My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej moje słoneczka
Karokodylka trzymam kciuki żeby pekł wreszcie
chłopem sie nie przejmuj oni sa jak duże dzieci
my mamy serduszkowy weekend pomimo że dopadła mnie jelitówka boli mnie żołądek od wczoraj muli mnie a dziś doszła biegunka 2 razy masakra
nasza królewna wraca dzis wieczorem powiem wam ze sie steskniłam choć potrzebowałam tego wytchnienia z małżem
od jutra testy owu w ruch tabela do wklejania gotowa i zobaczymy co sie bedzie działo
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Oj trzymam kciuki aby szybko pękł, bo jak za duży urośnie to ponoć tez nie dobrze
wiec zaciskam mocno kciuki
No tak, niedobrze. Dlatego podejrzewam że jak do wtorku nie pęknie to dostanę coś na pęknięcie. A na razie pęcherzyk jest w normie z tego co zrozumiałam. -
Anastazjaaa wrote:Ja często takie objawy mam w czasie owulacji
zaciskam kciuki oby weekend okazał się owocny
nio ja sama nie wiem bo tem taka jak cały czas odejmowałam dzis 0,5 bo było 2,5 h pózniej mierzone i do tego hmm sluz jest troszke przeżroczysty ale mało ciągnący i raczej tam wewnątrz niż wypływający
poza tym ovu wyznaczył mi czas na bzykanko efektywne za tydzien hehe ale co tam nie zaszkodzi wiecej heheteraz dam mojemu odpocząć zeby od czwartku był gotowy na maksaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Asha, to u nas pogoda podobna. deszcz, szaro buro i goraco. w domu mamy wszystkie okna pootwierane
Do nas dzis przyjezdza meza dziadek. chlopcy, szczegolnie starszak, juz sie doczekac nie moganie widzieli dziadka od wrzesnia my z mezem bylismy kilka razy u dziadka, ale bez dzieci.
-
beszka wrote:Asha, to u nas pogoda podobna. deszcz, szaro buro i goraco. w domu mamy wszystkie okna pootwierane
Do nas dzis przyjezdza meza dziadek. chlopcy, szczegolnie starszak, juz sie doczekac nie moganie widzieli dziadka od wrzesnia my z mezem bylismy kilka razy u dziadka, ale bez dzieci.
oo to fajna wizyta was czeka
u nas tez okna pootwierane i zero przeciągu -
beszka wrote:Asha, to u nas pogoda podobna. deszcz, szaro buro i goraco. w domu mamy wszystkie okna pootwierane
U nas jest tak parno i duszno na dworku, że wszystkie okna pozamykane bo nie ma czym oddychać... Uffff...
To miłe spotkanko Was czekaSuper
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 14:44
-
Anuśka wrote:A ja wysłałam dziecko i przyniósł 6 lodów... Właśnie zjedliśmy po jednym ale chyba za moment sięgnę po następnego
Wytapiam się... Bleeee....
podrzuc jednego hehe ja nie mam juz nikogo kogo moge wysłac hehehe a małż ma lenia -
nick nieaktualnyAnuśka, progesteron zawsze bada się w jego największym wyrzucie, czyli 7 dpo. Jeśli chcesz możesz sprawdzić jutro w 11 dpo, ale wynik raczej nie będzie wiarygodny, bo jeśli nie doszło do zapłodnienia a zbliżasz się do @ to progesteron spada. Wynik więc może wyjść fałszywie zaniżony.