My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:A mi pindzia jedna żadnego zaproszenia nigdy nie wysłała
Smuteczek. Chyba Kroko mnie nie lubi :'(
Nastka, oj Nastka. To czemuś Ty mi nie wysłała?
Mnie demencja starcza czasem łapie.Myślałam, że już jesteś na mojej czarnej liście. :PPP
Ania kurde bij chłopa w łeb.Nasturcja lubi tę wiadomość
-
hejka laski, wy śpicie a ja dopiero na neta od 2 dni wchodzę. Pojechalismy z mezem w górki do domu rodsicow i wlasnie odpoczywam po wejściu na Śnieżkę
pięknie było!
za to po powrocie ojciec do mnie z fochem ze czeka na wnuki i chce dozyc momentu ze beda... myslalam ze mu wygarne. powiedzialam ze to nie takie latwe i ze trzeba bylo miec wiecej dzieci to moze ktores inne by mu wyprodukowalo. Mama mnie zaczela za ojca przeprassac i sie wydalo ze oni tez dlugo czekali na dziecko a mama 3x poronila. az sie boje se to dziedziczne jest i ja tez moge miec taki problem. Ech rodzinkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
u mnie tempka pełznie w górę, ale nie robię sobie zbędnych nadziei bo ostatnio też tak było i do tego @ spóźniła mi się o 7 dni, więc teraz cierpliwie czekam.
Kroko rzeczywiście jak dzieć wyglądasz, ale to dobrze znaczy ze się nie starzejesz. Hehe ja uwielbiam te chwile jak ktoś obcy przychodzi do placówki i pyta mnie gdzie jest wychowawca
Nieukowa: doskonale Cię rozumiem, mnie co rusz ktoś pyta to co staracie się o to dziecko wreszcie, bo nie widać efektów? masakra w jaki mnie to wprawia nastrój, a mój G się wścieka i mówi że nie bo on jest jeszcze za młody na dzieci, tylko żeby zamknąć im jadaczki. A jak jego ciotka w święta wyskoczyła z tekstem: no wiesz G Ty i mój Marcinek jesteście na tym samym etapie życiowym, bo oboje nie macie dzieci (kuzyn mojego męża to nawet nigdy dziewczyny nie miał a co dopiero żony i na dodatek pół rodziny się zastanawia czy on w ogóle hetero jest) to się mój mąż tak wkurzył (a że wcześniej popili) że wyszedł z pokoju.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry na chwilkę
Nie nadrobię waszych postów - staracie się o to hehehe...
chciałam życzyć miłej niedzieli i całego przyszłego tygodnia:)
jak tylko wrócę to siup na lapka:)
Buziole i czekam na wieści o fasolkach:)
*)*)*)*)*)*)*)*)*)*)*)*)*)*) a to moje wiruski dla Was:)
dzisiaj 13tydzień jupiiiiiiiiiii czyli rozpoczęłam II trym. wg belly:)Arienna, Nasturcja, Anuśka, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
kochane, ja tylko z doskoku.. w Chorwacji nieziemski upał, ale mój maluszek zachwycony (ten starszy)
Powiem Wam, że jednak jest prze.. rąbane..codziennie zaglądam czy czasem czegoś nie widzę (czyt. krew), a ból brzucha mnie dobija, podobnie jak mdłosci..
Niestety nie nadrobie.. tulę mocno każdą z Was, za te które rozpoczynają cykl (Asha - przykro mi skarbie, teraz się uda!); za te które mają owulację - działajcie dziewczyny i za oczekujące - trzymam kciuki..
Jeszcze tydzień wakacji i wracam do Was
buziakiArienna, Malenq, Asha, Nasturcja, Anuśka, Nenaaa, Tamka, cymcia, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja się chciałam pochwalić, że u nas w Manili w tej chwili tylko nieco ponad 30 stopni i zaraz lunie deszcz, bo już się zachmurzyło. Noce jednak nadal są gorące. Tak z 26 stopni...
Śniło mi się dziś, że byłam z małżem w Turcji na wakacjach i jedliśmy takiego prawdziwego, pysznego kebaba. -
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki.
A mnie wczoraj sister na grilla porwała, bo powiedziała, że muszę wyluzować wreszcie :)I wyluzowałam
Troszkę nadrabiałam co popisałyście
Krokodylku powiem Ci szczerze że mi się bardzo podobałaś w tych krótkich włoskachNo ale ładnemu we wszystkim ładnie
Ania84 wspieram
Nasturcja jak na Ciebie to wyjątkowo spokojny sen
A mi dzisiaj znowu tempka skoczyła hi hi hi... Pokazałam małżowi i się posmarkał ze śmiechuKrokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Asha nie wiem kiedy testować... Ovu wyznaczył mi termin @ na 13 lipca ale 14dc będzie w czwartek no i nie wiem kiedy testować... Dzisiaj biorę ostatnią tabletkę Duphastonu, więc za ok 3-4 dni powinnam dostać @. Jeśli nie przyjdzie to wtedy zatestuję
Asha lubi tę wiadomość