo kocham ale nei raz mam wazenie ze wazniejszy jest dla niego komp i kumpel
PMS mnie dopadl i znowu to cholerne uczucie dlaczego nie mozemy bez problemow miec dziecka.. dlaczego musimy jezdzic . kombinowac jak stukac na badania ilecenie.. i znowu dopadlo mnie to ze nawet jak znajdziemy plemniki to czy i kiedy sie zakwalifkujemy do invitro .. bo jak nie to wiemz e stac nas nie bedzie -
wiesz Nasti.. nie moge powiedziec ze go to nieobchodzi .. ale wkurza mnei to bo ja przez ostatni tydzien alatalam z psem do wet to ja go pielegnuje karmie poje.. a on go nawet rano nie wypuscil zebys ie wysikal..bo zapomina ;/
moiwlam mu z moze bysmy poszli z nim dzis na spacer do lasu .. to nei bo bedzie robil w piwnicy.ok robil przebieral wszytsko co mozna sprzedac na zlom wyjmowal miedz z kabli .. zeby sprzedac.. ale jak zadzwonil szanowny dominik to odrazu rzucil wszystko ;/
a ja akurat mam PMS i potrzebuje zeby mnei przytulil..no to mu sie pberwalo za wszystko na raz ;/ -
Mamnadieje ze szybko wroci.. bo jakas jestm smutna..zreszta zaczelo sie plamienei choc diwne bo takie nie brazwowe a rozowawe.. a raczej troche krwi rozmieszanej ze sluzem